heel goed

overzichtelijke website

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop zeepjes

mooie kaarten en kleding

ik ben vaste koper van de creatieve kaarten die vind ik heel mooi en inspirerend

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten en kleding en pride artikelen

Goede service, snelle levering

Fijn cadeau gekocht voor de dag van de gastouder. Snelle levering, mooi cadeau dat door iedereen goed is ontvangen.

Website werkt prima

Fijne, goed werkende website. Aanbod soms wat gedateerd. Bijna niemand in mijn omgeving verstuurt bijvoorbeeld nog niet digitale kerstkaarten of gebruikt nog fysieke agenda's en kalenders. Maar mochten deze goed afgenomen worden dan natuurlijk blijven aanbieden. Feminist collectie leuk!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Misschien accessoires mobieltjes?

mooie artikelen, goede kwaliteit

Ik draag mijn armbandjes met onyx steentje echt heel vaak! Ook de pin-speldjes van de duif en het Amnesty symbool zijn erg mooi. Bij mijn laatste bestelling zat een opvouwbaar tasje met mooie kleuren en print waar ik ook erg blij mee ben en dat ik zeker veel ga gebruiken!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Prima, maar één ding zou beter kunnen

Prima, maar één ding zou beter kunnen. En dat is dat als je een mail of petitie ondertekend hebt, dat je dan niet verderop casussen ziet staan die je de dag ervoor - of nog langer geleden - ook al eerder ondertekend hebt. Want bij twijfel onderteken ik die nogmaals. Dat kost mij enerzijds onnodig tijd, en het is niet fair. Want dan moeten al die arme Ayatollahs en dictators mijn tekst 2x lezen.

goede producten, snelle levering

Een keer iets teruggestuurd, dat ging makkelijk, ik werd niet op hoogte gehouden van mijn retour en de afhandeling. Uiteindelijk is het wel netjes afgehandeld.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer kledingopties

gevarieerd en vaak mooi

ik bestel vooral kaarten - fijn dat er weer een nieuwe series bij zijn gekomen. Ook dit jaar geurkaarsjes met de tekst: "een lichtje voor jou" aan meerdere mensen cadeau gedaan. Kleding met opdruk gaat aan mij voorbij.

Ik was tevreden.

Wat ik bestelde,voldeed aan mijn wensen.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel, Computer

Ik heb weinig met wat er in de shop aangeboden wordt

Ik begrijp de boodschap en het doel maar zoek dit niet te bereiken met deze dingen te kopen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Duidelijk en aansprekend

Sluit aan bij mijn interesse en opvattingen. Niet te vaak bij active donateurs om een bijdrage vragen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Wenskaarten, af en toe één boekje

Heel tevreden

Mooie producten, snelle levering.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

ik sta achter hetgeen Amnesty doet

heb veel respect voor alles wat ze doen

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Leuk, maar veel van hetzelfde

Leuke cadeautjes waarmee je een heel goed doel dient en daarmee andere mensen ook bewust maakt dat de wereld om ons heen groter is dan alleen onze eigen wereld

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zwarte sokken met Amnesty embleem
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Fijne berichtgeving en afhandeling en bezorging. Mooie artikelen.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Fijne webshop en goed doel !

Fijne webshop, leuk om kaarten of andere dingen uit te zoeken ; genoeg keus !

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Wellicht nog wat meer neutrale T shirts
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Prachtige productennen ook nog voor een doel dat we na aan het hart hebben.

Alles loopt soepel!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Goed product en prettig afgeleverd

Keuze voor product volledig geslaagd

Leuke cadeautjes

De website is toegankelijk en overzichtelijk. Het bestellen gaat heel gemakkelijk.

deze webpage is onduidelijk

Bovenaan staat "beoordeel Amnesty Ineternational" maar ik moest toch alleen de webshop beoordelen? Waar schrijf ik nu over? Wat de webshop aangaat: prima heldere site. geweldig die campagne met Hedy d'Ancona, die trok me over de streep

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten Marian Binnenweg, anders gekleurde kleine zeepjes, houten/metalen haarklem

Correcte levering

Gebruiksvriendelijke website, correcte levering en verpakking.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Overzichtelijk en bezorging altijd goed

Echter de producten spreken me niet allemaal aan. Zoals agenda's en kaarten raken uit de tijd in deze digitale wereld. Is het een idee om net als Greetz digitale kaarten te kunnen versturen?

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Digitale kaarten versturen en de nieuwe zeeo, crème lijn vind ik ik helemaal goed al aantal besteld.

snel levering

Interessante en gangbare producten als cadeaux

Overzichtelijk

Ik kon makkelijk items vinden

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

de bestellingen worden goed verwerkt

ik bestel namens onze werkgroep. Alles wordt accuraat verwerkt en berichten zijn duidelijk

Keizersgracht 177

1016 DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.