Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren snelle levering en een betrouwbare winkelervaring. Het gemak van het vinden van het juiste product en duidelijke installatie-informatie komen vaak terug. Sommige ervaringen gaan over onduidelijke documentatie en trage communicatie, maar de algemene indruk blijft positief.
Het advies over welk systeem het beste bij ons zou passen was zeer prettig en duidelijk. Daarnaast was de prijs erg betaalbaar. Ook de installateur was heel behulpzaam en heeft de installatie netjes en vakkundig uitgevoerd. Alles werkt perfect en we zijn erg tevreden over het hele traject. Zeker een aanrader!
25 July 2026
Andre
NIEUWERKERK AD IJSSEL
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met SecurityDiscounter. Ik was op zoek naar een aantal beveiligingsproducten die niet eens op de website stonden. Na een e-mail te hebben gestuurd over de mogelijkheden en levertijd, kreeg ik snel een duidelijke en vriendelijke reactie. Er werd actief meegedacht en uiteindelijk kon ik precies de producten bestellen die ik nodig had. De communicatie verliep vlot, afspraken werden nagekomen en de levering was uitstekend. Fijn om te merken dat je hier niet alleen terecht kunt voor het assortiment op de website, maar ook voor advies, maatwerk en producten die op aanvraag leverbaar zijn. Voor professionele beveiligingsoplossingen en goede service kan ik SecurityDiscounter zeker aanbevelen.
25 July 2026
Dennis
Enschede
Alles verloopt vlot, whatsapp bijstand is zeer gemakkelijk.
14 July 2026
Yalçin
Asse
Hallo, U vroeg mij om uw service te beoordelen na mijn bestelling. Hier is mijn antwoord: Ik kan geen goede beoordeling geven, omdat de levering 5 dagen geleden had moeten aankomen en ik deze nog steeds niet heb ontvangen. Ik ben genoodzaakt een andere oplossing te zoeken. Ik verzoek u mij de retourprocedure voor een volgend pakket en mijn terugbetaling toe te sturen. Het spijt me dat het zo moet aflopen. Philippe
13 July 2026
Philippe
Arlon
Beste Philippe, Dank voor review.
Soms zit het tegen. Ook al versturen wij vrijwel direct de bestellingen, dat is niet altijd de garantie dat het binnen 24 uur wordt bezorgd. In dit geval is het pakket blijven steken bij DHL in het depot. Reden onbekend. Dat hoeft ook geen probleem te zijn, want we kunnen natuurlijk een tweede pakket verzenden. Je gaf aan hier niet op te kunnen wachten.
Onze transporteurs leveren in 99,95% van de gevallen binnen 24 uur. Soms lukt dat niet.
Goed en snelle leveing
28 June 2026
Peter
Baexem
Goede kwaliteit, snelle levering.
14 June 2026
Jean-Marie
Houthulst
De bestelling werd snel geleverd en de dahua camera's zijn goed.
6 June 2026
Win
Almere
Na mijn bestelling te hebben geplaatst kreeg ik een bericht dat er nog iets in mijn winkelmandje zat en als er iets fout gelopen was? Hierdoor werd het voor mij niet duidelijk of de bestelling effectief geplaatst werd. (Wat uiteindelijk wel was gebeurt!)
28 May 2026
Jürgen
Waregem
Beste Jürgen,
Dank voor je reactie.
Dat is dan voor ons een aandachtpunt. We streven er natuurlijk naar om zo duidelijk mogelijk te zijn. We evaluren het proces met automatische bevestigingen nogmaals.
Fijne apparatuur.bedtelling ging erg vlot Alleen te kleine informatie in het boekje En jammer dat de tekst niet aansluit bij de afbeeldingen Heb ik op internet moeten opzoeken. In het weekend gaat alles in bedrijf Mooi product.
