Helemaal prima

Als ik bij Amnesty iets koop, houd ik daar een heel goed gevoel aan over. Vanwege het product en vanwege de missie van Amnesty

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kleding, speelgoed

fijne site

zie hierboven

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ben tevreden
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Hele mooie collectie kaarten,, met veel verscheidenheid.

Vlotte levering.

Zeker kopen hier!

Mooie kaarten en andere producten en allemaal voor een goed doel. Snelle verzending en goed verpakt. Ik blijf hier kopen!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Op zich goed, met een kleine aantekening

Alles op zichzelf goed geregeld. Wel jammer dat een aantal artikelen die in het papieren gidsje stonden niet daadwerkelijk in de webshop te koop waren, of pas heel laat (na mijn bestelling) beschikbaar kwamen.

fijne winkel

Ik ben blij met veel van het aanbod, met natuurlijk de meerwaarde van een zonder meer goed doel, Bij de kleding zou een maattabel nuttig zijn -- S, M, L en XL zijn tenslotte rekbare begrippen

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Duidelijke webshop, leuke producten en een snelle levering. En natuurlijk een fantastisch goed doel.

Prachtige kerstcadeau’s!

Wat een mooie kerstcadeaus, we bestellen ze elk jaar voor bv de juffen en meesters op school, bso etc. Het geeft nog veel leuker, omdat de ontvanger kan zien dat iemand anders ook nog profijt heeft van het cadeautje.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Mooie producten, shop werkt niet altijd mee

Ik had wat problemen met het invoeren van een adres omdat hij de postcode niet goed koppelde, maar producten zijn echt van mooie kwaliteit.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Leuke artikelen om iemand mee te verrassen of om zelf te houden!

Mooie artikelen om weg te geven of om te houden, mooie afbeeldingen en verhalen bijvoorbeeld in de agenda die er toedoen

Mooie artikelen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Dunne kaarsen van goed materiaal met een mooie tekst om door te geven. Dat je die als pakket kan inkopen

Supersnelle levering

Blij met aankoop, lijkt op een kadootje!

Ruim assortiment

Goede kwalitatieve producten, hele snelle verzending

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Portemonnee, stickers, meer kleding.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Gemakkelijk bestelproces, vlotte levering en passend verpakkingsmateriaal.

Gemakkelijk bestelproces en vlotte levering.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gebruiksvoorwerpen met Amnesty symbolen.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Leuke dingen voor het goede doel

Een compact aanbod met bruikbare items.

De webshop werkte niet

Ik kon helaas niet doorklikken om mijn bestelling te plaatsen dus heb ik het op de ouderwetse manier gedaan. Een formulier ingevuld en verzonden.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

mooi om te geven

Altijd correcte levering

Mooi

Mooi, leuk voor goed doel

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Shoppers van plastic, puzzels voor volwassenen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Snelle en uitstekende levering. En gemakkelijk te bestellen.

Mooie spullen te koop.

De cadeaus zijn mooi, de website zelf is niet altijd gemakkelijk te bedienen. Voordat je het weet, staan er 5 kaartenmapjes bij de bestelling ipv twee. De verzending is prima

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Vooral rond de feestdagen een assortiment om kado te geven . Met gelijk de intentie om het goede werk van Amnesty onde de aandacht te brengen .

mooie artikelen maar.......

Meerdere keren heb ik artikelen besteld bij Amnesty. De kwaliteit is uitstekend. De reden van matige sterren is de verzending. Als ik kijk naar mijn twee laatste bestellingen lijkt het erop dat alles zo in een te grote doos gekieperd wordt. Doos niet opgevuld met papier of zo en dus komt het beschadigd binnen. Placemats opgerold in plaats van plat op de bodem. Ik heb deze dan ook niet weer bruikbaar gekregen. Mijn laatste bestelling waren 25 bloeipotloden en papieren kerst hangers. ( was bedoeld als relatie geschenk ) Dit alles los in een te grote doos .Potloden uit de kartonnen houders, waar ook de gebruiks aanwijzing op staat, lagen verkreukeld door de doos evenals de kerst hangers. Antwoord van klantenservice was: potloden zijn niet breekbaar dus versturen we het zo. Dus niet meer geschikt als cadeau. Helaas.....voor mij geen bestellingen..

Originele cadeaus

Originele cadeaus die je een goed gevoel geven. Niet te vaak reclame mail. 2 keer per jaar aanbiedingen. Ik koop m’n kerstkaarten voor volgend jaar alvast in januari.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Hoodie van mooi, biologisch katoen

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.