Vriendelijk personeel met een luisterend oor

Onder deskundige begeleiding de kleurtjes voor mijn haar uitzoeken. Denken goed mee.

• Vestiging: Oosterhout

Vanaf de eerste keer altijd correct behandeld.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

• Vestiging: Oosterhout

Goede gastvrije sfeer en deskundig personeel, echt een uitje voor een ontspannen middag!

Gisterenonder het genot van een kopje koffie een heerlijk ontspannen middag gehad en weer met een verzorgde coupe de deur uitgegaan!

Prima kapper

Mooi alles op afspraak, ‘s avonds is prettig.

• Vestiging: Oosterhout

Hair and Looks / Scissers: "een warm bad"

Door de jaren heen is mijn ervaring alleen maar positief! Flexibel als het gaat om planningen. Gezellig, beetje het gevoel van "de huiskamer", compleet met koffie, koekje en likeurtje... Professioneel, doorlopend wordt er opgeleid. Zelfs onze uitwonende kids vinden nog steeds hun weg naar het Heuveleind!

• Vestiging: Oosterhout

Ben al tientallen jaren klant en dat zegt genoeg

Fijne betaalbare salon

Altijd prettig geholpen en goed geknipt. Aardige meiden met vakkennis. Prijs/kwaliteit dik in orde. Handig: herinneringsmail die je zelf in kan stellen (aantal weken) en online afspraak maken.

Modern

Vakkundige behandeling. Keurig op tijd. Gezellige sfeer. Ik kom er graag.

• Vestiging: Oosterhout

Nette service tegen een nette prijs

Altijd vriendelijke werknemers leveren een net resultaat en doen dit binnen een prima tijd. Niet overdreven lang wachten, of extra betalen voor wassen en/of stylen.

Goede prijs/kwaliteit

Kwam al jaren in Breda, sinds mijn verhuizing naar Oosterhout kan ik gelukkig ook hier terecht bij Hair & Looks. Je kan heel makkelijk zelf via hun site online een afspraak maken en kiezen door wie je geholpen wil worden. Prijs en kwaliteit is ook zeker de moeite waard! Een echte aanrader!

• Vestiging: Oosterhout

Ga nog niet zo lang bij deze salon, maar ben zeer tevreden over het knippen. Leuk personeel.

• Vestiging: Oosterhout

Vriendelijk, kundig en precies wat ik wilde

Wilde een keer wat anders. Probeerde het uit te leggen mbv één 2D foto en Anouk heeft precies gemaakt wat ik hoopte.

• Vestiging: Helvoirt

Heel goed geluisterd naar de wensen die ik had! Heel tevreden.

Positieve, leuke kapster Melissa. Ze stond open voor de wensen die ik had en ze had goede tips om het kapsel zelf te verzorgen zoals het zelf föhnen thuis. Ik ben heel goed tevreden. Vervolgafspraak is gemaakt en ik overweeg om een abonnement te gaan nemen.

zeer tevreden

Hartelijke ontvangst en gezelligheid waar ik erg tevreden over ben.

Prettige, ontspannen ervaring

Binnen gelopen en advies gevraagd. Goed gehoord in mijn verhaal en verschillende opties besproken. Duidelijke communicatie, ook over dat de ene kapper zou knippen en een ander zou kleuren. Vervolgens kon ik dezelfde dag nog terecht. Fijne ontspannen behandeling gehad, goed geknipt en een mooie, matte kleur in mijn haren!

• Vestiging: Helvoirt

Ze voelde goed aan wat ik wilde en hoe mijn haar in elkaar steekt

Prima service! Online reserveren, fijn!

Top kapper

Leuke, aardige kundige dames die goed knippen. Daarnaast is Marieke ook nog eens heel pro actief. Ze weet wat er nodig is. Goede formule (abonnement) en handig om zelf afspraak in te kunnen plannen.

Netjes en snel geholpen

Heel fijn dat ik 24 december nog terecht kon ik ben snel en netjes geholpen

• Vestiging: Oosterhout

Mooie, schone, vriendelijke en gezellige kapsalon

Op aanraden van mijn zoon heb ik de stap genomen om n kijkje bij jullie te nemen. Geen moment spijt van deze keuze. Vriendelijk personeel, kundig, vakbekwaam en stralend. Ga zo door meiden

Klantvriendelijk professioneel

Denkt altijd mee! Gaat het om mooi te zijn voor bijzondere feesten. Erg zorgzaam Ik heb het over Anoek Lof voor al de kapsters bij haar & loods Helvoirt.

Geweldig personeel

Snel en gezellig

Je wordt snel geholpen en je kunt gemakkelijk een afspraak maken via het internet. Meisjes zijn sympathiek, maar je moet wel een beetje weten wat je wilt op voorhand.

TOP KAPSALON

In oktober heb ik hier een jaarabonnement genomen (voor een leuke prijs) voor het onbeperkt kleuren van mijn haar. Onder het genot van een (of twee) heerlijke cappuccino wordt op professionele en vriendelijke wijze mijn kleur bijgewerkt. Top kapsalon met gezellig en vriendelijk personeel! Aanrader!

Vakmanschap

Met n fijn geluks gevoel naar huis gegaan. Zo tevrede dat ik n jaarabonnement heb afgesloten!!!! En natuurlijk bij mn vriendinnen reclame gemaakt

Goed en snel geholpen!

Makkelijk een afspraak gemaakt via de website en daarna snel geholpen en goed geknipt met advies van een leuk/aardig meisje! Zij kwam invallen vanuit Oosterhout die dag.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.