Snel geleverd en heel veel keus en fijne betaalmogelijkheden.

Snelle service en alles was zorgvuldig verpakt, top!

Duidelijk, efficiënt, goed verzorgd, snel.

idem

Goede service een zaak die aan mensen denken

10 sterren

Heerlijk kom weer

Ik koop zeker meer

makkelijk bestellen en vlot in huis

2e bestelling en net als de eerste helemaal vlekkeloos. Alles compleet en prima in puntzakken met extra foam wanneer bv zuurtjes of ander breekbaars. Wij gaan weer heerlijk genieten.

Meest heerlijk en gezellig

Het wordt snel geleverd en is qua prijs en qualiteitsverhpudkng geweldig, en heer Kijk lekker vers.

Altijd vlot geleverd!

Prima niks om aan te merken

Leveren snel, snoep is netjes verpakt en lekker!

Super netjes

Snel, simpel en errug lekker!

Kwaliteit die goed geprijsd is

De bestelling plaatsen was eenvoudig. De keuze is erg groot én de prijs is beter dan bij concurrenten.

lekker

vriendelijke service :)

erg goed, niet duur en snelle levering

erg goed, niet duur en snelle levering

Snelle levering en goed verpakt

Fijn suikervrij assortiment!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering van de pepernoten! Zaten goed verpakt in de doos. Geen ouwe meuk.

Tevreden klant

Mooi op tijd geleverd,ziet er goed uit,alleen zou ik het prettig vinden als het 2 doosjes van 500 gram zouden zijn. Verder dik tevreden!!! Vr.gr.Janny

Goede snelle levering en heerlijke suikervrije snoepjes.

Duidelijk en snel

Prima snoepjes maar de zakken stinken naar rook

Heb de snoepjes optijd en netjes binnengekregen, en vervolgens opende ik de doos en kwam er een rook walm vanaf. Gelukkig smaakte de snoepjes er niet naar maar je handen gaan stinken van de rook geur

Vaker besteld iedere keer tevreden

Assortiment is prima en alles mooi ingepakt.

Lekker en snel bezorgd

Super!!!

Snelle en correcte levering . DANKJEWEL

Het provleem lag bij POST NL

Ik bestelde tijdig maar POST NL heeft de levering meerdere dagen uitgesteld De chocolade zou ik meenemen voor Kerst nazr Turkije. Op de dag van mijn vertrek was het pakket nog niet aangekomen. Toen ik teeugkwam op 27 dec bracht de buurvrouw het pakket. Aangezien het pakket bederfbare chocolade bevat, durf ik de pralines niet meer te eten of uut te delen. Pakje had vij de buurvrouw niet op een koele plaats gestaan. Zij had geen weet van de inhoud van het pak. Zonde

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551