zeer snelle levering

zoals bij iedere bestelling die ik heb geplaatst, werd mijn product goed verpakt geleverd. Min puntje is de bezorging via postnl, ondanks dat er op het tijdstip van levering iemand aanwezig was kwam er niemand en krijg ik iedere keer weer de mededeling dat er niemand thuis was en ik het pakketje moest ophalen op een verzamel locatie. Misschien eens overwegen om het met een andere bezorgdienst te versturen.

Lekkere snoep/drop, al regelmatig besteld.

Snelle levering Goed verpakt Toppie

zeer aangenaam

De website is overzichtelijk. Alles verliep vlot en ik werd via mails telkens op de hoogte gebracht over bijvoorbeeld een bevestiging van mijn bestelling, wanneer mijn pakketje zou toekomen, enzoverder. Naast de goede communicatie was het snoep ook goed verpakt. Het snoepgoed is van goede kwaliteit en het gewicht klopt eveneens. Al bij al zeker aan te bevelen!

Product is zoals omschreven en de levering was mooi snel.

Niet tevreden

alle zakken waren kapot,niet professioneel verpakt

De allerbeste slagroomtruffels!!!

Ik heb al een aantal keren slagroomtruffels besteld voor mij en mijn famielie. Het zijn de allerbeste slagroomtruffels die ik (en iedereen die ze kreeg) heb gegeten. Ze werden ook snel en goed verpakt geleverd.

Makkelijk te regelen

Makkelijk te bestellen

Wederom blij met de bestelling

Snelle service en fijne prijzen!

Ik ben heel tevreden over Snoep Store.

Geweldige website ook een goede service.

Hele snelle service Had in de avond besteld en binnen 24 uur had ik het in huis.

Prima zaak

Alles altijd volgens afspraak

Bestelde meer dan 100 zakken paaseitjes. Werden op tijd en conform afspraak geleverd. Communicatie was prima. Zou zo weer bij ze bestellen.

Supersnelle levering en heerlijke producten.

Goed service en mooi assortiment

Snelle levering, veel keuze en niet duur!

redelijk

Ik had verkeersdrop besteld maar harlekijntjes gekregen en had pas in de gaten toen ik de zakken had weggegooid want ik gebruik altijd bakken waar ik tegelijk in kan doen. De rest was goed verzorgd en alles was ook goed verpakt groetjes E Steenbergen

snelle levering, top!

Op maandag een bestelling geplaatst, dinsdag werd het al bezorgd, top!

Mooi uitgebreid en origineel assortiment

veel keuze, snelle levering.

Klant vriendelijk

Snelle en correctelevering

Product wordt goed ingepakt en de verzending vind snel plaats. Dit is heel fijn.

Ik had iets met spoed nodig en dat was er, zoals belooft, de volgende dag al.

Zeer vlotte en correcte afhandeling van bestelling

Correct geleverd

Correcte levering

Snelle levering!

De levering was snel en de snoepjes kwamen goed verpakt en heel aan.

Ze zijn zo lekker dat ik alles heb geproeft

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: info@snoepstore.nl of bel +31308906551