Netjes verpakt en super snelle levering.

super winkel

veel keuze snelle levering tracktrace nummer ik ben hier vaste klant de snoep is hier goedkoper dan in mijn dorp ik ben zeer te vreden :-)

Geweldig!

Heel vlug na mijn bestelling geleverd TOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alleen mis ik wel een korting bon heb er noch geen een gehad

Bestelling en levering verliep prima

Een duidelijke website waarin pepernoten buiten seizoen te vinden zijn. Snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering. Alles goed geregeld.

Alles was netjes ingepakt. De snoep is lekker vers Snelle bezorgd ook super service

5 sterren

Goede kwaliteit/prijs, Snel, netjes verpakt, ruim assortiment

Goeie snelle levering van de juiste producten

2e keer besteld Snelle levering en de juiste producten top!!

lekker smikkelen

kan er geen genoeg van krijgen en ruime keuze ook nog. niet duur en snel verstuurd. gaan we vaker bestellen.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Lekker

Goede en snelle levering. En lekker

prima webwinkel

al vaak het heerlijke snoep besteld en altijd naar volle tevredenheid

Heb al paar keer besteld en altijd een goede levering.

Snel geleverd en lekker

Wij kregen de artikelen netjes verpakt de eerstvolgende dag al binnen. Alles was naar wens.

Lekkere snoep goed verpakt

Vooral de mix drop is geen oude verzamelde oude drop Maar heerlijk verse dropjes

Ik heb het bestelde product nog steeds niet ontvangen en wens dit te annuleren.

Snoepjes waren een cadeau voor Kerst en is nu 'vijgen na Pasen'. Geen bestelling ontvangen, geen melding dat dit geleverd is ...

Goeie snoepjes!

Lekker en redelijk snel bezorgd voor redelijke prijzen

Goed ontvangen En snel

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Alles supersnel binnen

Echt lekker snoep hier

Snlle levering

Snoepzakjes zien er leuk uit. Goed verzorgd, snelle zending

Geen gedoe bij het bestellen of betalen. Werd snel geleverd. Vind alleen de prijs net wat aan de hoge kant.

Bestelling in orde en een rappe levering.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551