vlotte bezorging en netjes verpakt.

Prettige service

Bestelling snel geregeld en vervolgens bezorgd.

Duidelijke website en heerlijk snoep

Veel keuze aan snoep en lekkers. Overzichtelijke website en goede prijzen.

Goede keuze en snelle levering

Groot aanbod en goede prijs. Snelle levering. Website kan iets beter door sneller terug naar verder winkelen te gaan en verpakkingen mogen iets sterker zijn: de puntzakken scheuren vaak.

Snelle levering en lekkere snoepjes!

Heerlijk

Snelle levering, en lekkere snoepjes

Snel en netjes toppie.

Snel, netjes en heerlijk.

Topper en lekker.

Topper, lekker en betaalbaar.

Snelle levering, zakjes snoep zoals beschreven

Snelle levering, zakjes snoep zoals beschreven

Superrrrrr!

De enige reden dat ik 4 sterren geef ipv 5 is dat je érg veel moet bestellen voor "gratis verzendkosten". Helaas ook geen echte honing-snoepjes, zuurtjes zijn oké bij keelpijn... honing-snoepjes zouden veel beter zijn, daarvoor zal ik naar een imker moeten.

Onvolledige levering

Deel bestelling ontbrak. Per mail laten weten. Geen reactie op gekregen

Is goed

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle levering van de bestelde producten

Lekker en voordeliger

Lekker en voordeliger

Heel goed ook snel geleverd

ALTIJD GOED

Snel, altijd alles op voorraad, goede kwaliteit, gewoon ouderwets GOED!

Super bedrijf !

Super klant vriendelijk,en snelle verzending en altijd alles keurig netjes verpakt! Een echte aanrader en aantrekkelijke prijzen

Geweldigggggggg

Ruime keus , super snel geleverd

Alles prima

Snel bezorgd, alles naar wens

Alles in orde

Prima kwaliteit en snel geleverd

Snel en makkelijk

Alles is al gesorteerd, noten, schuimpjes en tum tums. elke zakje is al klaar. Het scheelt veel tijd.

Betrouwbaar

Bestellingen worden altijd zeer snel gezorgd

Snel geleverd, en het was een groot sccs met halloween.

redelijk snelle levering en lekkere bonbons

mijn wens om er geen bonbons met vruchtensmaak bij te doen werd netjes uitgevoerd (alleen wel 2 soorten met vruchtensmaak gemist en erin gedaan) de rest is heerlijk. ook de levering was redelijk snel. (misschien wel vermelden dat als je op vrijdag ochtend besteld, je het pas dinsdag krijg (en niet de volgende dag, zoals vermeld word)

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551