Dank je Martin, Je weet ons steeds weer te vinden voor betaalbare beveiligingscamera's. Dank daarvoor.
Beveiligingscamera's zijn er in vele soorten en maten ( en kleuren) OP onze webshop proberen we hier informatie over te geven. Als je ons belt, nemen we de tijd om uitleg te geven over IP camera's en alle aanverwante artikelen.
Dag Vero, Dank voor je beoordeling. Dat hogere cijfer hadden we niet verdient? Toen we je zonder problemen de juiste beugel opstuurde, zonder verdere kosten? Dat geeft niet, we zijn namelijk blij met iedere beoordeling.
Dank je wel Koen!
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Als Verkäufer von Überwachungskameras geben wir jeden Tag unser Bestes, um unsere Kunden zufrieden zu stellen. Wir sind stolz, dass immer mehr deutsche Kunden unseren Webshop finden.
En zo is het ! :-)
Dank je wel Ronald.
Dank voor deze beoordeling. Het komt vaker voor dat klanten iets bestellen, wat eigenlijk niet de bedoeling was. Vaak is dit een verkeerde beugel of backbox voor de beveiligingscamera. Over het algemeen zien we dit bij de bestelling en bellen we de klant op. We zoeken dan samen naar de juiste producten. Het is niet altijd duidelijk, dus krijgt de klant het bestelde product toch netjes binnen, maar blijkt er verkeerd besteld te zijn. Dan moeten wij natuurlijk helpen bij een snelle oplossing.
Fijn om te lezen! We krijgen niet altijd feedback over onze producten, Een UPS voor back up stroom is een mooi product om er voor te zorgen dat alles blijft werken, als de stroom uitvalt. Geen gekke toevoeging voor beveiligingsproducten:-).
We gaan altijd uit van goed vertrouwen. In de praktijk gaat dat ( vrijwel :-) ) altijd goed. Wij hebben een fout gemaakt, dan rest ons niets om dat zo snel als mogelijk recht te zetten. Dank voor de beoordeling en het terugsturen van de eerste beveiligingsrecorder ! Die was ook zeer snel retour.
Goedendag, Dank voor uw beoordeling. Helaas kunnen we nergens een vraag van u terug vinden. We zullen u bellen om uit te zoeken wat precies uw uitdaging is. We verkopen veelal beveiligingstechniek en beveiliging camera's die door professionele installateurs worden verkocht. Toch is het voor een consument prima te doen om deze bevallingstechniek zelf te plaatsen, soms met een beetje hulp. Hiervoor hebben we een aantal YouTube films gemaakt en is er een helpdesk beschikbaar. Uiteraard gaan we ervan uit dat je zelf ook een beetje je best doet.
Thank you Ján, Hikvision Security camera's are sold all over the world. Its great to see that you found us in Europe. Many thanks.
Beveiligingscamera's kun je op veel plekken kopen. Het is fijn om te lezen dat je bij ons de meerwaarde hebt ervaren. Dank je Bas.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.