Zeer snelle en correcte afhandeling

Super tevreden

Super tevreden!

Prima site

Altijd heel snel geleverd en goed ingepakt !!!!

Helemaal prima website.

Al twee keer hier besteld en twee keer prima geleverd. Op tijd en netjes, alles klopte. Ga zo door! ;) Steven

Levering was snel binnen , netjes verpakt , niets op aan te merken

Snoepig

Lekkere zuurtjes, zo zie je ze niet meer in de supermarkt, ik zocht naar deze snoepjes, omdat ik ze wel eens in horecagelegenheden aantrof

Mijn favoriete snoep voor een fractie van het bedrag in de winkel. Wat kan ik nog meer zeggen.

keurig verpakt en snelle levering

de artikelen zijn altijd keurig verpakt en het word snel geleverd

top

heel snel met levering en goede kwaliteit

Een heerlijke, zoete herinnering!

Snelle bezorging, verpakking KEURIG, PASSEND en BESCHERMD! En de bestelde producten, ook echt gekregen. Het visitekaartje is een prima idee! Er wordt hier lekker gesmikkeld!

Ik bestel regelmatig bij de snoepstore en ik ben altijd zeer tevreden

Perfect, bestellen, verzenden en levering

Perfect, bestellen, verzenden en levering

Je vind er vanalles wat

Mijn favo drop gevonden en leuke verrassing zakjes voor de kleinkinderen en snelle levering.

Ben zeer tevreden Alles snoep is goed verpakt En de prijs is goed

Lekkere snoepjes.

gemakkelijke webshop

Snelle en goede service. Prima bedrijf. Komt afspraken na.

Ze smaakte zoet zout zuur

Helemaal top

snelle levering en heeerlijk

heerlijke suikervrij snoep ,,, betaalbaar en heerlijk en goede keuze

Heel tevreden, ruime keuze en snel geleverd

Snel geleverd, producten als omschreven.

Ondanks het niet bestellen van mijn snoep toch een hele goede service

Super gevarieerde drop mix

Heerlijke drop en van alles wat. Blij met onze bestelling voor in de droppot op het werk

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551