Snel geleverd en alles is goed verpakt alles duidelijk aan gegeven op de site.

Top.

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle service qua levering. Zeer tevreden.

Erg tevreden

Goede kwaliteit van snoepjes!

Snelle levering en goede kwaliteit van snoepjes.

Alles snel geleverd!

Geen kat in de zak gekocht, maar een heerlijke doos vol traktatieplezier voor mijn dochters verjaardag.

Heerlijke snoep.

Lekker zelf kiezen voor een zeer goede prijs. En snel geleverd.

trouwe klant

wederom de zoveelste bestelling geplaatst koop altijd bij schepsnoep de hoestsnoepjes zalig zelfs als suiker patient blijft mijn spiegel goed trouwe klacht

snelle levering goed snoep ben dik tevreden ik raad dit iedereen aan

makkelijk te bestellen is heel duidelijk

Goede kwaliteit en accurate bezorging.,

Goede kwaliteit en accurate bezorging

Gewoon goed!

Heldere website en bestelproces en snelle levering.

Snelle verzending. Zeer tevreden

Erg tevreden over de bestelling, Niet te duur en alles was op voorraad

Alles prima en zeer snel

Alles prima en zeer snel

Andere maar toch lekker

Verwachte andere samenstelling maar de dochter vind ze ook lekker dus geraakt wel op

snelle levering en lekker snoep

veel keus en snel levering goed verpakt

ALLES SNEL EN GOED GEREGELD

ALLLES SNEL EN GOED GEREGELD.

Goede kwaliteit tegen een prima prijs

Ik heb bij Snoepstore de snoepzakjes voor het kinderfeestje van mijn zoon gekocht. De levering was snel en foutloos. De zakjes waren goed gevuld. De kinderen hebben ervan genoten! Een volgend keer bestel ik zeker weer hier.

Pakket niet aangeboden

Pakket is niet gebracht, op het moment dat ons kantoor open was kreeg ik een melding dat we er niet waren. Best bijzonder lijkt me :-(

super

lekker snel ontvangen

Super.

Supersnelle levering. Alles was dik in orde. Keurig ingepakt is zorg aan besteed

Ruim assortiment. Vriendelijkheid. Producten worden netjes ingepakt.

Snelle en nette ingepakte levering

Na bestelling snel in huis. Word goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling.

Alleen jammer dat de grote puntzak kapot was. Waardoor alles los in de doos lag. Ik had het voor iemand besteld en kon het niet in de kapotte puntzak geven

Snel geleverd en goede producten

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551