Een betrouwbare watcher op gebied van mensenrechten9

Zeer alerte organisatie. Zo belangrijk dat wereldwijd de mensenrechten worden aangekaart.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

bestelde producten zagen er prima uit. Ik was er blij mee. Duurde wat langer maar dat kon ik verwachten in deze tijd.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Goede organisatie, die voor mij persoonlijk duidelijk en uitnodigend met mij communiceert.

Ik (65 jarige vrouw, beperkt in energie en mobiliteit, wonend in kleiner dorp ver van Amsterdam, Den Haag etc). kan via de maandelijkse schrijfacties, online acties etc. toch op mijn manier brieven schrijven voor politieke gevangenen en kaartjes sturen aan politieke gevangenen en petities ondertekenen. Het is voor mij moeilijker naar massale bijeenkomsten en landelijke vergaderingen te gaan. Een keer ben ik als collectante langs de deuren gegaan, maar daar heb ik minder goede ervaringen mee (mensen zijn vaak niet thuis, ouderen maken 's avonds uit angst de deur niet meer open, jongeren zijn te druk, aan het eten, kinderen in bad aan het doen, hebben geen kleingeld etc etc.). Dus dat doe ik niet meer. Ik ben verder donateur en geef wat ik kan missen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop praktische voorwerpen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Het aanbod vind ik niet heel erg verrassend

Ik vind dat er nogal wat onzin dingen aangeboden worden als kaarsjes in flesjes. Ik mis de dingen die je dagelijks gebruikt. In vroeger tijden had AI sokken in de verkoop. Horloges op zonne-energie e.d. Ik vind het aanbod oubollig. Maar dit heb ik vaker gemeld en het resultaat van mijn opmerkingen is tot nu toe nihil helaas.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Dagelijkse gebruiksartikelen.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prachtige kaarten die ik van jullie heb mogen ontvangen :), dank jullie wel!

Prachtige kaarten die ik van jullie heb mogen ontvangen :), dank jullie wel!

Snel, top!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Kwaliteit en goede service.

Ik steun Amnesty graag. De kaarten en service zijn van hoge kwaliteit. Vooral te waarderen in deze moeilijke tijd.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

zeer tevreden over verwerking door AI van mijn gedane bestelling

Helaas niet correcte aflevering door bestelfirma. Geen aandacht voor social distancy, daarnaast gehaast en ook nog verkeerde pakket aangeboden. Door haast en verwarring zelf niet voldoende aandacht besteed aan de naam van de bestelfirma.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

De bestelling werd veel sneller geleverd dan ik verwacht had. Minpunt: de bezorging had een zeer onduidelijk briefje in mijn brievenbus gedaan, omdat ik niet thuis was. Het daarop vermelde huisnummer voor het afhalen van het pakje klopte totaal niet. Gelukkig b leek er een mail gestuurd te zijn, waarin wel duidelijk stond bij wie ik mijn pakje kon afhalen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ?
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Zowel bestelling als bezorging uitstekend verlopen.

Ik ga een aantal (oudere) mensen die het nu zwaar hebben een kaart sturen. Wilde niet zo maar een kaart, maar één vanuit een goed doel. Amnesty vind ik juist nu enorm passen: VRIJHEID! Daarbij vind ik de kaarten heel mooi en word daar dus blij van. Vanavond schrijven! En de vlotte bezorging maakt dat het cijfer 10 zeer terecht is. Met vriendelijke groeten, Wilma van den Bosch-Mooij

prima organisatie

leuke spullen in de webshop; ik ga er vanuit dat een deel van de opbrengst tbv de organisatie is.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop er is al genoeg te koop
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Steun door aankoop leuke spullen!

De site is heel helder in de beschrijving, de afbeeldingen van de producten zijn natuurgetrouw en in werkelijkheid een plezier om kado te geven of te versturen . En een snelle levering!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Aansprekende kadootjes voor een.redelijke prijs
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prachtige kaarten en heel snel bezorgd!

Makkelijk online te bestellen en de volgende dag in huis, ondanks de corona-crisis. En de kaarten zijn heel mooi!

Ik ben zeer tevreden

Snelle bezorging, mooi kaarten, goede kwaliteit

Snelle bezorging is mooi

Prachtige kaartensets precies zoals besteld

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

ondanks virus op beloofde tijd bezorgd!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Keurig verzorgt en mooi optijd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Wenskaarten

Waardeloos

Pakje is niet bezorgd maar ik krijg een melding dat het wel is bezorgd en dat ik zelf heb getekend! Waardeloos!!! GLS bezorger blijkt het pakje elders te hebben bezorgd, en zelf mijn naam ingevuld te hebben!! Na mijn klacht is dit gelukkig snel boven water gekomen, en is het pakje alsnog bezorgd. Dank voor deze actie.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Leuke kaarten voor een goed doel

Leuke kaarten en zo waar postpapier.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten en postpapier

Fijn

Fijn

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Nog meer kaarten

Tevreden

Goed kwaliteit hoodie en shirt, goed pasvorm en maat, en snel geleverd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Shirts, stickers
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Heel goed dat Amnesty barbaarsheden tegen mensen toont

.. en het voor gewone mensen zoals ik op eenvoudige wijze mogelijk maakt de slachtoffers te laten weten dat hun zaak wereldwijd gekend is, dat ze niet helemaal aan de barbaren zijn overgeleverd, ze niet helemaal aan hun lot zijn overgelaten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Snelle levering van mooie kaartjes.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Bestelling is uitstekend afgehandeld. Binnen één dag thuis bezorgd!!

Ben vanaf 1982 lid van Amnesty International en vanaf dat jaar tot 2012 was ik lid van de werkgroep van Amnesty International in Zevenaar. Heb Amnesty heel hoog!!

Correcte levering, goede producten

Zie boven

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.