Goede service en snelle levering

geweldig

Snelle bezorging

Duidelijke Website, snel geleverd

Het rook heerlijk zoet en zo smaakte het ook.

Mooi verpakt, vlot verzonden en heerlijke roomfondant!

Veel keus en snelle levering

Veel keus , goed produkten, snelle levering

Te lange levertijd naar buitenland

Leuk dat mijn bestelling binnen 2 dagen bij mij bonnen is maar ik snap er niks van dat de bestelling voor mijn broer 2.5 week duurt voordat hij überhaupt verzonden worden en bijna een maand later nog steeds niet is gearriveerd. Het was een verjaardag kado voor mijn broer en zijn verjaardag is inmiddels al weken voorbij!

Gewoon top!

Gewoon top dit! Alles wat ik hebben wilde, konden ze leveren. Was betaalbaar en werd snel geleverd!. Wat me bovendien ook nog van t hart moet is dat alles vers was.. Wat bedoel je nou vers.. gaat om snoepgoed.. Nou dit: Sleutels waar je niet je tanden op breekt omdat ze zo hard zijn maar zo zacht bijna als een winegum. Zoute rijen die zacht zijn ipv taai.. en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.. Jullie gaan zeker vaker bestellingen van mij ontvangen!

Snelle en correcte service

Makkelijk te bestellen. Goede keus. En snel geleverd.

super

Het is netjes verpakt ben er erg blij mee

Alleen vind de zakken van de drop slecht als ze uit willen halen valt de drop er uit nu al 2 keer gehad maar verder geen klachten

super snel geleverd

Zeer goede service

Korrekt geleverd en zeer vlug!

Gewoon goed en snelle levering!!

De kindjes zijn er dol op, heel veel keus!! Ga zo door en ik blijf bestellen!

Super tevreden

Goede webshop, gemakkelijk te bestellen en vlugge levering. Bedankt en tot de volgende bestelling.

netjes verpakt

1ste x besteld netjes verpakt.snelle levering. zeer tevreden .en manlief is gek op snoep. haagse hopjes voor mij .aan me moeder denken .volgende x pepermunt ben ik gek op noemde ik peepie me oma hads ze altijd. ouderwetse snoepje boterbabbelaars mmmmm

Je krijgt wat je besteld, is altijd goed snoepgoed, wordt snel geleverd. Wel zou het fijn zijn als de koerier eedst aan belt of klopt alvorens ze het bij de deur neerzetten.

Voor mij ging alles goed

Ik heb geen klacht .voor mij ging alles goed

Snelle bezorging!!!

Was de volgende dag bezorgd en keurig verpakt.

Veel keuze en heel snel geleverd,

Snel en goedkoop

Prima service prima prijs

Tevreden

Bitcoin besteld voor een taart. Ze stonden leuk op de taart. Jammer dat ik geen foto kan delen.

Makkelijke website en super snelle bezorging. En met aandacht ingepakt. Dank jullie wel voor de heerlijkheden!

Vandaag besteld morgen geleverd???

Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen. Dus haal die bovenste tekst maar van de website. Wat wel goed is krijg ik elke dag bij het volgen van de bestelling dat ze ( vandaag gaan leveren!!) Niet dus. Mvg Bart

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551