Mooie producten

Ik bestel graag artikelen op de website van Amnesty. Mooie en leuke producten, handige site, snelle bezorging. Daarbij vind ik het belangrijk om een goed doel te steunen, niet alleen als donateur.

Voldoende

Mondkapje voldeed niet. Geen pasvorm en erg duur Wel goede website en snelle bezorging

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel om te bestellen. Moest wel zoeken naar de onderverdeling van verschillende producten

makkelijk

makkelijke website zoals er zo veel zijn, niets verkeerts aan. Heb in de loop van de jaren al regelmatig besteld, was altijd goed en heb nooit iets retour hoeven sturen. wel vind ik het bedrag van €75;00 voor franco vrij versturen een beetje aan de hoge kant. Vriendelijke groet Henk Vroom

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten kleding handdoeken tassen

snel

snel bezorgd en uitstekend verpakt.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop tassen, sjaals, sokken

ik verwachtte niet anders

Shop okay, product niet.

Bezorging en afhandeling snel Product: mondkapjes Mooi, maar: Hebben helaas geen (ijzer)draadje bovenin om op neus houvast te hebben. Zakken af. Zelfs wegwerpkapjes hebben die. Jammer.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Goede kwaliteit en snel geleverd

De kaarsen en kaarten die ik heb gekocht van Amnesty zijn van goede kwaliteit. De bezorging van de items ging ook erg vlot.

Uitstekende correcte levering

!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kampeerspullen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Zeer snel in huis, maar één item was gebroken

Zat allemaal goed verpakt, maar een item zat gebroken in het doosje deze was niet zo goed verpakt. Heb e-mail naar de shop gestuurd, ik ga er van uit dat ik daar wel iets van hoor.

Top geleverd

De ene dag besteld de volgende dag al binnen. Dit jaar heb ik zelf direct de kerstkaarten die ik graag wilde. Vorig jaar eerst laten liggen en was mijn keus uitverkocht. Jammer was wel dat de “ lichtpuntjes” waren uitverkocht.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Ik heb geen idee, maar die zijn er vast te bedenken.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Duidelijke site. Alles werkt.

Prima webshop, geen bijzonderheden

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Vlotte en correcte levering van mooi spul!

Vlotte en correcte levering van mooi spul!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Soort Buff met bv prikkeldraad en Amnesty logo
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Helaas was het artikel uitverkocht

Geld terug ontvagen

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Goed en snel

zeer snelle accurate levering, Goed verpakt. Geen overbodig materiaalgebruik.

Snel besteld, snel geleverd

Mooie kaarten gekocht.... kom zeker terug voor nieuwe spulletjes.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Soort van wereldwinkel?

Communicatie kan beter

Verzending verliep via onbekende partij. Voorkeur voor PostNL of DHL. Tip: de mogelijkheid een aankoop als cadeau te versturen Ik heb hiervoor een ander factuuradres gebruikt, maar het zou leuk zijn als je een boodschap (tekstje) kan achter laten voor de jarige in het pakket zelf.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Persoonlijke verzorging, (geur)kaarsen, kaarten, kalenders
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Mijn bestelling was snel geleverd en ben blij met de producten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer spullen voor in huis (zowel decoratief/nuttig) en meer cadeau-artikelen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Ambivalent

Snel bezorgd en leuk om reclame te maken voor AI, maar kwaliteit van de mondkapjes onder de maat. Daarmee ook verhouding met prijs uit balans

Werkt prima!

Duidelijke webshop en vlotte levering

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Het is voor AI, maar er zijn verbeterpunten

Ik had alleen een mondkapje besteld. Als trouw lid weet ik waar het geld naartoe gaat, maar het tamelijk vormloze mondkapje was behoorlijk aan de prijs. Tel daar 4,95 portokosten bij op voor een licht voorwerp dat in een envelop paste, dan kan dat bedrag nooit voor PostNL zijn. Ik ontving het na drie dagen. Nogmaals, ik weet dat het voor AI is, maar ergens anders had ik dat niet geaccepteerd.

Duidelijk En klantvriendelijk

Vlotte reactie

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Duidelijke website en na bestelling mondkapje zeer snelle en correcte afhandeling.

Supersnel en prima product

Prima mondkapjes per ommegaande geleverd

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.