prima levering

geen klachten

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Zocht kaarten om te bestellen, mede met korting als Amnesty-collectant

Ruime sortering, dag erna prachtige vlinder- en bloemenset in huis! Kon even niet vinden waar ik de kortingscode in moest vullen ( geen veelvuldig websitegebruiker). Klantenservice gebeld en zeer vriendelijk alsook efficiënt geholpen. Kortom, positieve ervaring!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop tot nu toe m.n. wenskaartren, prima gebruiksartikel
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Review wordt gevraagd voordat het product geleverd is.

Beetje voorbarig.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Webshop makkelijk te gebruiken en leuke producten.

Net (meer) mondkapjes besteld: fijn om cadeau te geven in deze tijden, en nu ook voor mezelf.

heb geen klachten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop pin(speltje) f pen f kalender f mok bvb
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

onzeker waar welke producten staan

Het aantal invullen ging toch lastiger, vooral bij teveel aantal om dan te corrigeren.

overzichtelijke webshop

het gericht zoeken is zeer eenvoudig

Prima overzichtelijke webshop

De producten zijn per categorie gerangschikt. Je kunt dus snel vinden wat je zoekt. Het verdere proces (bestellen, betalen) verloopt eenvoudig.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Notitieboekjes
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Mooie producten met een integere achtergrond.

Duurzaamheid zit niet alleen in het recyclen van materialen, maar vooral en meer in het gebruik van materialen die weinig energie kosten om te maken, en biologisch afbreekbaar zijn. Hoewel ik het recyclen van zwemvesten met mensen die gevlucht zijn op zich een prachtig initiatief vind.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer producten van afbreekbaar materiaal, karton, papier, bamboe, etc.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

goed geregeld, snelle en correcte afhandeling

goed geregeld, snelle en correcte afhandeling. Zag het mondkapje en daacht dat is een leuke manier om te steunen. Ik heb niet verder "gekeken

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Alles is makkelijk te vinden en te bestellen

ik kijk graag even naar de sales maar ook naar de nieuwe dingen. Er zit altijd wel iets bij, voor mezelf of om weg te geven

Op factuur een aankoop gedaan en binnen 2 weken geld overgeboekt

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Als passief donateur (en een kleine) ben ik niet in staat mening te geven die jullie helpt.

Zie boven. Zwijgen, in die verdienste vlucht ik.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Dat weet het echt niet
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Ik heb eerder kaarten besteld en die ontving ik in goede orde

Alles is duidelijk. Niets op aan te merken.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ik weet het niet zo

Heel snel geleverd.

Goede ervaring

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Ik ben alert gemaakt op het mondkapje van Amnesty middels mijn mail

Voor het geval ik met het openbaar vervoer moet reizen, heb ik een mondkapje die er toe doet.

attractieve website

bestelling geplaatst; wacht nog op bevestigingsmail.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

voldoet en ziet er aantrekkelijk uit

Zie hierboven. Moest alleen wachten totdat gewenste mondkapje weer beschikbaar was om te bestellen, maar daar kan de website niets aan doen

Mooie artikelen

Ik geef de artikelen meestal als cadootje weg

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer gebruiksvoorwerpen en artikelen voor kinderen

Heb vertrouwen in webshop

Snelle reactie van webshop en morgen 16 juni worden de spullen bezorgd. Bij jullie geloof ik dat dat ook echt het geval is

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Maakt niet uit . Blijft toch iets van persoonlijke smaak. Zolang het voor de goede zaak is

Kan niet beter.

Zeer snelle levering, goed product, ook de prijs is goef.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gepersonaliseerde kaarsen.

Altijd mooie spullen

Het maakt me blij om spullen van jullie te bestellen en te ontvangen vooral vanwege het doel. Meestal bestel ik kaarten , soms kaarsen die erg mooi zijn!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Ik kreeg een mail dat een artikel momenteel niet beschikbaar is, maar ik had dit ook niet besteld

Via Facebook heb ik in de webshop een mondkapje besteld. Ik kreeg een dag later een mailtje dat dit mondkapje momenteel niet leverbaar is, maar wel een ander mondkapje (met logo). Ik had echter ook het mondkapje met logo besteld, wist niet van het bestaan van het andere mondkapje (zag dit later wel op de website staan). Het mailtje was overigens vriendelijk en correct. Daarnaast kreeg ik deze beoordeling al vlak nadat ik de bestelling had geplaatst, terwijl ik van de webshop nog niets gehoord had. Op zo'n moment kun je uiteraard nog niets zinnigs zeggen. Ook nu nog niet, dat kan pas als de bestelling geleverd is.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop boeken, agenda's etc, kaarten, cadeau artikelen, kleding met klein logo

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.