Snelle afhandeling, bijna foutloos.

Bestelling snel en goed verpakt geleverd. Goede informatie w.b. levering. Eén puntje van aandacht: de beloofde halloween ballon(nen) zijn niet mee meegeleverd.

Altijd snelle levering en goede kwaliteit.

Al regelmatig besteld, Een tevreden klant.

Beste winkel voor traktatie’s

Elk jaar bestel ik bij de snoepstore zakjes snoep voor de traktatie op school voor mijn dochter. De kinderen in de klas kijken er elke keer weer naar uit dat ze gaat trakteren omdat ze elk jaar dezelfde zakjes snoep krijgen. Dit jaar weer top geregeld. Na bestellen de bestelling snel verzonden en binnengekregen. Helaas wel het laatste jaar omdat ze de basis school gaat verlaten volgend school jaar. Bedankt snoepstore voor de perfecte leveringen al die jaren.

Snelle, goede levering!

Bij het telefonisch contact werd ik goed en snel geholpen. En ook contact via de mail was fijn. En zo had ik het bestelde snel in huis!

Snel en prima bezorgd naar ons adres in Spanje!

Goed verpakt en prima aangekomen. Gezien het Sinterklaassnoep is, hebben we het product nog niet geproefd, dus kunnen we het nog niet beoordelen

Snelle geleverd

Alles netjes ingepakt en snel geleverd

Goede levering en lekkere dingen

Fijne service

Ik had te snel besteld, wilde nog iets bestellen maar zou dan 2x bezorg kosten moeten betalen. Ik heb een email verzonden om dit uit te leggen. Kreeg een aparte betaallink en beide artikelen samen verzonden en geen dubbele bezorg kosten. Bijzonder in deze tijd, heel blij mee

Snoep prima verpakt minder

Snoep was prima alleen alle spinnen zaten aan elkaar geplakt en waren daardoor vervormd en niet mooi. Ik had ze nodig als versiering helaas. Maar smaak was prima Dus voor smaak aanbeveling ja Voor uiterlijk aanbeveling nee

Snel en correct

Geleverd dag na bestelling, zeer tevreden, alles zoals of foto's

Lekkere dropjes in ongelijmde wikkels

Zo raar dat mijn rol topdrop in z’n geheel uit elkaar valt als ik het eerste dropje wil pakken..?? Is de lijm op? Wel lastig hoor!!! Dit is al een poos aan de gang, een jaar of langer… A. Krijger (nog steeds vaste klant, maar hoe lang nog?) De smaak van de dropjes beveel ik aan, de wikkels niet.

Vlotte service

Duidelijke website, makkelijke keuze en supper snelle levering.

Top goede service

Snelle levering ,super

Keurig eendekker 10

Keurig netjes verpakt het kan niet beter en hele mooie Halloween snoep in een woord prachtig groetjes rineke

Gewoon goed!

Duidelijke site, goede zoekopties, makkelijk winkelen en snel in huis.

Lekker suikervrij snoep

Ik ben erg blij dat ik als diabetes patiënt lekker suikervrije zuurtjes heb gevonden zonder chemische smaak.

Snelle, correcte levering.

doen wat ze beloven!

snelle levering en nog lekker ook nog!

Snel en goed geregeld.

Positief. Vandaag besteld. Morgen in huis.

correct, snel volgens afspraak.

Zoekfunctie slecht

Vanwege diabetes mag ik slechts snoep zonder suiker. Vandaar dat ik heb gezocht op de term ‘suikervrij’ en uit de lijst die overbleef heb ik snoep besteld. Tot mijn grote schrik kwam ik er thuis, nadat ik al een halve zak verorberd had, dat er ook snoep met suiker in de lijst stond waarop ik gezocht had met de term ‘suikervrij’. Die mag ik dus absoluut niet hebben, en op de zakken die geleverd worden zelf staat helemaal niks vermeld. De snoep zelf is overigens lekker, maar de ervaring, voor de eerste bestelling, niet best. Lijkt me dat je daar toch rekening mee mag houden en dan slechts toont waarop gezocht wordt.

zeer goed

mooie aanbieding lekker en snelle verzending

Veel betaalbare keus

Mooie groot verpakking veel keus en snelle levering

Heerlijke drop/snoep zonder suiker

Heerlijk genieten zonder suikers ! Alles is even lekker en je proeft geen verschil zo lekker !

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551