Fijne rugzak

Die mooie rugzak was in no time hier! Maar t belangrijkste is natuurlijk dat ie prima bevalt en net zo mooi is als op de foto!

Klein, maar goed

mijn favoriete broches met een boodschap koop ik hier.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Goede kwaliteit graag meer kleinere artikelen als cadeau

Verder prima

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kleinere artikelen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

De levering gaat altijd snel. De producten zijn goed. Ik ben absoluut tevreden!

Kan meer precies

Mooi doel. Mooie spullen. Moest erachteraan om het pakket te ontvangen. Dat werd keurig gedaan incl. Zorgvuldige mail. Maar ik kreeg wel een naheffing van de post voor 7 euro tekort aan portokosten.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Makkelijk bestellen voor een betere werld

Het proces verliep soepel. Bestellen, betalen en afleveren, alles was duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk. Wellicht kan de zoekfunctie beter. Tevens geeft de aankoop het gevoel dat je bijdraagt aan een eerlijker wereld maar meer aandacht voor medemenselijkheid

Fijne website

Goed werkbare website, alle producten zijn makkelijk te vinden, makkelijk bestellen.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Mooi materiaal en goede pasvorm

Mooi t-shirt ! Leuk die mouwtjes en fair fashion !

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Vlotte afhandeling: van bestellen tot levering

5 sterren voor het bestellen en leveren van de producten. Een half puntje minder omdat de oorspronkelijke diversity/pride truitjes (paars en zwart gestreept) niet meer beschikbaar zijn.. Ik wil er dolgraag één!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop diversity/pride gestreepte truitjes
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Voorbeeld kwam geheel overeen met werkelijkheid en prompte levering

Voorbeeld kwam geheel overeen met werkelijkheid en prompte levering. Mooi speldje van Amnesty!

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

Aandacht generen met leuke presentjes voor een heel goede zaak!!

Doen!!! Kleine weggeef geschenken met een , helaas ,noodzakelijke boodschap

Alles ging goed!

Bedtellen ging goed en het leveren snel.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Een hoodie of sweater in de basiskleuren en huisstijl. Dat werkt een beetje als ‘bedrijfskleding’ als we iets organiseren.
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Subtiel en stijlvol product aangeschaft

Ik heb 3 pinnen aangeschaft om op mijn zomerjasjes te dragen. Ik vind de pinnetjes heel mooi en zie het als een subtiele manier om te laten zien dat ik vrijheid van meningsuiting heel belangrijk vind voor iedereen. Met de aankoop steun ik daarbij ook het werk van Amnesty

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Misscien meer van dit soort stijlvolle sieraden
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Onvolledige pakketten, met elke keer weer ontbrekende items.

Drie items besteld. Één geleverd, geen communicatie over de ontbrekende delen. Zelf achteraan gegaan. Tweede item geleverd. Wederom geen communicatie over t ontbrekende deel. Weer gemaild. Geen reactie. Week later nogmaals gemaild, item zou nu out of stock zijn, maar als t er weer is wordt t nageleverd...nu in afwachting daarvan.

Mooie kaarten, prachtig doel

Kaarten met afbeeldingen van wilde bloemen, zien er mooi uit

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Mobiel

Mooi pakje in de brievenbus.

Mat zilveren pin kaars

De pin die ik heb besteld voelt stevig aan en blijft goed op z'n plek. Ook regen of schuren van een tas is tot nu toe geen probleem geweest. Mooie eenvoudige pin die het mooiste staat op effen kleuren.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Goede webshop, niet altijd even inzichtelijk voor mij

Ik kijk graag op deze webshop, omdat ik Amnesty een warm hart toedraag. Ik koop kaarten en cadeautjes. Soms kan ik niet vinden wat ik zoek. Dat heeft met indeling te maken, denk ik. Ik ben 81, denk nog in ‘ouderwetse’ categorieen. De grens tussen: zakelijke info en reclame is flinterdun, niet zozeer alleen hier, maar in de hele maatschappij. Uiteindelijk vind ik alles wel.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kleine cadeautjes vooral, uit verschillende landen

Vlotte levering

Mijn bestelling van een rugzak met het Amnesty/vrouwenrechtenlogo was er binnen twee dagen. Heel fijn, zo kon ik hem gebruiken in de Feminist March op 8 maart! De kleding en accessoires in de shop vind ik vaak leuk, maar de wenskaarten wat oubollig. Misschien wat jongere / meer 'edgy' illustratoren hiervoor uitnodigen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Hippere wenskaarten

Duurzaam en voor rechtvaardigheid

Duurzaam, fairtrade en voor verbetering van mensenrechten wereldwijd: fijn om daar iets te kopen. Snelle reactie van klantenservice.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zwart T- shirt met groot geel Amnestylogo op de achterkant. Ik hoop dat die weer terugkomt.

Hele goede service

Ik heb alleen maar prettige ervaringen met de webshop van Amnesty. Mooie spullen, goede kwaliteit en een nog beter doel. Ook prettig en meedenkend persoon.

Erg mooie kaarten

Ik koop al vele jaren mijn (Kerst)kaarten bij Amnesty. Het zijn mooie kaarten en er is veel variatie.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sluitzegels of stickers voor enveloppen

Geweldig!

Prima ervaring

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

voor elke klant iets leuks

krijg altijd de kaarten op tijd en ze zijn van hoog kwaliteit; bovendien steun ik zo Amnesty

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Computer

betrouwbare levering van mooie en betekenisvolle artikelen

handig, snel, fijn

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop vind alles goed, koop er kadootjes, zoals de speldjes, kaarten, waxinelichtjes e.d. objecten die je ook in een envelop kunt opsturen. Wat nog mist: kadootjes voor babies voor als je kaart met felicitaties stuurt

Keizersgracht 177

1016 DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.