26 May 2026
Chris
Landgraaf
Ik kocht vanuit België een scherm aan onder BTW verlegd, doch ging de btw niet van totaalbedrag, sterker nog. Ik kreeg na bestelling een bevestigingsmail met vermelding 0% btw op bedrag met btw. Als ik hier over mailden op dit recht te zetten, geen antwoord na reeds 7 dagen. Ook mijn toestel dat ik dringend nodig heb en beloofd werd 3-5 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Status op website nog “in behandeling” ook geen communicatie over reden waarom.
19 May 2026
Robbe
Belgie
zoals het hoort.
23 April 2026
Giel
Eindhoven
Een fijne website, goede en snelle levering, de spullen waren goed verpakt .
5 April 2026
Marcel
Aarle
super goede hulp bij het installeren van de camera. De persoon aan de lijn heeft mij heel rustig en heel goed uitgelegd hoe ik de camera moest instellen met perfec resultaat. Hartelijk bedank hiervoor . groetjes johnny
1 April 2026
Johnny
Maasmechelen
Beste, Ik heb vorige week bij jullie een bestelling van 3 sleutelkluisjes gedaan en ook betaald voor 3 st ondertussen werden er 2 st geleverd. Maar verder zonder enige communicatie over het ontbrekende 3 de stuc? Waar kan ik mij aan verwachten?
26 March 2026
Vipbuild
kumtich
Beste Vipbuild,
U heeft 2 kluizen besteld, 2 kluizen betaald en 2 kluizen ontvangen. We sturen graag een derde exemplaar, maar dan zal u deze toch eerst moeten bestellen. Wellicht was u in de veronderstelling dat u 3 stuks bestelde, maar uw factuur en pakbon laten duidelijk zien dat dit niet klopt. We hebben deze informatie ook per mail met u gedeeld.
Na 1 week nog geen bestelling of update binnen. Geen trackingcode en na 2 weken bestelling nog steeds niet binnen. Op de email wordt niet gereageerd.
12 March 2026
Alpi
ZAANDAM
Ik heb de webwinkel ervaren als zeer betrouwbaar en deskundig.
6 March 2026
Peter
Boekel
Wij hebben een Hikvision cardioloog reader besteld bij de security discounter. Wel duurder dan bij een concurrent maar wel snel leverbaar. Helaas blijkt het een gebruikt model, er zitten wat krassen op de voorzijde. Geen drama maar niet oke als je een nieuw product koopt. Daarom 1 ster, wel snel geleverd.
27 February 2026
Roel
Purmerend
Op 19/02/2026 een bestelling geplaatst. Op 23/02/2026 een antwoord op mijn email ontvangen dat er iets is misgelopen met de zending. Op 26/02/2026 kan ik niemand te pakken krijgen, noch via telefoon, geen reactie terug via email en niet via Whatsapp. Heel vervelend. Komt dit nog goed?
26 February 2026
Saskia
Antwerpen
Snelle levering, goede prijs en super goede informatie via WhatsApp !!!
20 January 2026
Angelina
Landgraaf
Heb nog geen ervaring met het gebruik ban de noodknop. Maar tot nu toe tot tevtedenheid. Installatie, app, koppeling.
27 December 2025
Johanna (Annie)
Nunhem
prijs hoger dan op andere site's , daar dan wel met een langere levertermijn
23 December 2025
Metrobat
zellik
Zeer vlotte levering, makkelijk om juiste product te vinden.
16 December 2025
Wim
Passendale
Heel tevreden over het product
10 August 2025
Wim
WIJK
Zaterdag ochtend. 2 augustus besteld ! En maandag, 4 augustus mijn bestelling al binnen !! En daar ben ik heel blij mee Morgen effe kijken of mijn bestelling ook werkt daar ga ik natuurlijk wel van uit dat het zo is Ben tot nu heel zeer tevreden met Security discounter Mvg A.Kruis
4 August 2025
Ate
's-Gravenzande
De camera zelf is prima, niks op aan te merken. Alleen de mee bestelde bijbehorende aansluitdoos met wartel waterpas geplaatst op de muur strookt niet met de steek van de bevestigingsgaten in de camera. Hierdoor hangt de camera optisch scheef.
3 August 2025
Tim