Altijd goed en netjes

Erg vriendelijk personeel

• Vestiging: Helvoirt

Een goede service en een deskundig advies

Ik ben hier erg goed geholpen, het personeel was erg klantvriendelijk en ik ben goed geholpen met een deskundig advies.

mooi en zorgvuldige look

Kom er heel blij van terug en zie er weer verzorgd gekapt uit!!!

Top kappers

Bij Hair & Looks Helvoirt is het altijd gezellig. Naast goede service, met een glimlach, zit je haar altijd perfect. Aanrader!

• Vestiging: Helvoirt

Door leuke kundige kappers elke keer naar tevredenheid weer een mooi kapsel.

Ga al een paar jaar naar deze kapsalon, voorheen kapsalon Melis. Altijd tevreden geweest. Ook nu met geweldige kundige Anouk en Rachel. Andere collega's ook geweldig hoor! Denken mee over mijn kapsel, gezellig praatje terwijl ze bezig zijn. Een lekker koffietje tijdens het wachten totdat je kleur in je haar zit. Kortom erg tevreden!!

• Vestiging: Helvoirt

Gezellig en professioneel team!

Een voor een prima kapsters. Ben zeer tevreden en kom al meer dan 20 jaar hier. (Helvoirt) Gr Ton ten Hooven

• Vestiging: Helvoirt

Gezellige kundige kapsters die goed luisteren naar wat je wilt!

Ben erg tevreden over mijn kapster Anouk in Helvoirt! Leuke meid, onthoudt waarover we gesproken hebben en is zeer bekwaam in het kappersvak! Ga altijd zeer tevreden de deur uit met een mooie coupe en een goed gevoel!

• Vestiging: Helvoirt

Lieve medewerksters, gezellige sfeer! Prima geknipt en gekleurd!

Leuk, ontspannen en enthousiast

Ik ben met veel enthousiasme geknipt én geverfd door een leuk en kundig team!

Vriendelijk en kundig

Ik ben voor het eerst naar Blont geweest in Den Bosch en ik vind het een toegankelijke en professionele salon, mijn kapster voelde goed aan wat ik voor ogen had en ze heeft mijn haar erg goed geknipt! Voortaan zal ik naar deze kapsalon gaan.

• Vestiging: N.v.t.

resultaat: goed kapsel

vriendelijk personeel, gezellig. Weten wat je wilt. Overleg. goede service

• Vestiging: Helvoirt

Ik ga altijd weer blij de deur uit.

Hair en Looks zorgt voor een me-time rustmomentje. Op en top klantvriendelijk en heerlijk relaxt.

• Vestiging: Helvoirt

ze nemen goed de tijd voor je wanneer je specifieke vragen hebt

ze nemen goed de tijd voor je wanneer je specifieke vragen hebt waardoor het resultaat altijd goed is.

Super fijn!

Goede service, goed geluisterd naar wat je als klant wil, fijne betrokken medewerkers die oplossingsgericht denken. Kortom: je voelt je echt klant!!

Fijne kappers zaak.

Je bent geen nummer maar klant . Gezellig praatje , wel of niet iets drinken . Fijn je eigen kapster . 👍

Perfect!

Super kapsalon en team medewerkers. Niets is teveel voor hen.

Goed en snel geholpen

Ik ben keurig geknipt en mooi gekleurd!

• Vestiging: Helvoirt

Zeer fijne kapsalon, met goed en gezellig personeel!

• Vestiging: Helvoirt

Heerlijk ontspannen moment met een goed resultaat

Bij hair & looks in helvoirt kom je tot rust. De dames weten precies wat ik wil en ik kan altijd mijn eigen inbreng geven zodat ze weer een cool kleurtje op mijn haar los kunnen laten.

Goed!

Het is nog even wennen een “nieuwe” kapper maar iedereen doet zijn best. Ik denk na een paar keer naar deze kapper te zijn geweest dat het dan naar tevredenheid is. Je bent nu eenmaal al jaren gewend aan de ander kapper.

• Vestiging: Helvoirt

zeer tevreden over het resultaat na een knip- en verfbeurt.

Een kappersbehandeling voelt goed als je tevreden in de spiegel hebt gezien dat de kleur prima is, het haar netjes en met zorg geknipt en geföhnd is. Daarnaast ben ik geholpen door kapster Nikki, die uitleg gaf over diverse opties voor het kleuren en wat het beste voor mijn haar was. De tijd vloog voorbij door de gezellige gesprekken. De kapperszaak ziet er keurig en gezellig uit. Na dit eerste onverwachte bezoek heb ik gekozen voor een abonnement. Dit zegt toch genoeg: tevredenheid wordt beloond.

• Vestiging: Breda

Super advies en service

Heel blij met t advies dat ik krijg en mooie kleur weer!

• Vestiging: Helvoirt

Eindelijk een kapper die het snapt

Al in velen kapsalons geweest maar nu toch eindelijk een salon gevonden die mij hebben overtuigd van hun kunde. Deze kapsters kennen het vak en weten precies wat ze doen! Wie dat abonnement heeft bedacht verdient een standbeeld!! Wat is dat een uitkomst

Goede ervaring. Super geknipt

Er wordt goed geluisterd naar wat je precies wil met je haar!

• Vestiging: Breda

Snel en goed

Aardig meisje en goed geknipt

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.