Makkelijk en mooi - bedankt!

Makkelijk en mooi - bedankt!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten, sieraden

Mooie producten- snelle levering

Ik heb de gekleurde kaarsen en de trui met capuchon besteld. Goed ingepakt ontvangen met vlotte levering. De kaarsen zijn prachtig. De trui van heerlijk zachte en dikke stof. Heel blij mee.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

prima draagt iets goeds bij en is leuk

snel en goed spul

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop knutseldingen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Klantvriendelijke website en vlotte afhandeling van bestellingen!

Al jaren koop ik kaarten en briefpapier via Amnesty. Meestal is er volop keuze. Ik schrijf graag met een Amnesty-pen en geef ze ook vaak weg. Een mooie manier om aandacht te vragen voor het goede en noodzakelijke werk dat Amnesty doet.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kindercadeautjes met een boodschap

Gewoon prima

Vlotte en snelle correcte levering, duidelijk en overzichtelijk

Prima, zoals altijd !

Prima ingepakt en snel geleverd. Kleding van goede kwaliteit !

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer schrijfpapier en schrijfwarenartikelen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Fijne webshop, snelle levering. Leuke uitverkoop!

Fijne webshop. Genoeg keuze. Snelle levering. Aantrekkelijke uitverkoop.

helemaal prima

Producten zijn prima.

Producten zijn prima, alleen de slogan "vandaag besteld morgen in huis" wordt niet waargemaakt.

Duidelijke site

De webshop van Amnesty vind ik duidelijk. Geen poespas. Goede uitleg.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Ik heb twee mondkapjes gekocht. Degene die ik wilde hebben waren een tijdje niet op voorraad. Na enkele weken heb ik weer gekeken en uiteindelijk heb ik die kapjes gekocht. Ze werden snel geleverd en ze werken voor ons prima.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Originele cadeaus met een boodschap

Het assortiment is niet bijster groot maar er zitten heel leuke artikelen tussen en de prijzen zijn prima.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Ik snap dat het thema grotendeels bepalend is maar zou wel iets meer kleur en variatie willen zien. Het mag best wat positiever, ook in de communicatie, benadrukken wat we wél bereiken, focus op resultaten.

Onduidelijkheid over leveringstermijn

Vorige week mondkapjes besteld die de volgende dag geleverd zouden worden maar de status is nog steeds ‘ in behandeling’

vlot

De bestelling ging vlot en makkelijk, was volgens afspraak bezorgd. Minpuntje: ik had twee boeken besteld als cadeautjes. Op de kaft grote prijsetiketten die zeer moeilijk te verwijderen waren. Onnodig.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

prima. ben verder bekend met amnesty

makkelijk te bestellen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop geen idee

Good

Hi, i personally would love to have a physical shop to go to in Amsterdam. I believe there could be much more choice in colors of masks for example. Clothes. I would love to support and buy more from you but i find choice quite limited. I would be happy to brainstorm to help create bigger range and a place... classes, workshops given by vrijwilligers but on donations...

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Clothes, umbrella, jackets, socks, gloves, shoes... slippers...

Webshop is wel duidelijk

De website is wel duidelijk en overzichtelijk, maar...... Ik heb 29 juni j.l. een mondkapje besteld en betaald. Vindt het vervelend dat ik hier geen bevestiging van heb gekregen. En ook een eventuele levertijd zou fijn zijn.

Slecht

3 zaklampen van WakaWaka besteld, geleverd maar zien er uit alsof ze al gebruikt zijn. 1 klepje defect, bij alle drie missen de dopjes die de schroefjes zouden moeten afdekken. Ronduit een belediging.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

het is niet eenvoudig om in de webshop te komen en er te blijven wanneer je meerdere artikelen beste

dat ik toch op 'aanbevelen' klik heeft te maken met het doel van AI

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

ik ben lid maar had graag het mondkapje voor nieuwe leden gekocht

Ik kwam naar de shop vanwege een mondkapje voor nieuwe leden, aangezien ik al lid ben wilde ik die kopen maar helaas stond die er niet bij

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop het mondkapje voor nieuwe leden, tshirts in damesmodel

Vlotte service

Mooie kaarten voor algemeen gebruik. Zeker nu winkels moeilijker bereikbaar zijn voor mij is een voorraadje kaarten erg praktisch

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kaarten keuze

producten goed te vinden

duidelijk omschrijving + afbeeldingen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop -

Unieke produkten

Mooi om mensenrechten te steunen dmv mijn aankoop

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sjaal met logo Amnesty, wit mondkapje met zwart logo

prima levering

geen klachten

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.