Laden reviews...
761 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare verpakking. Klanten prijzen het ruime assortiment en de gebruiksvriendelijke site. De service wordt als vriendelijk en professioneel beschreven, met af en toe een kleine uitzondering. Over het algemeen is de ervaring zeer positief.
Was goed verpakt en snel geleverd alles was heel geen gebroken snoep.
10 June 2026
Martin
Best
Snelle levering en heerlijke drop
Roelof
Swifterbant
Had die met de oranje slingers besteld voor een voetbalteam dat kampioen was geworden Super gaaf
Fien
St oedenrode
Gewoon goed , en snel geleverd
Yvonne
Haarlem
Fijne ervaring heerlijk snoep en snel verzonden
Madelon
Veenendaal
Ik vroeg mij af of jullie bij de kleine snoepzakjes ook de inhoud van de snoep kunnen vermelden, of in ieder geval of er gelatine etc in zit. Ik kreeg de vraag of ze ook halal zijn. Hier had ik geen antwoord op. Dus een tip voor jullie
7 June 2026
Ria
Sint-Annaland
Lekkere producten en erg snel geleverd. Ik ben erg tevreden.
5 June 2026
Vera
Amersfoort
Snelle levering. Groot assortiment. Vaak goedkoper dan concurrenten. Genoeg voorraad
4 June 2026
Wendy
MONTFORT
Goed snoep, fijne prijzen en snel geleverd!
4 June 2026
Eline
Veenendaal
Took longer to deliver than expected . Product 0% Sugarless Marshmellows for 3 yr. old Grandchild.
3 June 2026
Mary
H’Kerk
Altijd snel geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit.
3 June 2026
Gera
Deurne
Vlotte verzending en een goede verpakking
R.
Dronten
Uitstekende kwaliteit en snel geleverd
Martin
Den Helder
Snel en lekker
Ron
Geleen
Bedrijven zoals de snoepstore kom je helaas niet vaak meer tegen, de mensen zijn super vriendelijk en zelfs als er onderweg wat mis gaat of in mijn geval dat ik te weinig snoepzakjes besteld had proberen ze erg goed mee te helpen om het op te lossen! Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik dat ook gedaan.
Jeanpaul
Soest
Snel en goed
Gertrude
Obdam
Ruime keuze, snelle levering en niet duur
Rick
Elburg
Quick shipping and great products. We use the jelly babies for our child's type 1 diabetes and it works very well. Thank you!
Beveelt niet aan
Midori
Haarlem
Altijd vers, met zorg ingepakt, hoog kwaliteit en geweldige prijzen!!!
Anneke
Hongarije
Veel keus voor goede prijs vond het alleen vreemd dat de Harlekijn drop zo duur is.
31 May 2026
Leen
Amsterdam
30 May 2026
E.
Te A.
Er zijn weinig snoep webshops die ook naar het buitenland versturen en al helemaal niet naar Roemenië. Snoepstore doet dat wel prima verzendkosten en DPD hier werkt zeer snel en efficiënt zodat ik soms al in 5 dagen na bestelling van mijn dropjes kan geniet dank je wel!!!!
30 May 2026
Monique
Horia
Plezierig contact gehad met de eigenaar of chef.
Gerrit
Heerenveen
Mooi assortiment, snelle levering en goede prijs Ik ben er blij mee, dat ik dit bedrijf heb gevonden
Chris
Groningen
Het begon goed. Aardige man aan de tel. Zou mijn pakje nog krijgen? Anders zouden ze contant op nemen met post nl of vergoeden of. Na weken niks ontvangen geen geld of formulier gezien. Weg geld geen snoep. Erg slecht dus
Beveelt niet aan
Corry
Huissen
Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig!
Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming.
Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils!
Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service.
Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551
Produktieweg 3
3751LN Bunschoten