leuke telefonische service en goede prijzen

Telefonisch goed op weg geholpen, oplossingsgericht en aantrekkelijke prijzen.

Very good Dealer

friendly contact...very fast shipping and great price

redelijk

Monitor besteld die op de site op voorraad zou zijn maar dat was niet het geval. Ik had voor dit type scherm gevraagd om overeen te komen met mijn huidige scherm (het oudere type) maar kreeg toch weer een andere dus had net zo goed in het dorp kunnen kopen!

Makkelijk en snel besteld.

Scherpe prijzen ook.

Snelle correcte levering

Het door mij benodigde onderdeel werd zeer snel em goed verpakt geleverd

Goede service en fijn bedrijf

Ik had iets verkeerd besteld..en ze hebben het razend snel omgeruild en opgelost. Perfecte service.

product zoals omschreven en volgens afspraak geleverd

Perfecte ups om piekspanningen op te vangen, me te attenderen over stroomuitval door piepsignaal, en ik kan nu de spanning van het net aflezen! Scheelt gedoe met multimeter. Kortom zeer tevreden!!

goede en snelle service!

scherpe prijs en order snel verzonden! zelfs nog assistentie gekregen bij het inbedrijf stellen. dat is nog eens service! zeker een aanrader.

Mooie prijs en goed service

Volgens Google de goedkoopste en beoordelingen één van de beste. Heb een NVR van Hikvision besteld werd volgende dag geleverd. Kreeg wel een verkeerde opgestuurd niet erg kan gebeuren. Gelijk contact opgenomen werd meteen geholpen en kreeg de juiste toegestuurd terwijl de verkeerde nog thuis was. Dat betekent top service!

verkoop ging snel

verkoop is niks mis mee. Kreeg zelfs een cadeautje erbij. De aftersales daarin tegen is slecht. Er wordt zelfs niet meer gereageerd. Er zat ook geen installatie handleiding bij of iets dergelijks Als je zelf heel handig bent met de pc is het aan te bevelen. Anders zeker niet want je blijft met onopgeloste vragen zitten.

Prima uitgevoerde bestelling!

Product voldoed volledig aan mijn verwachtingen.

The company Security Discounter is simply excellent - quality goods at good prices and super fast de

I look forward to further cooperation, I am very satisfied.

Super snel en goede prijzen

Vandaag besteld, morgen in huis maken deze mensen waar. Daarnaast geven ze goed advies en dat met scherpe prijzen. Dank Edwin!

Altijd prima en snel geleverd!

Meerdere bestellingen geplaatst bij security discounter, en elke keer op tijd geleverd, goed verpakt én aantrekkelijke prijzen.

Uitstekende service en snelle levering

Camera besteld, volgende dag binnen. Camera was echter niet te monteren op muurdoos, had camera dus iets te snel besteld. Retour afhandeling perfect en snel geregeld.

Aanrader

Security Discounter reageert snel op vragen via de mail. Goede adviezen, denkt mee en heel servicegericht. Scherpe prijzen voor topproducten. De bestelling werd vlot en netjes geleverd. Aanrader.

Zeer positieve ervaring.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering. Top.

Uitstekende levering en service

Via een omweg bij securitydiscounter terecht gekomen bij deze Nederlandse webshop. Uitstekende ervaring, scherpe prijzen, snelle leveringen en uitstekende service. Ik had een probleem met een camera wat snel en adequaat is opgelost. Inmiddels deze webshop toegevoegd aan mijn favoriete webshops, hier kom ik in de toekomst vaker.

zeer goed

Netjes en snel geholpen met advies spullen de volvende dag al binnen helemaal top

Teleurstelling

Ik heb een beugel gekocht voor mijn Hikvision dome en die past niet, terwijl dat wel zou moeten volgens materiaal gepubliceerd op de website. Nu moet ik nogmaals 8.65 betalen voor het retour sturen van de beugel.

Uitstekende service

Na bestelling bleek dat er een betere camera was. Communicatie gestart met SD en perfect en spoedig opgelost.

Super prices, fast shipment, perfect delivery even within EU. Package arrived without any issues and also content is in perfect condition. I look forward to buy another products from this company soon.

Product voldoet niet aan de verwachtingen

Producent doet zaken met DHL. Deze bezorgdienst fantaseert over aanwezigheid bij leveringen en komt opgewekte verwachtingen niet na.

Prima service voor een mooie prijs

Er was een probleem met een onderdeel van mijn bestelling. De volgende dag was het al opgelost. Prima service!

Oranjeplantage 33

2611tk Delft