Bestelling plaatsen makkelijk, levering vertraagd

Ik had een bestelling geplaatst woensdag na 15 uur. Aangezien het artikel op voorraad was, zou het vrijdag geleverd worden. Zaterdag ontving ik een mail dat er op maandag geleverd zou worden. Kortom: de slogan ‘Voor drie uur besteld is de volgende dag in huis’ is misleidend. Maandag gingen we op vakantie ( zonder het bestelde artikel) en we moesten de levering uitstellen en door anderen in ontvangst laten nemen.

Vertrouwen !

Snelle levering van mijn bestelling!

Mijn bestelling werd supersnel geleverd! Ook werd ik d.m.v. mails op de hoogte gehouden van het verzendproces. Alleen vond ik het heel vervelend dat mijn 4 bestelde placemats van Fiep Westendorp helemaal krom gevouwen werden verstuurd...…. Een aanpassing van de verpakking zou heel wenselijk geweest zijn. Ik heb ze lange tijd onder een vracht boeken moeten leggen om de placemats weer cadeauwaardig te maken.....!

Prima .Snel en goed geleverd.

Prima .Snel en goed geleverd.

Pakje niet ontvangen

Teleurstellend. Was bedoeld als kadootje.

spullen prima, bezorging moeizaam

Het was een beetje een verrassing hoe de kalender eruit zou zien. Hij is mooi! Bezorging ging onprettig: GLS bezorgde op een andere dag dan ik had aangevraagd en wilde eerst niet eens alsnog langskomen op de afgesproken dag. Bezorgbriefjes summier ingevuld. Bezorging bij buren vinden ze eigenlijk te tijdrovend. Kreeg de indruk dat ze überhaupt niet geïnteresseerd zijn in particulieren / kleinere bestellingen. Volgende keer zoek ik een fysieke winkel waar Amnesty verkoopt.

Heel goed!

Kerstkaarten in het weekeinde besteld werden heel snel bezorgd. Dank

Alles goed gegaan

Prima ervaring. Besteld geleverd met afhaal bericht. Nazorg via e-mail. Geen probleem.

geweldig

heb de tas besteld en kwam de volgende dag al binnen. Ben er erg blij mee!!

Helaas nog niet ontvangen

Hi. Deze niet zo positieve reactie komt niet door Amnesty of door de makers van de laptoptas. GLS heeft het pakket afgegeven bij iemand bij mij in de buurt. Maar geen brief in de brievenbus gedaan waar het is afgegeven. Niemand in de buurt heeft m ontvangen. Ik heb GLS gemaild maar nog geen reactie ontvangen. Zodra er meer te melden is kom ik hier op terug.

Alles in orde ontvangen.

Alles in orde ontvangen.

makkelijk mbestellen en prompte levering (compleet)

geen commentaar. het was voorbeeldig en in orde

overzichtelijke website;

vlotte levering en prima verpakt!

Prima verlopen, eenvoudig !

Snel en betrouwbaar

Prettige folder. Mooi assortiment kaarten en kaarsen.

Goede produkten voor eerlijke prijs. Duidelijke website en snelle levering.

ideaal

Mooie setjes kaarten van stevig karton zodat ik altijd wat in huis heb. Kalender ook prachtig. Met andere producten geen ervaring. Snelle bezorging.

betrokken bij kleine en grote gebeurtenissen in deze wereld

berokken bij Shellgebeurtenis in Niger Delta, waardoor het op de kaart blijft

uitstekend

perfecte en snelle levering

Aanbevolen!!

Naast diverse kaarten deze keer ook het kleine knuffelkonijn besteld. In 2020 word ik weer oma en dit is een prachtig, zacht, klein cadeautje voor deze baby.

vlotte afhandeling van bestelling

de amnestieagenda bestel ik al een aantal jaren, bevalt goed en het is fijn om hiermee financieel bij te dragen aan het waardevolle werk Amnestie

Prachtige kerstkaarten

Ik koop al jaren de kerstkaarten bij Amnesty. Voor iedereen wat wils, divers aanbod. Krijg vaak reacties op de kaarten

Mooie kaarten voor een goed doel

Mooie kaarten voor een goed doel

Eenvoudig om te bestellen,en weer mooie artikelen.

Eenvoudig thuis bezorgd.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.