Duidelijke site met veel ook oud snoepgoed

Leuke site met veel snoepgoed, ook uit grootmoeders tijd. Je wordt via de mail goedkoop de hoogte gehouden van de order en dus de levering.

seit der ersten bestellung sehr zufrieden mit ihrem service

immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima en lekker !!!

Makkelijk

Duidelijke webshop en snelle levering

Nu al een paar keer bij Snoepstore besteld, elke x dag erna geleverd. King Pepermunt EXTRA STRONG gekocht

Top service .

Ruim binnen de tijd geleverd .

Geweldig alleen steeds last met het inloggen.

Ik heb steeds last met het inloggen ik zou graag zien dat ik het ook zonder kan doen, wij zijn op zo'n leeftijd dat wij het niet meer zo makkelijk kunnen.

Snel geleverd en exact wat ik had besteld

snelgeleverd

uitstekende service ! prima kwaliteit !

zeer aangename ervaring met snoepstore !

Lekkere snoep en snelle levering.

Snelle levering. Heel veel lekkere snoep,ouderwetse snoep wat je bijna nergens kunt vinden. Veel herinneringen aan vroeger.

Nou dit was mijn eerste bestelling en ging heel goed

Snoep is heerlijk alleen de oranje er van heeft een beetje een rare smaak maar verder goed geleverd en mooie ootijd

Super snelle bezorging

Netjes verpakt, super snelle bezorging. Je krijgt wat je wilt voor een leuke prijs.

De plek voor snoep

Vlotte service Goede prijs Levering zoals beloofd

Een goede ervaring

Het klopt dat wat ze zeggen de volgende dag in huis netjes verpakt ziet er keurig uit en wat ook belangrijk is het smaakt heerlijk

lekkere snoepjes,snelle levering

Net niet

Helaas was een van de puntzakken gemengde pepermunt ‘lek’. Gelukkig gewaarschuwd door een zwervend schoolkrijtje kon ik erger voorkomen. Maar, beetje jammer.

lekere drop

snelle levering.

Snelle bezorging en goede service

Spullen waren goed verpakt. En ze smullen er hier heetlijk van.

Snel geleverd, netjes verpakt en allemaal even heerlijk.

Goed snel en lekker

Mn eerste bestelling.. Snel ontvangen, met zorg ingepakt! Doe zo verder!

Super snel geleverd!

heel tevreden, snelle levering, scherpe prijs. Kortom aanrader ;o)

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551