Goede service slechte bezorging

Zoals eerdere jaren hebben wij ook dit jaar weer snoepzakjes besteld voor ons toernooi. En zoals altijd werd het snel verzonden. Echter is dit het tweede jaar dat de dozen kapot aankwamen en er snoepzakjes plat waren.. dat is wel minder..

heel goed!

De levering was snel, website is duidelijk. En ik vind het heel goed dat de ingredienten bij de producten staan, zeker omdat mijn kinderen allergisch zijn. TOP!!!!

Verse snoepjes snel geleverd. Zeer tevreden

x

Goede prijs kwaliteit

Het gewicht klopt wat is aangegeven, de kwaliteit is vers, de levertijd normaal. De prijs is goed.

Goede kwaliteit van de producten

Alles is per soort in een zakje verpakt. En is super vers. Het assortiment is ontzettend groot waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Zeker de moeite waar om hier te bestellen

Prima snoep goed verpakt

Lekkere snoep en niet duur

Lekkere suikervrije snoep, snelle verzending.

Ik heb 3 soorten suikervrije snoep besteld, de vivl suikervrije snoepjes, caramel, cappuccino en hazelnootsmaak. De cappuccinosnoepjes kende ik al, die is heerlijk, maar de caramel em hazelnoot zijn bijna nog lekkerder. En soms doe ik twee snoepjes tegelijkertijd in mijn mond, cappuccino en caramel :)

STIPT

Op tijd en het is goedkoper

Ben er super blij mee

Ik moet suikervrij daar mijn suiker te hoog is dus kwam ik bij Snoepstore en heb daar mijn mix snoepjes gekocht.

Goed werk

Snel correct lekker

Fleurige zakjes met zachte gevarieerde snoepjes! De kindjes hebben ervan gesmuld! Snelle levering, precies zoals wordt vermeld.

Heerlijke chocolade en snel geleverd

De chocolade was heerlijk, Eindelijk een keer goede chocolade met advocaat vulling. Zo lang gezocht en nooit lekkere kunnen vinden. Deze zijn echt heerlijk en heel snel geleverd. Wordt ook prima verpakt.

Top, zolang je de chocolade niet naweegt

Bestel er regelmatig chocolade producten, heel tevreden over de producten. Alleen 1 ding. De chocolade word gewogen inclusief verpakking, dus inclusief doos en heel veel plastic binnenin. Nu al paar x gehad dat ik daardoor zelfs tussen de 25 en 50 gram te weinig chocolade had gekregen, dus de 250, 500 gram enz die op de site staat is dus in werkelijkheid minder omdat het gewogen word inclusief verpakking. Nog nooit ergens anders gehad. Heb keer contact opgenomen en voorgelegd, maar ik was de zeur en dat is normaal...

Intussen diverse keren bestellingen gedaan voor de extra rol die ik binnen mijn werk bekleed als lid van de Personeelsvereniging en telkens wordt keurig op tijd geleverd en tussendoor op de hoogte gehouden van de voortgang. Erg tevreden.

lekker

snel geleverd

TOP SERVICE

Zeer tevreden over zowel de service als de kwaliteit. Alles werd vlot en professioneel geregeld, met duidelijke communicatie -

Fantastisch!!!

Na een belletje bleek alles mogelijk wat ik graag wilde, supergoed geregeld en uitstekend verzorgd en bezorgd.

Netjes verpakt, goede kwaliteit en snel geleverd

Diverse paaseitjes besteld, werden snel geleverd en waren van heel goede kwaliteit.

Snelle levering.

Altijd uitstekend!

Al diverse keren een bestelling geplaatst en in goede orde ontvangen. Met zorg verpakt, snel geleverd en de kwaliteit van met name de chocolade is in één woord geweldig!

Besteld en snel ontvangen

Bestelling die volgende dag in huis, netjes verpakt. Geen klachten dus dikke prima!

Super makkelijk

Heerlijk drop

Snelle levering goede service

Bestelling snel geleverd en perfect verpakt

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551