Super geregeld

Geweldig snel. Zonder verzendkosten. En de verpakking is ook prima.

goed verzorgd.

Makkelijk in gebruik

Leuke prijzen, overzichtelijke site en een snelle levering.

Aanbod en snelle levering

Ik had gouden munten nodig voor een 'piratenfeestje'. Het aanbod was ruim en de levering gebeurde snel.

Zeer vlotte service Heel goed mag wel eens een kortingscode krijgen

Zeer vlotte service

Lekker en goed!

Snelle levering, juiste producten, goede stevige verpakking. Zojuist 3 kg snoep ontvangen, ik kan weer een uur vooruit. Graag tot de volgende keer!

De service is prima en lekkere snoep

Super snelle levering

Vandaag besteld de volgende dag geleverd

Kan nu ook drop kopen in Frankrijk…

Goede service!

Super snelle reactie op vraagje, snelle levering, en ziet er top uit! Bedankt Snoepstore... tot de volgende bestelling.

Netjes

Fijn

top bedrijf

snelle levering en komt afspraken na.

Overzichtelijke website, goede zoekmachine, duidelijk en supersnel en goed verpakt geleverd!

Goede prijs kwaliteit

Scherpe prijs voor goed product. Snel geleverd en goed verpakt!

Alle bestelde producten netjes en snel geleverd

Alle lekkernijen snel geleverd gekregen

super!!!

super overzichtelijke website. Had op de valreep nog snoep nodig voor mijn zoon's traktatie.Binnen 1 of 2 dagen geleverd. Mijn zoon was helemaal blij met het speciale snoep wat binnen kwam netjes apart verpakt!

Lekker snelle levering

Echter als gast is het moeilijk te bestellen.

Te duur met de verzendkosten.

Ik bestel ze bij jullie omdat Ik kan ze in de buurt niet vinden maar ze zijn te duur zo met de verzendkosten.

over heerlijke snoep

Veel keuze in snoep en heel lekker.

Super netjes verpakt

Alles netjes verpakt, snelle service.. Mooie keuze aan snoep. En leuke prijzen. Houden zo!

Doen wat ze beloven, snel geleverd.

Supersnel

Precies volgens verwachting en supersnel

Vind jullie echt wel prijzig met snoep maar de verzending was snel en het was goed verpakt..

Fijne service

Fijne service en goede producten. Ik had een fout gemaakt in e-mail adres maar na mailen kreeg ik snel reactie en kwam de bevestiging wel juist aan

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551