Snelle levering, top drop.

Prima, snelle levering en lekkere smaak.

Voor een beurs wouden we wat te snoepen aanbieding aan onze bezoekers, maar dan wel suikervrij en lekker dus niet alleen mentol achtige snoepjes. Deze mix was daar perfect voor. Top

Fantastisch!

Top kwaliteit, ruikt al heerlijk bij het openen van de doos. Werd snel geleverd en goed verpakt. Ga zeker weer bestellen!

Kinderen waren super tevreden

Uitgedeeld aan de scouting. Kinderen vknden het erg leuk en waren erg blij ermee.

Keurig.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Top niks op aan te merken

Super levering er is gewoon niks op aan te merken.

Geweldig !!!!

Altijd op tijd, binnen 2 dagen geleverd.

Veel keuze en snel en foutloos bezorgd!

Veel keuze en snel en foutloos bezorgd!

Supersnelle levering, goede service en heerlijke drop.

Ben erg tevreden. Alles vers. Groot assortiment

Nonchalant

1 x besteld. Foute maat gekregen, dan zou ik de kauwgomballen moeten tellen hebben, komaan…als ik moeite doe en mijn tijd verschijt om te zeggen dat het de verkeerde zijn, dan is dat ook zo.

Uitstekend!

Pakket werd snel geleverd en (zeker) de gevulde chocolade was zorgvuldig en super beschermd ingepakt. Goede kwaliteit chocola trouwens en uiteraard waren de dropsoorten heerlijk!

Groot aanbod!

Groot aanbod aan verschillende soorten. Piepklein minpuntje: levering. Zou dag later zijn, maar werd vijf dagen laten. Op zich niet zo erg, maar 1-2-3 dagen later was er iemand thuis, dag 5 niet… dus moest ik het ergens op gaan halen.

Erg tevreden

Snelle en correcte levering!

Zeer tevreden, mijn favoriete snoepstore! Zeer snelle, correcte en verse snoepgoed! Bedankt voor de service!

mooi assortiment snelle levering

mooi assortiment snelle levering

Snel

Bestelling snel en correct afgeleverd.

Super goed

Nette, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging

Zeer tevreden.

Heel tevreden en snel binnen.

Voor mijn dochter suikervrij snoep gekocht, vanwege een intolerantie voor geraffineerd suiker. Wat een keuze. Ziet er goed uit en ze was er heel blij mee.

voorraad bij bestelling geeft problemen

Als we bestellen geeft de site soms aan dat er van een bepaald item niet voldoende voorraad is, echter niet om welk item het gaat ook zou meer variatie wenselijk zijn

Gewoon geweldig snoep krijg wat je besteld. Hihi alleen jammer dat je af en toe geen korting krijgt of iets nieuws extra erin om uit te proberen

prettig ontdekking

1 ste maal besteld, prima ontvangen, lekkere snoep, top

Kan niet beter!

Snelle levering en precies zoals ik het wil.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551