Netjes, snel geleverd

heerlijke snoep en chocola . goed verpakt en heel snel verstuurd

Correcte afhandeling,vlugge aflevering!!

Alles naar wens

Alles werd snel verzonden en zat goed verpakt. Een aanrader.

Uitstekende producten voor goede prijzen

Uitstekende producten die ik hier in Londen niet kan krijgen voor goede prijzen en een snelle aflevering! Uitstekende service, het is elke keer dezelfde hoge kwaliteit! Bravo, ga zo door!

perfecte sevice!

bestelling perfect afgehandeld.

goede website,snelle en betrouwbare levering

snel, betrouwbaar, overzichtelijk

fantatisch !!!!

alles dik in orde

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Zag er keurig uit

Zij hebben het snoep snel verstuurd helaas duurde het leveren lang maar dat kwam door PostNL het snoep was keurig verpakt. Alleen maar complimenten!

Netjes en snel geleverd

Het uitzoeken tot het bestellen ging makkelijk. Ons dochtertje mag verschillende ingrediënten niet (bijv. Gluten, lactose en fructose enz.) Het was erg makkelijk te lezen welke ingrediënten er in de snoep zit en dat maakte het zoeken naar het juiste snoep erg makkelijk. Na het bevestigen van de bestelling is het snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Als je besteld krijg je goederen binnen twee dagen geleverd

Snelle correcte levering

Heel goed en ik zou jullie aan iedereen aanbevelen!!!

super kwaliteit bonbons..en snoep..

Altijd goed bij SnoepStore. Dit blijft mijn go-to voor lekkers op feestjes... En ook de bonbons zijn overheerlijk...

top

netjes en snel

Kwaliteit, met zorg en snelle levering

Zocht gemengde drop en gevonden. Diverse soorten uitgeprobeerd. Snelle levering en goed verpakt. Klasse.

Snel verzonden. Blij met mijn bestelling.

Geweldige winkel

Zeer ruim assortiment, scherp geprijsd en met zorg verpakt en verzonden. Ik kan alleen maar zeggen een aanrader !!

goed en snel

Correcte service

Alles zeer snel geleverd en netjes verpakt

Goeie en snelle levering

Mooie snoepzakken, service is erg goed en snel! Klantvriendelijk want Actie op mail wordt ook snel correct uitgevoerd.

Precies zoals verwacht

Leuke snoepzakjes en ander snoep besteld. Zag eruit zoals verwacht. Snel bezorgd en smaakte heerlijk, volgens de kids

hele snelle levering, de kikkers en muizen waren wel oud

Snel geleverd volgens opgave

Snoep was in de winkel niet meer te krijgen en bij de snoepstore wel, super.

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: info@snoepstore.nl of bel +31308906551