Erg blij met advies en resultaat

Er wordt goed geluisterd naar je wensen, maar daarbij ook eerlijk advies gegeven over wat wel en niet kan. Knippen, verven, ik ben super tevreden. Een goede prijs-kwaliteit verhouding

In één woord super

Dit was voor mij de eerste keer bij hair en looks. Zelf kom ik niet uit Breda maar door de coronaperiode liep het allemaal iets anders en verbleef ik een poos in Breda. Na goed advies en wensen van mijzelf is er een super resultaat uitgekomen! Ook wordt er de tijd voor je genomen en hing er een gezellige sfeer. Hier ga ik vaker heen, dat zeker.

leuk personeel

goed geholpen

Uiterst niet professioneel

Duidelijk geen zin om te knippen! Uhhh ffff Vraag om lange Bob te knippen werd met zo veel tegenzin ontvangen en met een antwoord: “zo veel werk”...,” moet veel eraf “... moeilijk, moeilijk, moeilijk... dit heb ik nog nooit meegemaakt! Ik werd echt zenuwachtig op die stoel. Die meid had niet alleen geen verstand van knippen, geen zin in, maar ze was ook niet klant vriendelijk. naar twee keer bewegen met schaar ( met tegenzin) was ze eigenlijk klaar en... ik ook. Ik dacht ohhh laat maar zo... naar huis gegaan met kapsel slechter uitziend dan ik voorheen had.

Zie onder

Fijn om weer naar de kapper te kunnen en me weer in de deskundige en hartelijke handen van Curley te mogen bevinden!

Super kapsalon!

Ik kom al een jaar Of drie en ben door verschillende kapsters geholpen. Ik ben altijd zeer tevreden. Ze zijn allemaal vriendelijk. Mijn haar wordt altijd heel goed geverfd en geknipt! Ik heb al verschillende mensen doorgestuurd en deze zijn ook blijven hangen! Gewoon goede service en eerlijk dus zeer zeker aan te raden.

• Vestiging: Breda

Geweldig, zo fijn! Blij met mijn haren( coupe).

Het was super gezellig en ben zo blij met de kleur en coupe! Hartstikke bedankt!

Goede prijs kwaliteit!

Ik heb nooit een vaste kapper bij Hair & Looks, maar altijd tevreden.

• Vestiging: Breda

Telkens wanneer ik geweest ben, ben ik tevreden over de kleur en knipbeurt.

De beste kapsalon ooit!

Ze nemen ruim de tijd voor je en ik ben altijd super blij als ik er ben geweest. Prijs/kwaliteit verhouding is ook heel goed!

• Vestiging: Breda

Zeer persoonlijk en uitgebreid advies, vaste klantje!

Mijn eerste ervaring was sowieso al top. Vond het spannend, een onbekende kapper voor mij maar al veel goede verhalen van anderen. Ik liet wat inspiratiefoto’s zien en dat hebben we samen goed uitgeplozen, wat mij het beste zou staan en ik het meest gelukkig mee zou zijn. Daarnaast erg eerlijk, ik gaf aan dat m’n haar snel groeide en ik geen vermogen heb vaak te gaan, ook dit namen ze mee in mijn advies! Ze herinneren je van de vorige keren en maken altijd gezellige praatjes. Ook conform de RIVM regels wordt er nu gehandhaafd. Ik kom altijd ontspannen met een heerlijk nieuw fris kapsel naar buiten wat voor mij een verwenmomentje is. Prijs-kwaliteit verhouding is daarnaast zeer goed. Dikke aanrader! (En ik geef t dan ook graag door!)

• Vestiging: Breda

Goed geknipt, aardige kapster voor een prima prijs

Met rommelig haar naar binnen. Netjes geknipt, kapster was aardig. Ik kom hier volgende keer weer.

• Vestiging: Breda

Goeie service, je voelt je op je gemak

Team is leuk, shampoos ruiken altijd super lekker, goeie producten voor thuis en ik ga altijd tevreden naar huis :)

• Vestiging: Breda

Blonderen is een vak apart! Hier kunnen ze het!

Prima geknipt maar vooral over het blonderen ben ik heel tevreden. Mooie koele tint, en niet geel/ oranje. Dat is een kunst apart!

Prima kapper

Prima kapper. Niets op aan te merken. Ziet er netjes uit en werken ook goed. De enige reden om de laatste ster niet te geven is dat de prijs om specifiek krullen te laten knippen bijzonder hoog is vergeleken met een normale knip behandeling. Gelukkig kun je met krullen wel voor een normale behandeling kiezen.

Uitstekende, snelle service!

Ondanks de Corona perikelen kon ik al snel een afspraak boeken. Bij aankomst even buiten wachten want er stonden wat mensen af te rekenen. Bij binnenkomst de handen ontsmetten, maar verder geen "overdreven gedoe"! Minke bood me zelfs een lekker kopje koffie aan, dat had ik al helemaal niet meer verwacht vanwege de omstandigheden. Minke heeft me prima geknipt, we hadden een gezellige babbel, en een kwartiertje later stond ik al weer buiten. Zeer tevreden!

• Vestiging: Breda

Ik heb een top bezoek gehad

Ik kwam binnen en ben goed geadviseerd over wat ik het beste met mijn haar kon doen op een natuurlijke manier. Er zit een lekker tempo en hoefde dus ook niet lang te wachten.

• Vestiging: Breda

Mooi geknipt en goed meegedacht.

Ondanks dat mijn haar steeds dunner lijkt te worden valt het na de knipbeurt voller.

• Vestiging: Breda

Hele goede kapper, was heel tevreden

Goed!

Helemaal top

Top geknipt, gezellige sfeer, keurig salon!

• Vestiging: Breda

Online afspraak maken is ideaal en tevens ontvang je voor je bezoek nog een herinnering per SMS. Goed en professioneel team. Knipbehandeling van goede kwaliteit.

Vriendelijk en goed resultaat

Prettig en goed gedaan. Vooraf eerst uitgebreid bij mij geinformeerd wat de bedoeling is en daarna uitgevoerd. Prima, Myrthe!

• Vestiging: Oosterhout

Een fijne & kwalitatief goede kapsalon

Hair & Looks is een fijne & kwalitatieve goede kapsalon. Het personeel is heel vriendelijk & kundig. We komen dan ook graag bij Hair & Looks in de kapsalon.

• Vestiging: Breda

Vrolijke medewerkers, fijne locatie en heerlijke koffie.

Prima service van ervaren professionals.

• Vestiging: Breda

Gezellig team en goede service

Nemen de tijd voor je en geven je goed advies.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.