Héél goed!!

Uitstekend!

wisselt

kledinglijn vind ik niet goed. kaarten wel en kunst ook voldoende.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kunst zoals vrijheidsstrijders

Prachtige foto’s

De kalender voor 2023 vond ik erg mooi…..dus bestellen. Binnen 2 dagen hangt het aan de muur!

*** MOOIE AANBIEDINGEN / SNELLE LEVERINGEN ***

Regelmatig krijg ik aanbiedingen uit de Shop. Nu bestelde ik kalenders voor 2023. Omdat ik weet dat het geld goed besteed wordt heb ik er maar meteen 3 van besteld. (leuk om weg te geven) Snel geleverd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Bruikbare artikelen. Ik ben niet zo van T-shirts met opschriften
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Bezorging geheel correct en precies

Geheel tevreden, mooie kalender.

Overzichtelijk

Duidelijk aanbod

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Boeken
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

De producten zijn mooi alleen was de kalender beschadigd door verpakking

Ik vind de producten van Amnesty mooi. Ik bestel regelmatig in de webshop. Alleen was de kalender ingepakt in te kleine doos. Hij was daardoor beschadigd. Ik had het gekocht om weg te geven als cadeau maar hou hem nu zelf. Ik vind het jammer dat er niet beter is gekeken hoe de kalender in de doos is gestopt.

Vlug gekozen, vlug verzonden

Het aanbod van de webshop is overzichtelijk en voor elk wat wils. Onze keuze was snel gemaakt. De verdere afhandeling ging snel, waardoor we in korte tijd over de gekozen producten konden beschikken

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Duurzame en gebruiksvriendelijke producten

goede webshop slechte bezorgdienst

De webshop is prima. De bezorgdienst (GLS) slecht; de kunstkalender is gevouwen in de brievenbus gestopt, niet aangebeld.

Zoals altijd prima

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

meer aanbod in 't shirts graag en minder kaarten.

Ik heb gekozen uit het aanbod maar had liever meer 't shirts gezien

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop T shirts dus
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Prettige webwinkel. Goed verpakt en stipt op tijd verstuurd. Heel goed dus.

Gewoon goed.

Duidelijke website. Gemakkelijk in gebruik. Correcte levering. Leverancier DHL vraagt handtekening. Is overbodig.

Mooie spullen snel bezorgd

De mooie kaarten, kaarsen en boeken werden snel bezorgd en vielen in de smaak bij de jarige.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Nee

Snelle levering, niet overdadig verpakt, goed artikel.

De bestelling werd binnen 1 dag bezorgt in een fatsoenlijke (niet overdadig grote) verpakking zonder allerlei onnodige opvuldelen.

Gewoon eenvoudig goede website

Regelmatig nieuwe voorwerpen samen met evergreens. Ik vind altijd iets voor mezelf of om cadeau te doen.

Shoppen met een missie

Leuk om wat cadeautjes in huis te hebben met een belangrijke boodschap. En voor mezelf T Shirt besteld dat verrassend goed zit en leuk staat.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zadelhoesjes bijvoorbeeld naar sowieso mag het assortiment wel uitgebreid worden met praktische en mooie spulletjes en kleding. Ik maak graag reclame voor mensenrechten.

Overzichtelijk en snelle levering

Overzichtelijk en snelle levering Ga zo door !

!

leuk

prettige aanbiedingen die als kadootje kunnen dienen en daardoor maatschappij kritisch kunnen zijn voor de ontvanger en wellicht niuewe donateurs kunnen opleveren... wie weet.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop nog meer kadootjes
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja

Snelle verzending en zorgvuldig ingepakt.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Mooie cadeaus waarmee je ook meteen een statement maakt

Ik geef graag cadeaus die mooi en/of bruikbaar zijn, maar die ook iets zeggen. In deze webshop kun je dit soort cadeaus kopen. Je geeft iets moois, het geld gaat naar dit goede doel en meteen straal je dit uit naar de ontvanger en als die het gebruikt, naar velen meer. Het leidt ook vaak tot een gesprek, waarbij je kunt wijzen op de verschrikkelijke dingen die gaande zijn en dat je je mening zichtbaar kunt maken via Amnesty.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Vooral mooie gebruiksartikelen met amnestylogo (zoals frida kahlo spullen)

Mooi assortiment, prima service

Mooie kaarten besteld, volgende dag in huis

Correcte snelle levering

Aangeboden korting goed toegepast, bestelde spullen binnen afgesproken termijn geleverd.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? N.v.t.

Snelle levering en leuke tas!

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.