Geweldig.

Ze doen precies wat ik vraag. Ik ben goed geknipt en gekleurd. Het is ook gezellig en je wordt vakkundig en beschaafd geholpen. Tijdens het wassen een lichte massage, helemaal TOP! Ik ga tevreden met "een mooie kop haar" naar huis.

• Vestiging: Oosterhout

Erg aangenaam salon met goede kappers

Fijn advies vanuit de kappers en lekker rustige ochtendafspraak. Gratis parkeren id buurt is ook een pluspunt!(als er plek is)

Tevreden klant

Prijs-kwaliteit is super! Goede en kundige kapster, fijne producten en een prima prijs. Kortom, ik ben erg blij met m’n nieuwe, frisse coupe.

• Vestiging: Breda

Mooie zaak en professionele kapster die goed luistert!

Mooie centraal gelegen kapperszaak. Geweldig geholpen door Curly. Communiceerde goed en snapte precies wat ik wilde! Zeker een aanrader.

• Vestiging: Breda

Mooie zaak, fijne sfeer, deskundig personeel.

Anouk knipt al 10 jaar mijn haar. Ze knipt zoals ik het wil. Top kapster!!

• Vestiging: Helvoirt

Highlights laten zetten, super resultaat en erg aardig personeel!

• Vestiging: Breda

Fijne sfeer. Het resultaat was voor mij precies dat wat ik wou. Vriendelijk personeel en deskundig. Ik was toevallig in de buurt. Kom uit Groningen maar volgende keer als ik bij mijn dochter ben ga ik weer.

• Vestiging: Breda

Goede kennis van wat ze doen

Personeel weet waar zender over hebben en geven je een goed advies

• Vestiging: Oosterhout

Super goede kapsalon TOP!!!

Vanochtend geweest in Tilburg, geholpen door Lonneke. Super goed advies en een heel erg mooi resultaat. Zo blij mee. Een echte aanrader.

• Vestiging: Tilburg

Prima geholpen heel gezellig

Het enige minpunt voor mij is dat ik het vrij rumoerig vindt.Ligt aan de akoestiek van het pand denk ik .Verder lekker vlot geholpen daar hou ik van.

Erg tevreden

Aardig personeel. Goeie kapsters. Erg tevreden. Goed advies. Fijne zaak

• Vestiging: Oosterhout

Naar tevredenheid geknipt door een klantvriendelijke- en deskundige kapster.

Al enkele jaren heb ik Sofie als mijn vaste kapster. Na het maken van de afspraak, hoef je bij haar nooit te wachten totdat je aan de beurt bent. Ze vraagt eerst naar je persoonlijke wensen. Daarna knipt ze je geduldig en vakkundig. Tussen de bedrijven door, gaat ze een gesprekje niet uit de weg. Tijdens het praten gaat ze echter wel door met knippen, zodat je na een half uurtje weer klaar bent. Sofie is een visitekaartje voor de salon. Terecht dat de functie van salonmanager op haar is gevallen.

Goede kapper

Goed en gezellig personeel. Vakkundig en altijd plek.

• Vestiging: Oosterhout

Klantvriendelijk, gastvrij en goed geholpen

Ik ben vriendelijk begroet bij binnenkomst en op tijd volgens afspraak geholpen. Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde met mijn haar. Geholpen door Mirte die nauwkeurig en geïnteresseerd haar werk doet. Voor de ervaring die ze bezit ben ik naar mijn inzien goed geholpen met het knippen. Nog iets algemeen je betaald voor het wassen alleen de manier hoe het gedaan moet worden is mij niet duidelijk. De ene keer krijg ik bv een hoofdmassage (wat ik prettig vind) en de andere keer niet. Dit verschilt per persoon ook en ook de manier hoe het gedaan word verschilt. Ik zou graag als klant elke keer dezelfde was routine willen waar ik ook voor betaal. Dus ook met die massage elke keer. Hopelijk kan hier wat aangedaan worden.

• Vestiging: Oosterhout

Afspraak handig online in te plannen,snel plaats. Kundige dames, kleine kapsalon waar goed naar je wensen geluisterd wordt. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Vrouw knippen, verven en knippen voor kinderen

• Vestiging: Breda

Fijne snelle en goed! En ook nog een leuke prijs!

Sinds ik in Breda woon, nu drie jaar geleden, kom ik hier. Altijd tevreden. De kappers luisteren goed naar wat je wilt, adviseren fijn en zijn eerlijk. Gezellige sfeer, lekker snel en een leuke prijs!

• Vestiging: Breda

Door mijn dochter verwezen naar jullie met een 50% waardebon. Reuze benieuwd hoe de verf mijn haar pakte en omdat ik ongeveer dezelfde kleur wilde als mijn dochter. Resultaat is super. En tuurlijk kan het niet de exacte kleur worden daar ben ik me van bewust. Heb het aan de medewerker overgelaten en super tevreden met het resultaat. Het was een lange zit maar was het waard.

Heel tevreden

Na overleg met de kapster is mijn haar helemaal naar wens geknipt. Online een afspraak maken is heel fijn en ik was gelijk op de geboekte tijd aan de beurt.

Vriendelijke dames, prima kapsters

Vriendelijke dames, prima kapsters.

• Vestiging: Oosterhout

Kim doet het erg goed. Ze overlegd en geeft goed advies! En altijd gezellig met haar.

Een geweldige,klantvriendelijke, goede kapsalon

Als klant wordt je in de watten gelegd. Heerlijk bakje koffie en veel gezelligheid. Goede kapsters en wat een luxe dat tegelijkertijd je nagels gedaan worden. Een en al lof voor iig locatie Oosterhout.

• Vestiging: Oosterhout

goed geluisterd en erg goed uitgevoerd

Onze eerste keer in de saloon. We konden nog even snel terecht, en de wensen zijn erg professioneel gerealiseerd ! Een verademing, want die dame die ons hielp luisterde ook echt naar wat de wensen zijn, gaaf goed advies wat mogelijk is en realistisch. Fijne tips, we voelden ons prima op ons gemak. Down to Earth, dus geen poespas, tevreden klant. Mijn zoon was zo blij, dat hij meteen heeft besloten terug te komen :) complimenten dus

• Vestiging: Breda

Ik ben erg blij met mijn nieuwe look.

Leuke kapsalon en een ontspannen sfeer. Een aanrader.

• Vestiging: Oosterhout

er wordt goed naar mijn idee geluisterd

vorige knipbeurt was niet perfect, maar ik kon het wel laten corrigeren en dat vind ik tof.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.