Zeer vlotte service!

Helemaalmtopnvokgende dag geleverd netjes verpakt en heeeerlijkk!

Voor herhaling vatbaar!

Netjes verpakt en snelle levering

Bestelling was volgende dag al binnen. Alles netjes verpakt. Snoep was heerlijk. Gelukkig nog niet op haha.

SNEL GELEVERD

helaas jammer dat ik even na mjjn bestelling nog wat 'bij' bestelde opnieuw verzendkosten moest betalen

Mooi product !

Ik bestelde chocolade medailles. Binnen één dag werden ze thuis geleverd. De kwaliteit is prima!

Snel besteld snel geleverd

Lekker snoep veel te lekker

Top webshop

Fijne producten, van alles wat en super snelle levering

lekker snoep

Top snelle levering en goed kwaliteit

genieten

plaatste mijn bestelling en had het de volgende dag keurig geleverd en snoep nu dagelijks wel meerdere snoepjes kan vooruit goede service,

Snelle levering!

Netjes verpakt en snelle levering.

Snel!

Hele snelle levering en netjes verpakt! Top dank jullie wel

geweldig

snel in huis keurig verpakt

Bestelling een week te laat geleverd, snoep elders moeten kopen, dus dubbele kost!

Toen ik de bestelling plaatste op de webshop, stond er “bestelling geleverd op 28/12”. Prima dacht ik want heb het nodig op 31/12. Toen het op 31/12 nog niet geleverd was heb ik een voicemailbericht nagelaten met de melding dat ik de bestelling wilde annuleren en met de vraag om mij terug te bellen. Geen gehoor. Bestelling werd op 4 januari geleverd maar nu heb ik het niet meer nodig. Heb voor 50€ elders snoep gekocht. Nergens heb ik gelezen dat jullie op verlof waren. En bij het bestellen werd dit ook niet gemeld. Helemaal niet klantvriendelijk dus.

super

snel en goed verzorgt

Perfecte service

Snel , netjes en goed

Super netjes verpakt.

Alles keurig ingepakt en snel geleverd. Prima doen we vaker.

Goed en snel bezorgd

Chocolade van goede kwaliteit en snel en goed verpakt bezorgd.

Snelle levering en heel lekker

Lekker

goed en snel

Bestellen ging vlot, ik werd goed op te hoogte gehouden van de bestelstatus. Krreg mail waarin vermeld werd wanneer ik het porduct kon verwachten.

Vlotte afhandeling

We vinden het overzicht op de site om een speciaal product te vinden te ingewikkeld

Geweldige online shop die doet wat ze beloven.

Snelle verwerking van de bestelling en tot nu de enige online snoep shop die drop etc naar Roemenië verzend met zeer schappelijke verzendkosten. #vasteklant

Keuze uit ruim assortiment Snelle reactie klantenservice nav wat vragen die ik had Snelle levering Gemakkelijke website

Perfect!

Een van de beste klantenservice klantenservice die je kunt vinden en zo ver ik weet zijn de prijse ook erg voordelig vergeleken met vergelijkbare online winkels.

Besteld en de volgende dag al in huis! Top

Gewoon goed!

Heldere website en bestelproces en snelle levering. Helemaal prima.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551