Helemaal top. Uitstekende service.

Grote bestelling geplaatst die teruggestuurd werd door PostNL ivm beschadigde doos. Contact opgenomen met Snoepstore en dezelfde dag hebben ze de bestelling opnieuw verstuurd terwijl ze de 1e bestelling nog niet terug hadden. Top service.

Lekker

Snelle levering. Doe zo verder. Grtjs

Het bestelproces is gemakkelijk en de keuze groot.

Super vriendelijke en super goede service

Zeer vriendelijke ontvangst en super goede service

Lekkere snoep

Het snoep dat ik bestelde was erg lekker vooral de zacht zoete drop.

Heel goed netjes verpakt alles heel tevreden voor herhaling vatbaar om bij jullie te bestellen

Alles dik in orde - Dank!

Producten, verzending, verpakking, communicatie: alles top! Tot de volgende keer!

Nu al een aantal malen besteld en nog steeds zeer tevreden. Ook nu er een keer een bestelling niet juist was hebben ze het uiterst netjes opgelost. Dat laat zien dat dit een serieus bedrijf is, die hun uiterste best doen om de klanten tevreden te stellen. Top bedrijf dus!

Top.

Snelle levering. Alles netjes verpakt.

Jullue blijven toppy

Der zijn geen betere en snellere oplossingen dan bij jullue Proper ,lekker en fris gepresenteerd proficiat slisse

Perfect!!

Snelle bestelling goed verpakt

Goede producten, snelle levering en goede communicatie

Geweldige service

Stipte levering,

Fijn dat er suikervrij snoep is.

Omdat ik diabetes heb, is het moeilijk om in de winkels zoetigheid te kopen zonder suiker. Gelukkig heeft de snoepstore een ruime keuze en het is een bestelling is snel bezorgd.

Zoveel keus voor ieder wel aanwezig en ik vind ze niet duur

Goede kwaliteit, service en prijs

Ik bestel hier altijd mijn drop, meestal 5 kilo voor in de pot. Ze verzenden snel, zachte drop is ook echt zacht en de prijs is lager dan bij andere verkopers. Ik kan het aanraden.

Prima ervaring

Op zoek naar iets speciaals kwam ik bij Snoepstore terecht. Uitgebreid assortiment, voor elke snoeper wat wils. Bestellen was zo gepiept en de zending werd keurig bezorgd. De verraste snoetjes van m’n kleinkinderen toen ze na het feest een Hawaii-snoepzak kregen en de reacties van de volwassen op het bedankje met de Frisia bloemen waren de moeite waard.

Geweldig!

Snelle bestelling, zorgvuldig ingepakt. Ze zijn goed bereikbaar zowel per mail als telefonisch en de service is ontzettend goed.

prima webwinkel

veel keus in heerlijke snoep en chocola. snel geleverd

snel en lekker

Lag al snel op de deurmat. Heerlijk nostalgische yrekdrop die je nergens meer kan kopen.Maar wel bij jullie....

Alles top geregeld en geleverd

Simpel en makkelijk bestellen. De rest gaat (bijna) vanzelf.

Half was expired

Im sorry to write it because I want to keep ordering from you but about 60% of the order was expired (=turning into powder)

In de smaak gevallen

Bestelling gedaan omdat ik iets cadeau wilde geven.Was keurig verpakt en de cadeautjes vielen in de smaak.Mooie gouden doosjes met venstertje en bijzondere chocolade van Tosca.

Lekkere drop en winegums!!

Zie hierboven en daarbij alles snel in huis

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551