Makkelijk bestellen snel in huis

Wat een feest om zoveel lekkere dingen te vinden

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ik had snoep nodig voor een Halloweenavond. Hier hadden ze ruime keuze in enge snoepjes. Makkelijk besteld en snel geleverd. Een aanrader.

Heb nog niet in de doos gekeken verder ivm school en kinderen dus die wordt ook dicht gelaten tot het tijd is maar over de levering kan ik wel zeggen dat het heel snel is dit wordt meegenomen in de komende activiteiten op school en denk dat er hier vaker besteld gaat worden

Dochter blij, papa blij

Snel en lekker

Snelle, vlotte levering. Lekkere snoep, goed verpakt zodat er niets beschadigd wordt.

Zoals altijd een snelle en correcte levering. Altijd verse snoep en veel keuze, voor ieders smaak! Ook een zéér scherpe prijs voor goede kwaliteit! Een zéér tevreden klant

Goed gevulde snoepzakjes!!!

Goed gevulde snoepzakjes. En er zit van alles wat in, zeer gevarieerd

gewoon goed

Halloween, snoep besteld , vlug geleverd en de variatie was zeer goed

Snelle service, netjes verpakt

Het enige wat ik opvallend vond, is de geur van de zakjes waar de snoephorloges in verpakt waren. De zakjes stinken echt naar plastic.

Snel en goed

Snel en op voorraad en goede kwaliteit

vlugge levering

heel vlugge bestelling en veel voor je geld

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie wat bestelde.. echt super fijn... zeker de oudere snoep was bijzonder om te krijgen.... mijn moeder was helemaal blij... hihi....

Snelle levering en lekker snoepgoed

Snelle levering en lekker snoepgoed

snel in huis

Zeer fijn winkel

Mooi over zichtelijk en gedkoop

Alles keurig ingepakt en snelle levering.

perfect

snelle service goed verpakt

top

zeer snelle levering

Snelle levering. Goed verpakt. Lekkere medailles

Beetje jammer dat ze de zakjes, die ik normaliter elk jaar besteld, niet meer in het assortiment hadden. Voor de rest makkelijke site, snelle bezorging.

Heel rap geleverd Is een goeie service Top snoep

Heerlijke snoepgoed, en betaalbaar

Wil je heerlijke, en betaalbare snoepgoed. Aarzel niet en bestel

Vlotte levering bezorging waardeloos

Om 11.38 zagen we de bezorger stoppen om een kaartje met ‘we hebben u gemist’ in de aan de weg staande brievenbus te doen. Man is het terrein niet opgeweest. Heeft het bij een supermarkt een dorp verderop neergezet. Kies uw koerier met zorg.

Snelle levering en nette verzorging van de informatie

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551