Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Elke bestelling gaat soepel en orginele producten zijn er binnen no-time.
29 March 2022
D
Amsterdam
Mijn bestelling vlot en in goede orde ontvangen. Prettig om een bevestigende mail te krijgen mbt tot de afgehandelde betaling.. Professioneel!
25 March 2022
Selly
Hoorn
Fijn
24 March 2022
Jn
Zwijndrecht
track en trace gaf aan dat het nog onderweg was , maar lag de dag na bestelling bij het afhaalpunt.
12 March 2022
Roy
Ravenstein
Mijn bestelling werd de volgende dag al uitgeleverd.
9 March 2022
Ildiko
Ter Aar
Super fijn dat het mogelijk is om vanuit Nederland verzorgingsproducten uit de VS te kunnen bestellen! Ik ben zelf enorme fan van St. Ives bodylotions en scrubs en Neutrogena crème. Tevens ook snelle levering en snelle reactie bij vragen. Absolute aanrader!
5 March 2022
Linda
Eygelshoven
Goede webshop met super snelle levering. Verkopen producten die je nergens anders in nederland kan kopen.
3 March 2022
Zeer tevreden!
21 February 2022
Moestafa
Rotterdam
Duidelijke website en snelle levering!!
19 February 2022
Wendy
Naaldwijk
Bestel hier altijd m’n lady speed stick! Top!
18 February 2022
Elzemiek
Utrecht
Heb al veel deodorants geprobeerd maar Secret deodorant is echt de allerbeste. Ik wil nooit meer een ander merk. Wat ik ook doe, hoe druk ik ook ben, heb totaal geen last meer van transpiratiegeur. Ben superblij met deze deo.
17 February 2022
Mieke
Rotterdam
I got my order on time and I found the products I was looking for. Highly recommend Exclusively.
Paula
Eindhoven
Secret is wel de allerbeste deodorant, wel wat duurder dan reguliere andere merken. Maar daarvoor doet deze stick wat het beloofd. Je blijft droog en geen zweetluchten meer ruikbaar. Ook de geur is subtiel en niet overheersend. Een top produkt! Ik blijf dan ook terug komen, en bestellen gaat makkelijk en de levering is de volgende dag. Ik ben en zeer tevreden klant.
Heidy
Halle
Fijne producten en snelle verzending!
Neesha
Schiedam
Enige winkel waar ik mijn deo kan vinden
Anita
Amsterdam
Werkt perfect, geen last van een zweetlucht.
15 February 2022
Anne
Utrecht
Ik heb de stick op vrijdagavond besteld en kreeg dit geleverd op zaterdagochtend! Nog nooit zo snel een pakketje ontvangen. Top!!
14 February 2022
Elmas
Zaandam
Indien voorradig heb ik mijn bestelling snel in huis. Als het niet op voorraad is staat dat erbij. En als ik mail wanneer iets weer op voorraad komt krijg ik snel en vriendelijk antwoord!
13 February 2022
Sam
Heerlijke deodorant, De deodorant wordt heel snel geleverd!
13 February 2022
Martine
Heemstede
Snel en goed geleverd
12 February 2022
Wieke
Utrecht
Ik bestel al jaren en nog steeds naar volle tevredenheid. Snel, nette levering en perfecte producten
12 February 2022
Lies
Breda
Top deo! Snelle service!
11 February 2022
Odette
Eindhoven
Producten van goeie kwaliteit, top.
11 February 2022
Chalton
Dordrecht
Besteld en de dag er na al in huis en mijn favoriete producten uit america op deze webshop aan scherpe prijzen
10 February 2022
Phe
Heule
Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema.
Exclusively
Lootsstraat 41