Gevarieerd aanbod. Wel soms langsurig hetzelfde.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

overzichtelijke productenlijst; informatie echter niet duidelijk en niet logisch geordend

ik heb kaarten besteld in een week waarin ik een mail kreeg met de aanbieding 'gratis verzenden'. de kortingscoupon die je hiervoor blijkbaar kon gebruiken was bij de bestelling helemaal niet duidelijk en stond op een voor mij onlogische plek. van de actie kon ik dus geen gebruik maken.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten; servieten

snelle levering!

bestelling werd snel geleverd, alleen de ARMBAND was te klein maar mocht ik retourneren met antwoordnummer en ter vervanging ander artikel gekozen... dat duurde iets langer, maar telefoontje hierover werd prettig beantwoord.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop samenwerking met Fair Trade is prima!
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? duidelijker bij de armband vermelden : NIET voor VOLWASSENEN

Trage en gedeeltelijke levering

Vier pakketten met kerstkaarten besteld. Na één week komen er twee pakketten aan. Na veel zoeken vinden wij op de meegezonden factuur dat er twee pakketten in backorder zijn. Verder geen mededeling over de leverdatum. Als je een webshop begint, doe het dan ook goed!

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Overzichtelijk, duidelijke artikelfoto's en prijsaanduiding en geen kleine lettertjes.

Ik shop graag op de webshop van Amnesty International omdat alles heel duidelijk wordt weergegeven en je niet hoeft te zoeken en snel klaar kan zijn.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop houtsnijwerk
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Leuk aanbod en snelle bezorging!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop stoere hoodies voor kinderen

Beautiful products.

Quick delivery. Good service.

Goed en snel

Prima verlopen verkoop en levering

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Veel aanbod en goede service

Veel aanbod en goede service.

• Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? neen

Veel keus en goede service

Voor Sinterklaasfeest zocht ik cadeautjes voor een gezien met kinderen. Ben goed geslaagd. Had graag nog wat meer keus willen hebben om iets te kunnen uitzoeken voor kinderen van 4 en 6 jaar oud Bv een autootje voor het jongetje van 4 en voor meisjes keus uit armbandjes ( klein formaat )

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kleine maat armbandjes voor kinderen. Zakjes voor pennen en stiften Sieraden doosje
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Dan heb ik het over de webshop alleen

Niet erg veel keus

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Muziek, meer pride en duidelijke fair trade kleding
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

Leuke kaarten leuke actie voor goed doel

Leuke kaarten leuke actie

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop T shirts met acties of logo

Sympathieke benadering

Telefonische contacten zijn plezierig en duidelijk. Het overzicht van de materialen laat niets te wensen over.

Snelle levering, brievenbus pakje

Gemakkelijk te gebruiken website en betaling

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Geen mening over
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

Helder

Fris uiterlijk Lekker veel foto's bij de kaarten zodat je ze goed kunt bekijken Overzichtelijk menu (bovenin als ik me goed herinner). Ik vond het jammer dat categorie huis en tuin alleen kaarsen of zo bevatte

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Ketting, meer t-shirts, chocola, pannenlappen

Bestelling niet ontvangen

Besteld geen bericht niet ontvangen

Prachtige kaarten!

Snelle levering weer en goede communicatie. En daar boven op ook nog prachtige kerstkaarten Top!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop vooral mooie kaarten
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? nee

Beetje gefopt

Met de door mijn bestelde kaarten ben ik heel blij maar niet met de niet zo prettige verrassing dat er nog BTW bijkomt plus verzendkosten. Dat laatste meende ik dat die niet in rekening gebracht zouden worden. Het was een soort actie die werd gevoerd. Misschien toch handig als het geval van BTW duidelijker aangegeven wordt.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

teleurgesteld, bestelde produkten niet meer leverbaar

mooie kaarten besteld, maar helaas bericht, na aankoop, dat ze niet meer leverbaar zijn gelukkig heb ik ze intussen in de wereldwinkel kunnen kopen :-)

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Aanbieding kaarten - zonder verzendkosten - geldt blijkbaar slechts één keer

Afgelopen week bestelde ik kaarten (2 sets) en na ontvangst vond ik ze mooi. Ik wilde nog enkele sets met dezelfde korting bestellen. Dat kon dus niet !!

Lekker snel en duidelijk

Leuk assortiment kerstkaarten. Precies wat ik zocht

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

correcte levering en prima informatie

Duidelijke informatie. En de levering van het bestelde product was snel in mijn bezit.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? nee

Duidelijke website, snelle levering en mooie kaarten

Zal anderen de website aanraden

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Komt op voor mensen in nood overal ter wereld en zonder politieke invloed

Veel mensen met betrokkenheid voor medemensen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sweatshirts kaarten kaarsen agenda’s leuke gimmicks, sleutelhangers bekers sokken
  • Heb je je aankoop op mobiel of via de computer gedaan? Ja
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Betere zoekmogelijkheden, is nu onsamenhangend

Moeizaam winkelen en slechte adressering

Het scrollen voor inventarisatie van en het samenstellen van een pakket kerstkaarten is verduiveld moeizaam. De mogelijkheid om al meteen bij de bestelling een dropbox te kiezen ontbreekt. De tijdig doorgegeven wijziging van het afleveradres via een link in de e-mail van GLS werd door GLS genegeerd. Waardoor GLS het pakketje toch op mijn thuisadres heeft aangeboden terwijl ik er niet was. Bezorging bij de buren vind ik per se ongewenst.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in voor een eerlijke wereld. Met ruim 7 miljoen mensen komen we op voor gerechtigheid en vrijheid in meer dan 150 landen. Ons werk helpt echt. We vechten tegen de doodstraf, beschermen het recht om je mening te geven en helpen vluchtelingen. Ook komen we in actie als mensen worden vervolgd. Samen kunnen we onrecht tegengaan. Met uw hulp blijven we opkomen voor mensen die het moeilijk hebben.