Er is nog teveel onrechtvaardigheid in de wereld.

ik vind dat moeilijk te omschrijven, maar vooruit: Amnesty houdt ons in ons behoorlijk vredige en democratische land(je) aardig op de hoogte over het tegenovergestelde in een heleboel anderen landen in de wereld. En dat is heel goed: het stimuleert het niveau van tevredenheid en nodigt uit om op te komen voor onrechtvaardige acties elders. Met "plezier" doe ik mee met de schrijfacties. Ik vind het moeilijk om zelf de inhoud van de brieven te bedenken en schrijf altijd de voorbeeldbrieven over en schrijf de brieven aan de ambassades zelf. Dat lukt over het algemeen wel. Het geeft mij een prettig gevoel dat ik misschien een heel, heel, heel klein beetje kan bijdragen aan onrechtvaardigheid in de wereld.

Goed gevoel

Als ik zie wat Amnesty bereikt met alle acties dan krijg ik een warm gevoel. Soms heb ik het idee dat het niet overal even gemakkelijk is. Ik heb pas een brief naar jullie geschreven en ben benieuwd hoe daar op gereageerd is

Mijn ervaring is prettig

Goede berichtgeving

omdat het nodig is

amnesty international is voor mij een TOTEM het is diep geaard en zal zo blijven

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Strijd tegen onrecht is heel belangrijk en dat is wat Amn. Intern. doet.

Stel ik weet niet in welke situatie ik over vijf jaar zal terechtkomen. Ik weet al helemaal niet in welke rechtstaat mijn kinderen over 10 jaar en mijn kleinkinderen over 30 jaar zullen leven. Zullen zij rijk zijn of dakloos? Zullen zij leven in een dictatuur of in een goed functionerende democratie met een transparante en faire rechtspraak? Zullen zij leven in een maatschappij met wederzijds begrip en empathie of een racistische maatschappij met vreemdelingenhaat en minachting voor de armen en de daklozen? Ik weet het niet, maar het zou zeker een geruststelling zijn als ik weet dat Amnesty International er ook over 5, 10, 30... jaar zal zijn om op te komen voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Naast de bestaande artikelen ook nog, bijvoorbeeld, publicaties, muziek, dvd's die bijdragen tot begrip en waardering voor ander culturen.

Verplicht?

Verplicht?

heel goed organisatie

een organisatie die zorgt voor mensen die in grote problemen zitten , geholpen kunnen worden

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

mooie artikelen voor een goed doel: win win! kreeg redelijk vlot antwoord op een (lastige) gestelde vraag

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop T shirts lange of 3/4 mouw
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Wat een leuke kaarten!

Gister besteld, vandaag ontvangen. Superleuk!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Kaarsje ziet er leuk uit, maar de kwaliteit van de opdruk is matig.

Bezorging prima. Kwaliteit van kaarsenpotje mag wat beter.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Geen genderneutrale oftewel unisex t shirt. Maar een lekker vlot dames t shirt.

Gewoon goed

Bestelling correct afgehandeld. Mooie producten.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

overzichtelijk en leuk aanbod! Jammer voor mij: gisteren besteld, vandaag ineens een mailtje dat het nu zonder verzendkosten is.... is dat evt nog bij te draaien, of geldt dat echt alleen vanaf vandaag?

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop goede pennen

Aantrekkelijk

Mooi aanbod, overzichtelijke presentatie, prettige afhandeling.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop vasthouden aan kaarten
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prima website, duidelijk en mooie producten.

Gewoon goed.

Gemakkelijk in gebruik.

overzichtelijk en intuïtief

De webshop is overzichtelijk gesorteerd en de gevuld met leuke dingetjes. Het bestel- en betaalproces zijn intuïtief. Enig puntje voor verbetering is het weglaten van het plastic zakje voor het t-shirt.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Nog meer kinderboekjes. Je kunt nooit te vroeg beginnen met het creëren van bewustwording.

niks te klagen

snelle levering, en vervolgens makkelijk omgeruild voor andere maat

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop maat indicatie van kleding
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prima kwaliteit en snel bezorgd!

Ik bestelde de 2 hoodies vanaf mijn vakantieadres, en kon de bezorgtijd zelf aanpassen op een datum dat ik weer thuis was. Dat werkte uitstekend: keurig op tijd geleverd! De kwaliteit van de sweaters verraste me in positieve zin: lekker stevig, goed voor een frisse winter/voorjaarswandeling en lekker lang. Hoop alleen dat het regenboogkaarsje er niet afbladdert in de was ....

uitstekend

snelle reactie op mijn bestelling

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Pakje afgeleverd volgens opgave. Verpakking bijna te groot voor postbox. Moest duwen en trekken om ‘m eruit te prutsen. Tevredenheid mbt artikelen is voor de langere termijn, maar zag er veelbelovend uit.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

een dag voor niets zitten wachten

Het leek allemaal mooi. Kreeg bericht dat mijn pakket was verstuurd en kon het precies (?) volgen. Er voor gezorgd, dat er iemand ruim binnen de aangegeven afleveringstijd thuis was. Maar helaas er verscheen geen bezorger. Toch nog thuis gebleven, omdat er geen melding was, dat het pakket later zou komen. Het pakket kwam de volgende dag. Is geen beoordeling van Amnesty, maar van de bezorging. Maar Amnesty wordt hier wel aan gelinkt natuurlijk.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Mijn ervaring met de webshop van Amnesty International is uitstekend.

Mijn ervaring is dat ik goed en snel wordt geholpen. De bestelde artikelen worden snel thuis bezorgd.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prima producten en vlotte levering

Goede kwaliteit textiel, compact verpakt in kleine doos

Mooi briefpapier

Mooi briefpapier en snelle levering. Alleen jammer dat het briefpapier uit de schappen gehaald wordt.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer verschillende soorten briefpapier
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Bestelling en levering verliepen vlot.

Het is altijd even afwachten of de maat (vest) klopt, maar unisexmaat M zit mij (vrouw) lekker ruim, precies wat ik wilde. Ik had misschien niet goed gekeken bij de bestelling, maar de grote opdruk achter op het vest was wel een verrassing. Nu zal ik hem tijdens het collecteren, bij sporten en in huis zeker dragen, maar voor gewoon buitenshuis is het misschien wat te opvallend.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.