Mooi doel maar niet compleet...

Het zou mooi zijn als er de mogelijkheid komt iemand anders iets als cadeau en dus ingepakt te laten bezorgen, natuurlijk zonder de bon erbij. Helemaal als er een persoonlijke tekst op een kaartje bij zou kunnen.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

mooie producten voor een goed doel

de producten uit de webshop zijn niet alleen mooi voor jezelf maar ook om cadeau te geven, de nieuwe kaarten met armband vind ik een mooie aanvulling. ik hoop op meer van dit soort producten. zelf ben ik heel blij met de vilten-slingers

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop servetten, T-hirts van betere kwaliteit (de huidge rekken zo uit) bloemzaadjes zou een leuk idee zijn

prima in orde

alles verloopt soepel hoor, ben 75 jaar ,en dan is dat wel van belang!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer goede leuke T-shirts

zeer mooi en duidelijk

Heel prettig

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prima afhandeling van m’n bestelling

Zoals hierboven beschreven. Goede kwaliteit en blij met m’n bestelling. Kaarsjes zijn leuk om kado te geven

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Snelle levering en product was precies zoals op de website

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Bestaan er periodieke (halfjaarlijks bv) overzichten van behaalde resultaten?

Dus eigenlijk een vraag: ik ben nieuwsgierig naar de successen die Amnesty over voorbije jaren geboekt heeft. Maar misschien heb ik die informatie over het hoofd gezien?

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop agenda's / dagboeken

Heel belangrijk

Actief lid in Hamburg, Duitsland, sinds oprichting in 1962. Sinds 1967 in Nederland min of meer passief lid. In Wageningen wou ik het aan jongeren overlaten, aan studenten, om actie te voeren. Ik koos ervoor, om voor Terre des Hommes als vrijwilliger te werken, wat ik 35 jaar lang deed. - Nu verstuur ik wel regelmatig brieven voor gevangenen.. Probleem: hoge salarissen. Een erg waardeerde kennis is om die redenen met steun aan Amnesty gestopt.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Gemakkelijk toegankelijke website; prima artikelen en snelle goede levering.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten, cadeau-artikelen, kaarsen

duidelijk

De webshop ziet vrolijk uit maar is ook duidelijk en makkelijk te gebruiken vanwege categorieen zoals cadeaus, fairtrade etc.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop producten gemaakt van ananasbladeren, vegantassen, meer recycle
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Duurzaam en aandachtsvestigend maar beperkt.

Er staan mooie zaken op de site. Helaas is van bijvoorbeeld kleding veel niet voorradig. Geen gangbare maten meer en zaken uitverkocht. Het volgend van pakketjes gaat goed, maar heeft een week geduurd bij GLS voor ik ze thuis kreeg. Hierdoor kon ik mijn gifts te laat afgeven. Helaas maar mogelijk ontstaan door coronadrukte waar AI niets aan kan doen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer maten en soorten shirts
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

De artikelen ( kaarten en tasje) zijn uitstekend.

Máár: ik wilde graag nog een mapje kaarten bestellen en zag dat de bezorgkosten 4,95 euro zijn en dat terwijl het mapje gewoon door de brievenbus kan. Dus dat mapje bestel ik toch maar niet, jammer. Punt van aandacht? Met vriendelijke groet, R. van der Maale Voor meer artikelen tegelijk kun je wel via de website bestellen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop zo is het goed
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Snelle levering zonder gedoe!

goede ervaring

Ik heb goede ervaringen met de webshop van Amnesty. Wel vindt ik dat om het half jaar de artikelen eens moeten veranderen. Zo staan dezelfde wenskaarten heel lang in de webshop. Dit betekent dat je ieder jaar dezelfde kaarten verstuurt naar dezelfde mensen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop wat meer fairtrade artikelen

snelle service

Leuke snoer hartjes.

Goed, snelle levering

Andere kaarten dan bij de winkels

prachtig!

4 verschillende setjes ansichtkaarten gekocht, prachtige kaarten en vlotte levering.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop zwart of blauw T-shirt en vest met subtiele opdruk
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Mooie kaarten, goed verpakt en zeer snel geleverd.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Prachtige kaarten, snelle levering!

Prachtige kaarten ontvangen, goed verpakt en snel geleverd! Dank jullie!!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer t shirts
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Overzichtelijk en aantrekkelijk in beeld

Ik kon makkelijk rondkijken en bestellen

Weinig keuze mbt kleding

Beste mensen van de webshop van Amnesty. Graag koop ik af en toe kleding van Amnesty. Ik koop dan verantwoord, steun Amnesty en maak graag reclame voor Amnesty ( doordat het shirt of de trui overduidelijk van Amnesty is) Ik vind het persoonlijk erg jammer dat er op dit moment weinig keuze is in het aanbod kleding in de Amnestyshop. De kindermaten gaan bijv. maar tot maat 128 jammer genoeg. De ' fighting bad guys'- serie vind ik zelf niet zo leuk. De empowerment t-shirt vind ik wel leuk en daarvan heb er al enkele in huis. De kleding met het Amnesty-logo vind ik ook leuk. Ik hoop dat er dit jaar weer meer keuze komt qua ontwerp en qua maten!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zie hierboven !
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

1 x is er iets mis gegaan met een bestelling, dat is snel recht gezet. Ik ben verder blij met de afwikkeling van de zaken die ik besteld heb.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

mooie artikelen in de webshop

snelle levering, betaalbare prijzen

Gewoon goed

Correcte tijdige levering van het bestelde. Producten van goede kwaliteit. Fijn om ook op deze wijze Amnesty te kunnen helpen.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Goede organisatie en mooie en goede kwaliteit spullen.

Duidelijke webshop, makkelijk in gebruik.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Naast wat er nu al is? Een wijde spijkerblouse oid, ook draagbaar voor maat 48 (dames). En een wat modieuzere pet. En ik Mus de kerstkaarten! Komen vast wel terug, maar zou ze graag alvast bestellen...

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.