precies wat ik verwachtte ontvangen.

snoep was goed maar de puntzakken waren verschillende stuk

bestelling was mooi op tijd en het snoepgoed is goed maar de verpakking is zeer slecht. Wij hebben 6kg gekocht van diverse snoepgoed maar er waren 4 puntzakken snoep stuk waardoor met uitpakken het snoepgoed los in de doos lag. met een betere verpakking zou het zeer goed zijn geweest. Jammer

Goede website, snelle levering

Goed geregeld.

Jammer van de bezorging door post nl. Het adres was een speeltuin waar op dat moment ongeveer 100 bezoekers waren. 3 poorten stonden open en de 2 gebouwen waren bemand. Ze konden het pakketje niet afgeven want er was niemand aanwezig. Moeten wachten tot de volgende dag om het op te halen. Dus te laat. Niet jullie fout trouwens

Super fijn contact en service!

Echt heel fijn bedrijf, snelle service en fijn contact!

Zoals altijd, weer prima gegaan.

Bestellen gaat makkelijk, site is overzichtelijk. Alles was weer goed te vinden. Betalen gaat veilig en zonder poespas. Keurig op tijd geleverd. Alles was dus weer prima, zoals ik het van ze gewend ben.

Alweer tiptop

Snelle levering en prijs-kwaliteit van de bovenste plank Alweer super tevreden

Goede en snelle service

Makkelijke website Volgende dag bezorgd Goed verpakt product

geweldig

goede service in elk opzicht ik koop hier al jaren

uitstekend

snelle levering goed verpakt

Super en snelle levering

Snelle bezorging, goede prijs

Alles mooi verpakt, ook de paas chocolade en tijd if geleverd!

Eenvoudig en snel

Makkelijke en overzichtelijke website. De bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd. Jammer dat het assortiment niet uitgebreider is.

Zoals altijd

Ik koop hier vaak. Ik vind het wel heel vervelend, dat ik iedere keer gevraagd word, een beoordeling te schrijven. Dit is dus ook de laatste keer, dus koester hem.

Prima en snelle levering

Super content

Heel lekkere paaseitjes en correct geleverd

snelle levering en goed verpakt

Super snel geleverd!

Eind van de middag besteld en volgende ochtend om 08.00 uur geleverd. Dat is echt super snel. Ondanks mijn late actie kan ik toch op tijd het personeel een paasattentie geven.

Heerlijk snoep

Voor de zoveelste keer heerlijk snoep gekocht! Aanrader!!

Lekkere producten

Lekker!

Snelle, service goed verpakt en altijd heerlijke salmiak repen zoals vroeger in de jaren 80 vanuit 't lokale snoep winkeltje.

zeer tevreden

vlotte afhandeling

mooi assortiment

vlot kunnen bestellen via de website, overzichtelijk. Enorm gevarieerd in assortiment en prijs.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551