Eindelijk een goede kapper!

Prettige kapsalon, luisteren goed naar wat je wilt en zijn ook in staat om dat voor elkaar te krijgen. Dit in tegenstelling tot veel kapsalons met gelijke prijzen! Kortom goede prijs kwaliteit!

• Vestiging: Oosterhout

geweldig stel kappers altijd vriendelijk

Nadat ik eindelijk een kapster gevonden had die geweldig was bleek ze haar vak niet meer uit te kunnen oefenen. In de zaak in Breda mocht ik iedereen uitproberen totdat ik weer een goede match had. Dit is gelukt. Vandaag waren er 2 diehards bezig tijdens CORONA donderdag. Bedankt mensen van hair en looks dat jullie er bljjven voor de klanten. En het abonnement is helemaal geweldig. Altijd wel even een plekje om mijn koppie bij te knippen

• Vestiging: Breda

Sinds ik Hair & Looks kom zit mijn haar altijd goed.

Je word goed geholpen fijn advies. Altijd gezellig en je gaat goed gekapt de deur uit. Top kapper.

• Vestiging: Breda

Al bij binnenkomst in de salon krijg ik een heel welkom gevoel. Het knippen en kleuren is helemaal naar mijn zin gedaan. Ik ben blij dat ik deze kapsalon sinds kort heb ontdekt!

• Vestiging: Breda

Met een brede glimlach naar huis

Ik werd geattendeerd op Hair&Looks door een buurvrouw. Vanaf het begin ben ik fijn geholpen. Er wordt meegedacht en vooral goed geadviseerd. Het gevolg is dat ik altijd met een brede glimlach naar huis ga. Ik heb mijn vaste kapsalon gevonden !

Altijd topresultaat !

Personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je. Ze denken met je mee en geven een eerlijk goed advies over je kapsel, kleuring & haarverzorging. Voor de haarverzorging verkopen ze hele fijne producten. De kapperszaak ziet er ook mooi en netjes verzorgd uit.

• Vestiging: Breda

Knipt ook mijn zoontje erg goed!

Ook mijn peuter, die een hekel aan de kapper heeft, wordt goed geknipt!

• Vestiging: Breda

Enorm blij met hair & looks

Stuk voor stuk leuke en goede kapsters. Heel erg tevreden!

• Vestiging: Breda

Zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel!

Zelf ben ik in een mannelijke klant met krullend en dus lastig haar. Hiervoor ben ik in 2016 langs gegaan bij de zaak in Breda om te vragen om advies. Toen ben ik zeer gemoedelijk geholpen door Curly. Zij nam serieus de tijd om het probleem te bespreken en gaf mij ook een paar monstertjes mee van het product dat voor (destijds lang krullend haar) ideaal werkt! Sinds kort heb ik weer kort haar en vraagt dit weer een andere verzorging. Voor dit product heb ik opnieuw een monstertje gekregen. Wat echt superlief is! Uiteraard kun je ook voor vragen en advies bij dit kundig personeel terecht. Ben altijd tevreden als ik hier de deur uitga!

Goede, sociale vakmensen

Het personeel heeft verstand van zaken en helpt je altijd. Geven hun mening maar zullen altijd luisteren naar de wil van de klant. Ontzettend vriendelijk en goede sfeer.

• Vestiging: Breda

Gezellige kapsalon, waar ik me thuis voel. En mooi meegenomen dat ik helemaal naar mijn zin geknipt wordt voor een goede prijs

• Vestiging: Breda

Professioneel, en denken mee!

Het is een kapsalon die goede adviezen geeft, en ze kijken wat bij jou past. Ook de gezondheid van het haar staat voorop. Er heerst een gemoedelijke sfeer met altijd een gevoel van welkom.

• Vestiging: Breda

Nikki heeft mij wederom geweldig geholpen! Ik zou eigenlijk mijn uitgroei bij laten kleuren en knippen maar toen ik in de stoel ging zitten werd het al snel duidelijk dat ik vrij weinig uitgroei had. Nikki heeft toen zelf gezegd dat het zonde zou zijn om het nu alsnog te gaan verven dus hebben we alleen m'n haar 'gezond' geknipt. Heel erg fijn dat er echt naar het haar word gekeken en dat het niet verkoop gericht is dat er zoveel mogelijk moet gebeuren om geld binnen te halen.

Echt klant zijn!

Het maakt niet uit door wie je knipt wordt. Je wordt altijd gezien. Ik heb samen met mijn partner een abonnement. Tegen iedereen waar we het vertellen, zijn verbaasd dat dit concept bestaat. Het is ideaal! Wij hebben beide korte koppies en dan is het handig om ‘even’ snel bij te laten werken. Fijne kapper met de goede sfeer

• Vestiging: Breda

Ik kwam hier voor de eerste keer, prima bevallen!

Mijn haar is mooi gekleurd, wordt goed aandacht aan besteed.

• Vestiging: Oosterhout

Fijne rustige aandacht voor iedereen.

Er wordt goed geluisterd wat je zelf aangeeft, als je zegt een klein stukje eraf dan gebeurt dit ook. Er wordt je ook niets “aangesmeerd” wat betreft haarprodukten. Het is altijd een prettige sfeer en je krijgt ook iets te drinken aangeboden. Voor mij een ideale kapper en fijn dat je ook online een afspraak kan maken. Ik ben zeer tevreden.

Het was fijn !

Ben heel goed geholpen! Was erg moe dus niet zo in voor een praatje! En dat werd gerespecteerd! Dus top !!!

• Vestiging: Oosterhout

wordt uitstekend geholpen en eindelijk weer eens goed geknipt

Heel vriendelijk personeel en goede behandeling van het knippen van mijn haar.

Netjes en vriendelijke ontvangst Leuke gesprekjes Goed advies Heel relaxt

• Vestiging: Oosterhout

Vriendelijk maar fouten blijven terugkomen ondanks computersysteem

Haarverven drie keer voor moeten terugkomen.

• Vestiging: Oosterhout

Ik ben verrast over het resultaat!

Ik ben zeer tevreden over de mooie kleur en krullen in mijn haar. Goed gedaan.

• Vestiging: Helvoirt

Super goed gekleurd en gezellige sfeer.

• Vestiging: Oosterhout

Gezellige sfeer en ervaren kapsters!!

Alles verloopt goed op afspraak en je wacht dus nooit lang. Lekker bakkie koffie erbij! Uitleg en overleg over bv kleur en heerlijke hoofdmassage bij het spoelen/wassen.

Al jarenlang super tevreden ☺

Gewoon ontzettend goed!

Ik kom graag bij Siska met m’n kleine meid. Zowel het resultaat als de behandeling zijn gewoon erg goed. Siska weet én het mooie kapsel neer te zetten (voor een harige peuter) en ze weet onze peuter op haar gemak te krijgen en te houden. Vijf sterren!!!

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.