Heel positief!

Leuke en lekkere traktaties voor mijn zoon besteld. Hij was er erg blij mee en kreeg positieve reacties op school. Prijs is prima en de verzending was zeer snel. Ga er zeker vaker bestellen.

Geweldige service

Ik heb al vaker besteld bij jullie altijd goed verpakt en snelle levertijd.

Mooi product voor interessante prijs en vooral snel geleverd.

Ik heb de chocolade medailles besteld. Ik was positief verrast dat deze zeer zorgvuldig zijn ingepakt zodat ze niet kunnen breken. Ook ben ik verrast door de kwaliteit van de medaille, mooi formaat maar ook zorgvuldige bevestiging van het lint aan de medaille. Ik had io.a. voor Snoepstore gekozen ivm de snelle levering, maar ben positief verrast. Nu nog hopen dat mijn hockeyteam zaterdag ook echt kampioen wordt!

Fijne website, snelle levering, goed verpakt.

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Uitstekende service

Uitstekende service

Alles netjes afgeleverd, goed verpakt. gewoon perfect

Snelle levering en heel lekker

Heerlijk snoep en snelle levering. Kan je nog beter? Ik betwijfel het.

Snel verzonden, goede kwaliteit.

Snel verzonden, goede kwaliteit.

Uitstekende service en aflevering uiterst secuur, zeer blij enntevreden.

Ik ben 90 jaar en was op zoek naar pepernoten die ik nergens kon vinden. Door te googlen kwam ik op de website van Snoepstore en heb telefonisch contact gezocht, wetende dat het eigenlijk, zoals te lezen, een groothandel is. Een zeer vriendelijke medewerkster vertelde ik mijn verhaal en natuurlijk kon ik bij haar firma pepernoten bestellen. Ik heb inmiddels een grote puntzak met een kilo pepernoten ontvangen en ook marsepein die ik besteld had. I bedank dit bedrijf van harte met hun service en wens een ieder straks ook een Vrolijk Kerstmis ondanks alles, positief blijven!!

Goede en snelle service

Goede en snelle bezorging van de bestelling.

Goed verpakt en lekkere snoepjes.

Goede kwaliteit, goed verpakt.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Netjes geleverd in goede verpakking.

Mooie producten, snel geleverd

Ik heb verschillende soorten snoep besteld. Super veel keuze, snel geleverd!

Goede keuze snoepgoed. Snelle levering

Zeer tevreden over de keuze van mijn bestelde snoepgoed. Bestel en betaal gemak. Snelle levering. Goed verpakt

prima, snel verzonden en goed verpakt!

Correcte afhandeling groot assortiment

Een keer besteld, ging allemaal prima, bestelling op tijd in huis. Assortiment is groot genoeg

Goed verpakt en snelle verzending.

Goede website en snelle levering.

goed en snelle bezorging

snelle bezorging groot assortiment met voor mij voldoende keuze bij afrekenen zit een heel klein verschil, is centenwerk maar beetje slordig

Geweldige service

Bedankt voor de snelle service, en voor de perfecte verpakking, zeer netjes gedaan, Zeker een aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten!!

Mooi ingepakt alleen jammer van de lege plakrollen die in de doos als opvulling is gebruikt stoort mij heel erg kan op een andere manier

Altijd op tijd leveren

Heerlijk snoepgoed veel variatie prijs kwaliteit uitstekend

Super levering

Levering precies volgens afspraak en het product is super lekker.

Gewoon goed

Gewoon goed

Duidelijke webshop, snelle service! Alles netjes verpakt.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551