Prima!!!

Prachtige producten, leuk om cadeau te doen.

snelle levering mooie artikelen

duidelijke en gemakkelijke website, snelle en goede bezorging

snel op de website gevonden wat ik zocht, heel gemakkelijk kunnen bestellen en betalen, vervolgens werd het vlot bezorgd.

mijn bestelling snel prima geleverd

goed, netjes en op tijd geleverd

Producten zijn netjes en op tijd geleverd.

snelle levering, alles in goede staat

Leuk aanbod aan producten, snelle levering, mooie bijdrage aan goed doel.

Ik blijf nog even wachten op de mooie kaarten, die vast aankomen!

Ik heb kaarten besteld, maar nog niets ontvangen.

Duurde iets langer dan verwacht maar goed aangekomen. Sticker op blikje kerstwensen zit scheef maar verder alles prima.

Mooie spullen, prima service!

Duidelijke omschrijvingen van de producten, goede foto's. Duidelijk en eenvoudig bestelproces, snelle levering. Kortom: perfect. En dan steun je ook nog eens het goede doel!

goed idee

Goed idee

Prima, zo door gaan!

Prima snelle service

Het pakketje ontving ik verrassend snel en de artikelen zien er top uit

Prima organisatie en prima levering

Kan alleen maar positief zijn over amnesty en ook over de levering van hun producten.

Fantastisch die strijd voor vrijheid van meningsuiting.

Ik vind het heel goed en indrukwekkend dat Amnesty strijd voor al die mensen van wie de vrijheid van meningsuiting niet gerespecteerd wordt. Graag draag ik daar heel bescheiden, financieel aan bij.

Prima organisatie

Fijne organisatie, vroeger schreef ik brieven, nu kan het via de mail, ga zo door mensen

snelle zending

fijn om iets te bestellen wat ik ook echt een beetje mooi vind. en dan het idee daar een heeeeel klein beetje iets goeds mee te doen, daar ben ik dan blij mee!!

Mooie kaarten

mooie kaarten, snel bezorgd

Mooie kadootjes

De dingen zagen er prima uit. Bestelling kwam zoals ik had gevraagd.

Prima bezorging op afhaalpunt!

De bezorging was nog sneller dan gedacht! Toch al de volgende dag, ondanks het feit, dat de bestelling na 15.00 uur was!

Zie hiervoor

Wederom prima!

De agenda van Amnesty gebruik ik al jaren, prima formaat en mooi om te zien. Belangrijk voor mij is ook dat ik kan bijdragen aan het werk van Amnesty!

Tevreden

Ben altijd blij met amnesty

Een goed product met een boodschap

Agenda heeft prettige afmetingen en vormgeving. Voldoende schrijfruimte, interessante informatie en kunstzinnige teksten en afbeeldingen. En...heeft een ideaal waar ik achtersta.

Mooie bijdrage voor de vrede

Vlotte webwinkel voor elk wat wils. Duurzame en handige producten ga ik zeker vaker bezoeken voor kado*s en dergelijke.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.