Product klopte met de foto/omschrijving en werd snel en kosteloos geleverd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima product en op tijd geleverd.

Ik wil graag Amnesty ondersteunen en via het sturen van een Amnesty kaart, behaal ik meerdere doelen.

Mooi assortiment, vlotte verzending

Prachtige kaarten uitgezocht. Kon bijna niet kiezen. Daarbij is alles vlot verzonden. Zeer tevreden. De website wijst zich vanzelf

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie artikelen en veel keuze

Koop graag in deze webshop. Twee vliegen in één klap: leuk om cadeau te geven én steun goed doel

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik ben heel tevreden over de bestelling.

Ik heb mooie kaarten besteld bij de Amnesty-webshop. De kaarten zijn goed verpakt bij mij bezorgd.

tevreden

Mijn bestelling kwam in correcte staat en op tijd aan.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik had 2 T-shirts besteld. Helaas heb ik ze in een te grote maat besteld. Een van de T-shirts heb ik gedragen dus die kan ik niet meer ruilen. Het andere ongedragen T-shirt zou ik graag willen ruilen.

Divers, milieuvriendelijk,

Mooie artikelen, goed verpakt, snelle levering

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Makkelijk te vinden, snelle levering

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima webshop. Leuke actie om zonder verzendkosten een kaartenmapje te kunnen kopen. Kaartenmapje was snel en netjes (geen kreukels o.d.) in huis. Mooie collectie kaarten, met ruime keuze qua stijlen.

Snel en goed geleverd, mooie kwaliteit kaarten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie, faire cadeaus en goede prijzen

Ruime keuze, leuk voor mezelf of om weg te geven; snelle bezorging

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop faire chocolade, liefst bio

Prachtige produkten

Originele producten op een eerlijke wijze geproduceerd We helpen graag bedrijfjes een eigen inkomen te genereren

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Vilten slingers of engeltjes

Prima.

Bestelling prima verwerkt, verzonden en ontvangen conform afspraak.

makkelijk en gebruiksvriendelijk

Graag wilde ik servetten bestellen. website is duidelijk, bestelproces eenvoudig. mail dat het eraan komt en wordt op tijd afgeleverd. alles top geregeld!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prachtig T-shirt, een echte eye catcher en heel comfortabel

Lekker (uit) dragen :-)

Mooie artikelen.

Goed. Mooie artikelen en ook fairtrade artikelen. Goeie zaak!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zilveren fairtrade sieraden.

Duidelijke site, gemakkelijk in gebruik.

Duidelijk alles te vinden. Bestellen ging makkelijk.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kleding items en protestborden voor demonstraties

Snel

Snelle en correcte levermg

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

snelle levering van mooi T shirt

Vind met name het regenboog gekleurd subtiele logo mooi gedaan.

snelle afhandeling

snel geleverd door brievenbus

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goede keuzes voor een goed doel

Veel keuzemogelijkheden, niet over de top geprijsd, altijd een beter gevoel om een goede organisatie te steunen, snel ontvangen mooie kaarten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gerecyclede producten, zoals bv een rugzak

Prima verzorgd

S.v.p. geen plastic verpakkingsmateriaal gebruiken.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Met bestellen van kaarten duidelijk overzicht

Ik vind het belangrijk om een goed doel op verschillende manieren te ondersteunen. Kaarten kopen kan overal, maar het goede doel kan er meer mee doen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten

Betrouwbaar en snel

Mooi. assortiment aan kaarten. Ik heb altijd een voorraad in huis sinds de kantoorboekhandel weg is uit Waalre. Felicitaties met een meerwaarde zeg ik altijd. Ook geschikt voor andere gelegenheden.

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.