Ik bestelde een kalender maar ontving een agenda

Ik bestelde een kalender maar ontving een agenda, nadat ik belde stuurde ik de agenda terug en bestelde opnieuw een kalender. Voor de kalender moest ik opnieuw portokosten betalen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop puzzels voor volwassenen

Uitstekend!

Mooie kaarten en ook zeer snel geleverd!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Uistekend

Uitstekend service. Ben op zoek naar amnesty baadje!(als lid)!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Lidmaatschap baadje
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Alles heb kunnen vinden en nog veel meer.

De producten zijn logisch gesorteerd, de foto’s duidelijk, het bestelproces intuïtief en het afrekenen makkelijk.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Ik vond het heel tof dat er momdkapjes zijn. Het zou nog cool zijn als de print “fighting bad boys since...” ook als vest beschikbaar was.

eenvoudig en duidelijk

soms is het moeilijk om een gewenst artikel te vinden als je de categorie verkeerd inschat. eventueel een specifieke categorie maken voor 'aparte' items zoals een mondmasker, dat ik uiteindelijk vond onder mode / accessoires.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

De bestelde producten zijn op tijd ontvangen - in een milieuvriendelijke verpakking :-)

De bestelde producten zijn op tijd ontvangen. Ze waren milieuvriendelijk verpakt. Ik vind het wel heel jammer dat de voorkant van de agenda 2021 zo zwart is. Ik vind de agenda 2020 heel veel leuker om te zien!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop een agenda met een VROLIJK stemmende voorkant

Gebruiksvriendelijk

Ben gewoon tevreden. Makkelijk in te vullen. Tip.... Tussen bestelling en levering mag best langer tijd zitten. Doe niet mee aan de ratrace voor bezorgdiensten.

Snel en betrouwbaar

Prettige website snelle service. Ook snel antwoord op een vraag

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Dinerkaarsen

prima om te bestellen

Bestelling had eerst een hobbel omdat het artikel niet eenduidige code had. Na telefonisch contact is het gecorrigeerd en verliep alles prima.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kerstkaarten nieuwe voor volgend jaar
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Bestelling makkelijk te plaatsen. Snel geleverd.

Keurig een factuur gekregen en levering was snel.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Amnesty International is een geweldige organisatie die strijd tegen onrecht over de hele wereld.

Via Amnesty International kan ik toch iets met mijn gevoel tegen onrecht. In je eentje begin je niets. Amnesty bundelt de krachten om het kwaad en onrecht te bestrijden. Ik ben heel blij met Amnesty International.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop houtsnijwerk en andere produkten uit de landen waar we aktie voeren.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Mooie website, moeilijk om terug te gaan naar de selectie

:-)

mwwa...

mondkapje heeft wel heel minimale afmetingen en vormgeving (modellering).

Noodzakelijke doeltreffende organisatie

Zie hierboven

Mooie producten

Mooie producten, niet alleen voor degenen die het gaan ontvangen, maar ook voor de doelen die van de opbrengst weer zo veel goeds kunnen doen. Het zou wel fijn zijn als je meteen bij het begin van het bestellen te zien kreeg vanaf welk bedrag de verzending gratis is. Dan zouden jullie, denk ik, nog meer kunnen verkopen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarsenstandaards
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Zeer snelle toezending van door mij bestelde Kerstkaarten, blij mee

Zeer snelle toezending van door mij bestelde Kerstkaarten. Kaarten van mooie kwaliteit. Blij mee!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Muziek

De zoekstructuur is matig

Wat ik wilde bestellen wist ik al, maar het kostte nogal wat tijd dat te vinden. Dat komt omdat er geen overzicht is, waardoor je de pagina’s moet doorlopen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Wat eigentijdser.

Prima werk

al lang sta ik achter Amnesty. Iedereen heeft recht op vrijheid

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop boeken

Werkt prima en vlot

prima gelopen!

mooie spullen en goed afgeleverd , keurig verpakt!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Meer dan voldoende keuze voor een goed doel.

Jammer dat het mondkapje nog niet beschikbaar is.

...........................................................................

...............................................................

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Teleurstellend, de naam en idealen van Amnesty niet waardig, erg slcht van kwaliteit en veel te duur

Ik ben al jaren lid van Amnesty International en als een oud-vluchteling en dissident uit Iran weet ik als geen ander wat de waarde van Amnesty is. Ik wil graag de logo van Amnesty met trots op mijn gezicht dragen en nu dat dragen van een masker steeds belangrijker wordt, had ik geen moment getwijfeld en mijn masker bij Amnesty besteld. Ik was verbaast over dure prijs en dure verzendkosten maar had niet verwacht dat kwaliteit ook zo slecht zou zijn. Beschamend om zo'n waardeloze lap zo duur aan mensen te brengen. Dit is Amnesty niet waardig. Doe er wat aan!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Verantwoorde spullen en zeer snelle bezorging.

Verantwoorde spullen en zeer snelle bezorging.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Producten en levering prima, behalve mondkaoje

Alles was prima, zoals ik gewend ben van Amnesty. Behalve het mondkapje: slecht model, sluit totaal niet aan op je gezicht. Onbruikbaar. Ik verveel dus Amnesty wel aan, maar het mondkapje niet!

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.