Mooie producten voor een goed doel en snelle levering

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Levering bestelde kaarten ?!te snel.

Laat in de middag kerstkaarten besteld en volgende (zater)dag om 10 uur in huis. Ik vind dit wel erg snel in deze hijgerige 24-uurs economie. Wie hebben daar allemaal 's avonds/'s nachts voor moeten werken? En is het niet beter voor het klimaat meer bestellingen in een regio te verzamelen alvorens een busje te laten rijden?

Leuke en mooie kerstkaarten

Ik bestel elk jaar amnestie kerstkaarten. De keuze is ruim. Ieder jaar zijn er weer nieuwe ontwerpen te koop

makkelijke site

eenvoudig bestellen goed overzicht van de kaarten

Prima website!

De website is overzichtelijk en duidelijk. Na het bestellen had ik mijn bestelling ook mooi op tijd in huis.

makkelijk en vlot

het bestellen ging vlekkeloos, ook zonder account. De levering was ook erg snel

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kerstkaarten

gemakkelijk bestellen, snelle afhandeling

'S Middags besteld en de volgende dag werd het pakketje bezorgd. Tussentijds ook nog op de hoogte gebracht van de verzending. Top!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop geen
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? neen

Prima webshop

Je vindt snel wat je zoekt.

Snel geleverd, goed geïnformeerd

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De artikelen voldoen geheel aan de verwachtingen.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Heel goed, heel snel en heel mooi

Duidelijk en snel

Al lang bekend.

Mijn overleden vrouw was actief lid van uw organisatie.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Mooie kaarten
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

Overzichtelijke site

Prima ervaring, producten zijn eenvoudig te bestellen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten, kaarsen en die staan er
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

Perfect!

Mooie overzichtelijke webshop

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Goed verpakt en snelle levering, mooie kaarten!

Goed verpakt en snelle levering, mooie kaarten!

bestelling klopte, snel ontvangen

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

mijn bestelling kwam zonder problemen op de deurmat

Leuke spullen,voldoende variatie

Mooie kadootjes,voldoende variatie...

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Momenteel niet.

overzichtelijk en snel geleverd

overzichtelijk en snel geleverd

Vlot en secuur

De bestelling is op tijd en goed aangekomen.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Zeer snelle bezorging en zorgvuldig ingepakt!

Ben erg tevreden over Webshop. Mijn enige kritiekpunten is dat ik het jammer vind dat er geen mooiere T-shirts ontworpen worden. Mooiere opdruk en kleuren én getailleerd, (en kleine maten xs) bedoel ik hiermee. De keuze vind ik nu beperkt, anders zou ik zeker ook regelmatig een mooi shirt bestellen!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zie boven!
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nou ja, over die shirts dus. Heb 2 Amnesty Hoodies in de kast liggen, die mijlen te groot zijn! Terwijl ik juist Amnesty, waar kan, wil promoten!! Heb zelf 1 mooi shirt, van 15 jaar geleden helemaal tot de draad versleten afgedragen; die was wel mooi én passend!

Mooie kaarten.

De kaarten zijn naar wens. De verpakking niet echt een brievenbus pakket. De envelop was eigenlijk te groot en kwam er verfrommeld uit. Ook heeft het vijf dagen geduurd voor de bestelling er was.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.