keurig verpakt

Alles zag er goed uit, jammer dat de schuimblokken niet meer op voorraad waren maar genoeg andere lekkere dingen. Postnl veranderd de bezorgtijden helaas nogal regelmatig dat is wel jammer maar helaas.

Netjes op despise gezet waar mijn pakket moet staan indien niet thuis

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering. De kwaliteit die is geleverd komt precies overeen met wat op de site is aangegeven.

Heel slecht

Wel betalen maar niks ontvangen

Overzichtelijke site en grote keus

Snelle levering, niet duur, grote keuze. Een aanrader.

Netjes geleverd!

Al een paar keer besteld bij Snoepstore, en alles werd keurig geleverd en netjes ingepakt! Snoepjes zijn super lekker en niet duur!

Een super lekkere en snelle bezorging

Het is lekker snoep niet al te duur en zeker lekker om te hebben ik ga in de toekomst vaker hier bestellen

De service en de kwaliteit helemaal top!!!!

Supersnel en supergoed geholpen!

Voor een spontane actie 18 kilo snoepgoed nodig, heel snel geholpen, werd direct gebeld en ben uitstekend geholpen. Ik zou deze store zeker aanbevelen!

Van bestellen t/m leveren goed verlopen

Op zoek naar muizensnoep op jullie site terechtgekomen. Hier diverse soorten gevonden en besteld. En de bestelling keurig verpakt ontvangen.

1 e keer een bestelling geplaatst voor de muntjes die ik hier nergens meer kan verkrijgen. Snelle bezorging en otte communiceren, hier ga ik zeker nog bij bestellen.

Lijkt mij oude drop, alles is kleverig

Doos met behoorlijk kleverige drop, niet zoals je in de winkel zou kopen. Jammer hoor.

Super afgeleverd

Ik weet nu dat ik het snoep bij u ga bestellende verpakking was uitstekend verzorgd

Goede service bij PostNL en goed verpakt. Geweldig

Netjes en correct

Genoeg keus en levering top verpakt

service en snoep als altijd prima

Makkelijke website. Snel geleverd!

niet voor herhaling vatbaar

Ik heb 3 kilogram geveltjes drop gekocht normaal is dit een zachte zoute drop ,helaas was het nu een hard dropje en hellemaal niet lekker. Heel anders van smaak en aan de vorm was ook al te zien dat het mindere kwaliteit was , dan is 3 kilo wel veel heel jammer

Het was prima!

Ik vind het fijn, dat jullie dozen hergebruiken. Wat ik ook waardeer, is dat jullie mijn mail snel hebben beantwoord.

Netjes verpakt

Heel netjes verpakt en lekkere goede drop .

Super zaak

Gewoon geweldig , zondag besteld, dinsdag in huis , geweldig .

Super super super

Zoals altijd super content, alles is goed verpakt, zo snel geleverd en het zijn de beste snoepjes

Ineens lastige navigatie

Heb op jullie site gebruikt om inkopen te doen als tegen prestatie van een weddenschap. Vooraf had ik al het een en ander gekozen op jullie site zodat ik het snel kon afhandelen. Echter toen ik de volgende dag ook daadwerkelijk hoorde dat ik de weddenschap verloren had, was de complete navigatie van de website "spoorloos" verdwenen. Naast Home en acties bestonden er geen categorieën meer. ook niet als ik deze uit mijn browse geschiedenis wilde halen. een zeer zeer zeer verwarrende site om de gekozen artikelen op terug te vinden omdat Home niet het hele assortiment liet zien, en ik alleen artikelen kon terug vinden met behulp van zoektermen.

Geweldige service

Altijd direct leverbaar, goed ingepakt en lekker snoep

Veel keuze en snelle levering!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551