Superleuk T-shirt met mooie boodschap

Bestelling liep vlot en mijn dochter vindt haar vrolijke tie dye T-shirt prachtig!

Mooie kaarten

Heb al vaker mapjes met fraaie kerstkaarten, verjaarskaarten, condoleancekaarten besteld. En onlangs de leuke bloemenzaak kaartjes. Prima en ook goed afgeleverd.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

producten zijn klimaat proof, service prima

Stimuleert geen "greedy" koopgedrag. Ik maak graag reclame voor AI

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Ik was en blijf Amnesty International helpen, ondersteunen.

Ik heb alleen maar goede hoopvolle verslagen gelezen.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Ik heb twee weken geleden een bestelling gedaan maar nog niks binnen.

Is het gebruikelijk dat het langer duurt dat 2 weken voor ik het product ontvang of is het handig even contact op te nemen met de klantenservice?

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

fijne spullen voor een geweldige zaak!

van servetten tot symbolische kettinghangers, van ansichtkaarten tot praktische en toch prachtige kalenders - je moet echt bij Amnesty zijn voor cadeautjes én gerechtigheid, voor vrijheid om te kiezen wie je wilt zijn en hoe je tafel er leuk gedekt uitziet.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop sjaaltjes (bijv. uit India)
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Fijn dat jullie organisatie bestaat.

leuke artikelen.

Een mooi armbandje voor mijn kleindochter en leuke kaarten besteld!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Niet ´meteen duidelijk waar je moet het zijn

Wenskaarten niet direct vindbaar. Nog geen kerstkaarten maar ook dat is niet meteen duidelijk. (Rood

Kaartenmapjes

Ik was blij verrast, wát een mooie kwaliteit kaarten kreeg ik toegestuurd. Ik had drie verschillende besteld maar ze waren in het echt nóg mooier dan op mijn scherm. Aan de binnenkant van het mapje schrijf ik aan wie ik er eentje heb gestuurd zodat ik dat niet hoef te onthouden en geen dubbele ga sturen. Ik kom zeker terug!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Familiekalender

prima behalve...

in het kader van acties/brieven: vroeger werd mijn naam enz. al ingevuld elke keer; dit was zeer helpfull en efficiënt voor mij. Ik begrijp dat door de AVG dat niet meer zo makkelijk is. Volgens mij kan je wel mensen vragen of zij akkoord zijn dat het vooraf word ingevuld; zo ja, dan ontstaan 2 mailinglists: een met mensen die anoniem willen ontvangen en een met mensen die vooraf ingevuld willen ontvangen...

uitstekend

mooie producten en snelle levering

Gevarieerd goed aanbod

mooi

Jullie hebben mooie kwaliteitsspullen, die vanwege jullie werk ook best wat extra mogen kosten. De kleding zou denk ik slimmer kunnen (iets gevarieerder en geraffineerder, er zijn vast ontwerpers die bereid zouden zijn hun diensten te schenken). En meer betaalmogelijkheden zou fijn zijn; ik beschik momenteel niet over een smartphone -- die ik verder voorlopig ook nergens voor nodig heb, en kan zonder dat niet met mijn creditcard betalen -- de reden waarom mijn laatste blik op jullie verder aanlokkelijke site niet tot een aanschaf leidde...

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop dat iets gevarieerder kledingaanbod dus, en misschien iets meer voor het interieur

mooie spullen met stijl

keurige webshop

Mooie producten

Mooie producten, fotos en omschrijving kloppen

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prima duurzame producten en fijne service

T-shirts voor de kleinkinderen besteld en een Hoodie voor mezelf. Die laatste bleek te groot. Een kleinere maat was niet meer voorradig. Plezierig telefonisch contact gehad over een oplossing.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Snelle service en zeer mooie en goede produkten

Prima geregeld

Besteld en supersnel en correct geleverd.!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Goed, maar met een aantekening

Bestellen gaat makkelijk, site is overzichtelijk en de snelheid vwb bezorgen, uitstekend! Helaas was het bestelde armbandje na een dag al stuk, dus da’s een beetje jammer.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

met de site slecht, met telefonisch contact super

het steeds moeten wisselen van rubriek om het gewenste te vinden vind ik vervelend tijdrovend. het niet werken van password en vervangen het niet weten dat voorgaande pogingen wèl opgeslagen zijn in de winkelwagen leidde tot dubbele aankopen / betalingen graag duidelijkere info mogelijk? telefonisch contact ter correctie was super!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer variatie, Dopplers heeft iedereen intussen toch?

Als ik dan toch een cijfer moet geven dan wordt dat toch een 8+

Prima service, alles komt precies op tijd binnen, bij ons.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Product klopte met de foto/omschrijving en werd snel en kosteloos geleverd.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.