Goed geregeld

Prima snoep. Snel verzonden

binnen een 1 dag geleverd

De prijzen van de snoepstore zijn zeer goed, ook de aanbiedingen zijn mooi. Ik bestelde altijd rond Pasen veel spullen voor te verstoppen voor de kinderen, ze hebben nu ook leuke zakjes met meerdere eieren erin en kippen en haasjes dat maakt het nog extra leuk. Nu bestel ik ook snoep in het algemeen. Zoveel voor een super prijs. Keuze is echt top.

Prima geholpen door Snoepstore

Prima en duidelijke website, makkelijk online bestellen en snelle levering. Kortom zeer tevreden!

Levering niet compleet,

Mijn levering was niet compleet al langer dan een week geen reactie op mijn mail hierover.

Correct en snel

s'middags besteld andere dag keurig verpakt in huis, beter kan al niet

De producten waren er binnen een dag en heb ze nog niet geopend, maar zag er goed uit!

Niks aantemerken

Vlot snel zalige keuze

Aanrader

Snel en goed geleverd, goede kwaliteit.

Perfect op tijd geleverd, netjes verpakt

Goede en snelle service

Goede en snelle levering en service

Snelle levering, goed verpakt

Wij bestellen al een paar jaar regelmatig grote pakketten snoep voor onze give-a-ways. Altijd een snelle levering en netjes verpakt

Snel en vlot geleverd

Op de website stond voor 4uur besteld morgen in huis. Wat ik nodig had moest ik snel hebben dus gebeld de dame zei als je het nu besteld via internet kan het vandaag nog mee. Top geregeld had het de volgende dag in huis.

Snel en top geregeld

Snel een eenvoudig besteld. Volgende dag in huis en heerlijk snoep! Goede kwaliteit

Top levering goed verpakt met bubbelfolie

Zeer fijne ervaring

Ik heb een bestelling geplaatst op donderdagmiddag en vrijdagochtend stond de bezorger al aan mijn deur met de snoepjes. Er Zeer lekkere snoepjes!! Een aanrader!!

Goede en Snelle levering

geweldig

ruime keus, besteld en dag erna binnen, alleen was een snoepzak iets gescheurd aan bovenkant, denk dat ze het niet hebben gezien, alles is zo netjes verpakt, ik blijf trouwe klant

Uitstekend!

Snelle levering en goed verpakt

Geweldig!

Snelle levering, alles keurig verpakt! En natuurlijk de lekkerste dropjes.

Voor een zoetekauw heel veel snoep ivm verjaardag besteld, de volgende dag al bezorgd en netjes ingepakt!

Snel en goed verpakt

Snoepzakjes besteld, lekkere en verse snoep. Goed en netjes verpakt. Levering was ook snel.

snelle levering en stevig verpakt

super

Top!!

Snelle levering, goede producten

Op zondag besteld en dinsdag ontvangen. Goed verpakt en goed kwalitatief product.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551