zeer tevreden

Textiel shirts is van goede kwaliteit ......vlotte verzending en ontvangst van de bestellingen!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Fijnnom bij te dragen door leuke spullen te kopen

De kaarten, kaarsen, sleutelhangers: allemaal even leuk en handig. We geven ze ook graag cadeau om uit te dragen waar wij in geloven.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Thee en olie, azijn, etenswaren uit bedreigde gebieden

teleurstellend

Ik koop al jaren postkaarten om te steunen en omdat ik er mijn smaak in vind. Dat is dan ook het enigste (naast een pet, maar die helaas niet in natuurlijk materiaal was/is!? een draagtasje en kaarsen) maar hoe ik mijn best ook doe, het zijn veel niemandalletjes en geen echte gebruiksvoorwerpen, (ik ga niet met een hoody rond lopen als 74 jarige) en de T shirts draag ik liever met lange mouwen. En dat vind ik teleurstellend. Als tip; T-shirts met lange mouwen voor de winter, en licht katoenen truitjes met kol, die als onderhemd in de winter kunnen gedragen worden. Helaas is dan uw logo niet zichtbaar maar iedereen, vooral ouderen, wel geholpen. Denk aub aan de vergrijzing!! Aan ons de ouderen die graag ook, naast de kadootjes, ook iets voor ons zelf kopen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop warm ondergoed en meer gebruiksvoorwerpen ggebruiksvoorwerpen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Amnesty blijkt vaak het laatste redmiddel voor mensen in de hele wereld

Niet zelden worden mensen (ook jongeren) ter dood veroordeeld, omdat ze hun mening hebben geuit die het regiem niet aanstaat. De door vele duizenden ondertekende petities zijn dan op het nippertje hun redmiddel!

Zeer snelle bezorging

In de sale een paar sets kaarten besteld voor de helft van de prijs en ik had ze de volgende dag in huis.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

prettig, vlot, veel mooie dingen

alles naar wens. helaas was niet alles meer leverbaar, maar daar werd keurig over gemaild en het geld kwam per direct teruggestort. dank!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop geschenkjes voor alle leeftijden en interesses

overzichtelijk!

Ik kon makkelijk bestellen en de bestelling werd snel geleverd!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

de bestelling beantwooordde aan mijn verwachting

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Het Ganesha tuinbeeld; postpapier

fantastisch

snel..in..de..bus

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Heel snel en alles in orde!

Prima, kan niet beter

Vriendelijke mensen, heel tevreden over de kaarten. Ik ben geen lid meer, omdat ik zoveel kaarten koop, dat helpt ook.

perfecte bezorging

Pakketje kwam op tijd, terwijl dit bij deze bestelling niet echt nodig was, ik kan wachten op mijn bestellingen! En de bestelling zag er goed verzorgd uit.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Bidons, inpakpapier
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Ruime keus in kaarten. Snelle levering.

Snel en goed

Mooi aanbod kaarten en heel snel bezorgd

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

mooi uitgevoerde agenda en kalender, zinvolle besteding ter ondersteuning van Amnesty

Naast mijn betrokkenheid bij Amnesty een prima aanvulling om het nieuwe jaar te beginnen met een prachtige kunstzinnige agenda en dito kalender van Amnesty International.

zeer positieve ervaring

duidelijke webwinkel, verzorgde levering etc.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

heldere taal/overzichtelijk om mij in actie te laten komen

Overzichtelijke website , voor een digibeet als ik !!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kwaliteit, bruikbaar

In alle opzichten goed.

Alles verloopt goed bij een bestelling.

bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Geen bevestigingsmail van mijn aankoop ontvangen. Maar van de kalender die ik had besteld miste een blad. En dat was snel opgelost met een nieuwe. Prima communicatie hierover.

Redelijk goed

Het vinden van artikelen is redelijk goed. Soms ben je even aan het zoeken, maar dat hangt uiteraard af wat je zoekt. De artikelen zijn aardig aan de prijs, oftewel niet echt goedkoop. Uiteraard is het voor een goede zaak en dat is dan ook de gunfactor. Het afrekenen verloopt daarentegen vlot.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Pennen!!! Die ontbreken, terwijl het toch bij de eerste acties hoort van Amnesty.

Mooie producten

Op tijd verstuurd. Zelfs vroeger dan ik dacht. Voor de Kerst al ontvangen. Bij Amnesty bestellen is goed voor de makers van de mooie producten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sieraden

Snel en makkelijk

Snel geleverd. Alles was volgens wens. Webshop zelf ist goed in orde.

Efficiënt

Mooie keuze aan geschenken om vrienden op die wijze bewust te maken van deze barre en onzekere tijden

Snelle levering, prima producten

Prima, snel geleverd. Leuk assortiment.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.