• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Prima service wb verzending en kwaliteit kaarten.

Mooie, stevige agenda.

De agenda die ik bestelde werd snel geleverd en was weer mooi vormgegeven, met een stevige kaft en handig formaat.

Niks aan toe te voegen

Makkelijk en snelle levering

Kerstkaarten besteld. Uitgebreide en mooie collectie. Zonder problemen bedteld en thuisbezorgd

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Dank voor de snelle levering!

Dank voor de snelle levering!

Wel okee

Wel okee. Toch wil ik graag meer variatie zien, in bijv. de keus uit ansichtkaarten. Ben nogal een verstuurder daarvan, van mooie bloemenkaarten of die van Charlotte de Maton. Maar zie steeds dezelfde. Idem eigenlijk voor betaalbare cadeautjes. Tracteer mijn geliefden dit jaar op die leuke gekleurde waxientjes maar een volgende x zou ik iets anders willen kiezen. Ik blijf AI wel trouw, om jullie belangrijke werk.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Veel meer kaarten en kleine, beraalbare cadeautjes

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Een TIEN, voor alle onderdelen.

Een TIEN voor alle onderdelen. Jaaaaaren geleden was het bestellen, de verwerking en de bezorging aanmerkelijk minder goed geregeld. Dat bracht ons, als lokale actie groep wel eens in de problemen. Ik heb nu als particulier besteld.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Een TIEN, voor alle onderdelen.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

leuke cadeaus voor de feestmaand

goede overzichtelijke webshop, alleen jammer dat niet alle servetten uit de folder verkrijgbaar zijn via de webshop.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop alle producten uit de papieren folder

Bestelprocedure soepel verlopem

Bestelprocedure soepel verlopem

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Goede up-to-date communicatie & snelle levering!

Xxx

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Goede up-to-date communicatie & snelle levering!

Xxx

helemaal goed ...

snel ontvangen wat ik besteld ...

helemaal goed ...

snel ontvangen wat ik besteld ...

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.