Goede organisatie en mooie en goede kwaliteit spullen.

Duidelijke webshop, makkelijk in gebruik.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Naast wat er nu al is? Een wijde spijkerblouse oid, ook draagbaar voor maat 48 (dames). En een wat modieuzere pet. En ik Mus de kerstkaarten! Komen vast wel terug, maar zou ze graag alvast bestellen...
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

snel, op tijd, fijne webshop

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

ik vind de kaarten zeer tof, maar in België zijn ze niet conform de afmeting voor gewone porto, en dat maakt het moeilijk om er in België reclame voor te maken, het versturen van jullie prachtige kaarten kost gewoon te veel, zeker naar buitenland.... maar het blijven prachtige kaarten

Perfect!

Gebruiksvriendelijk webshop, mails ter bevestiging van betaling en verzending, bestelling prima verpakt en snel verstuurd/ontvangen en de kaarten zijn echt prachtig en van goede kwaliteit.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop gelukspoppetjes

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Overzichtelijke webshop, snelle verzending

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk zoeken en bestellen.

Toegankelijk en gevarieerd

Ik bezoek de website voornamelijk voor kaartenmapjes die ik gebruik voor mijn kerken werk. Er is genoeg keus en ze zijn van een mooie kwaliteit. Ook voor feestdagen kijk ik altijd even op de site. Daarbij hoop ik steeds dat Amnesty er een leuk bedragje aan overhoudt.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Niet al te luxe gebruiksartikelen en kleine cadeautjes

Great masks, fast service

Very pleased with the very good quality masks.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Mooie spullen, zeer snel geleverd

Met dit mondkapje beslaat mijn bril niet

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Wederom keurig op tijd en in prima staat ontvangen bestelling!

Snelle levering.

prima service

persoonlijk vond ik het moeilijk bij de juiste pagina te komen voor kaarten. Heb er over gebeld,!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Jammer dat niet duidelijk is of een bepaalde maat tijdelijk of helemaal niet meer te krijgen is.

De cadeaugids was nauwelijks uit, of er was al een maat van een vd shirts niet meer beschikbaar. Voor altijd? Voor tijdelijk? En beetje onderschat dat dit een gewild product zou zijn? Toch goede reclame voor Amnesty!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kleding: shirts, sweaters.

Mooie kaarten

De bestelling had makkelijk per Brievenbuspost verzonden kunnen worden. Dit is veel duurzamer en beter voor de bezorger. Verder is er een foutieve pakbon meegezonden. Toen ik belde deden ze alsof ze niet wisten dat er een datalek gemeld moet worden en dat ze dienen de slachtoffers te informeren. Twee sterren omdat de bezorger van GLS vriendelijk was en de kaarten mooi zijn.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Brievenbus zending mogelijk
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Hele leuke verjaardagskaarten biedt Amnesty voor een redelijke prijs.

De bestelling en bezorging verliep vlekkeloos!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Verjaardagskaarten en kerstkaarten worden al in voldoende mate aangeboden. Geen extra wensen.

prima webshop

overzichtelijk, geen problemen gehad met bestellen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop naast de gekleurde theelichtjes ook witte

prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Goede site

Snel gevonden wat ik zocht

heldere site, snelle verzending, correcte bezorging

heldere site, snelle verzending, correcte bezorging

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop bv een zonnelamp gemaakt in derde wereld landen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Great webshop and a good cause

It's always a pleasure to shop with Amnesty. They have great products that you know are ethically sourced and fairly traded; plus they are super efficient, I've shopped with them a lot over the years both here and in the UK and the delivery is always really quick. Wins all round.

Mooie kaarten. Vlotte bezorging

Snelle, nette levering

Mooie kaarten, makkelijk te bestellen, zowel via de webwinkel, als een toegestuurde bestellijst. Snel en netjes geleverd.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Leuke webshop met verrassende spulletjes

Snelle levering van aardige kaarten en een prima mondkapje

Niet tevreden over mijn Bestelling

Mijn laatste bestelling is fout verwerkt door Amnesty. Ik had een tshirt empowerment roze, 2 notitieboekjes hart en een Tote bag empowerment zeegroen besteld ad, totaal €63,87. De turqoise tas heb ik NIET ontvangen , wèl een klein schrijfboekje met tulpen op de voorkant wat ik niet besteld had. De boekjes en het tshirt wel ontvangen. Mijn Bestelnr was 1000034473. . Ik heb €63,87 betaald. Ook heb ik helemaal niet de beloofde email ontvangen waarop mijn bestelling stond en ik de verzending kon volgen. Ik ben daar niet tevreden over. Wou het eerst zo laten omdat Amnesty een goed doel is en het geen Echt probleem is, maar heb het dus hierbij toch laten weten nu het gevraagd wordt. Met vr gr Dicky Wolters

Vlotte afhandeling van bestelling

Aantal pakjes kaarten besteld en 2 dagen later het bestelde in huis.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kerstkaarten

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.