Ik bestel meer dan eens artikels via deze webshop. Altijd naar tevredenheid.
Amnesty heeft altijd leuke, hippe spullen voor kinderen en volwassenen om cadeau te doen. Er zit altijd wel iets tussen! Ook zijn wij heel blij met het brede aanbod aan kaarsen en zeepjes. Echt leuk om te krijgen en geven. We zouden graag ook olie en azijn enzo uit verschillende landen kopen bij jullie!
Ik vind meestal snel wat ik zoek
Beste Amnesty, De webshop is prima, echter de bezorging niet. Ik heb het pakket tot op heden niet ontvangen. Ze zouden aan de deur zijn geweest, terwijl we wel thuis waren. De eerste keer kreeg ik een mail, de laatste keer niet. Ik weet nu niet waar mijn pakket is en moet gaan bellen. Eerdere keren ging dit prima. Wellicht kan dat opgelost worden. Vriendelijke groet, Corinca Moolenburgh Ik heb het pakket inmiddels ontvangen. Na mijn reactie kreeg ik een mail dat het pakket beschadigd was geraakt en daarom niet afgeleverd. Dat kan gebeuren, maar had ik graag vernomen. De aardige bezorger heeft het uitgelegd en zijn excuses aangeboden, heel netjes. Prima zo, ik bestel graag weer een volgende keer. Corinca Moolenburgh
Originele beoordeling
Beste Amnesty, De webshop is prima, echter de bezorging niet. Ik heb het pakker tot op heden niet ontvangen. Ze zouden aan de deur zijn geweest, terwijl we wel thuis waren. De eerste keer kreeg ik een mail, de laatste keer niet. Ik weet nu niet waar mijn pakket is en moet gaan bellen. Eerdere keren ging dit prima. Wellicht kan dat opgelost worden. Vriendelijke groet, Corinca Mooleburgh
Ik had opschrijf boekjes nodig, en deze was precies goed!
Mooie en fijne betaalbare producten. Webshop met een sale hoekje. Toppie!
Ik kom hier niet zo vaak, hooguit om kaarten te kopen. De producten (tassen, opschrijfboekjes) zijn nuttig en brengen Amnesty onder de aandacht als je ze gebruikt in de openbare ruimte of op je werk. Je geeft dus ook een statement af. Daar zit de toegevoegde waarde.
Het is lekker makkelijk shoppen, bestelde artikelen worden altijd snel bezorgd.
Mooie pop! Ik had om pop een zakje verwacht. Pop zat nu zo in ruime doos.
Mooie spulletjes en goed om te weten dat je een goed doel steunt
Keurig op tijd.
Alles in orde. Prachtig aantekeningen boek waar ik elke dag in schrijf. Ik voel me prettig als donateur, vrijwilliger, en lid van de "familie" alweer sinds 9 jaar.
Originele beoordeling
Die kan ik nog niet geven.
Alles was prima.
Bijzonder verrast met de snelle levering en de kwaliteit van het kledingstuk! Prettig draagbaar, met het logo en de naam subtiel weergegeven. Tip: mensen die zich aansluiten bij de initiatieven van Amnesty zijn doorgaans mensen die bewust stilstaan en nadenken over hun rol en invloed op deze wereld. Het zou in dat kader mooi zijn als produkten ook in die zin herkenbaar zijn, dus: 'klimaatvriendelijke / groene' produkten van natuurlijke materialen. En in dat geval: draag dat ook uit! Dat is m.i. een extra stimulans
Bestellen is gemakkelijk, de shop overzichtelijk, de artikelen zijn goed te bekijken. Afhandeling van de bestelling was prompt en goed.
De website is overzichtelijk en bestellen gaat gemakkelijk. De levering was snel en goed verzorgd.
Bovendien prima service.
Ik ben enthousiast over de kwaliteit van jullie aanbod. Daarnaast ondersteun ik met mijn aankopen graag het goede werk van Amnesty
Erg duidelijk en overzichtelijk en prettig
heldere website, makkelijk producten te vinden
Na tel info snel een bestelling kunnen plaatsen in de webshop.
Bestellingen goed verpakt en snel bezorgd
In de kerstperiode kreeg ik de website via email. Ben gaan kijken naar het assortiment. Dit sprak me aan, heb kerstkaarten gekocht. Geen spijt gehad, mooie kwaliteit.
Feitelijk kijk ik alleen voor kaarten (en dan speciaal voor Kerst) op de site van de webshop. Andere artikelen zijn voor mij niet relevant.
Keizersgracht 177
1016 DR Amsterdam
Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.