Alles was precies zo als besteld. Snelle levering.

Uitstekende bestelling/levering

Keurige snelle levering van wat besteld is en ook mooi verpakt!!

Goed assortiment / snelle levering

Ivm corona-regels mogen de kinderen geen onverpakte producten trakteren op school. Dan kun je een saai zakje chips uitdelen of je kijkt iets verder. Snoepstore heeft een uitgebreid assortiment waar je zeker wat kunt vinden. Met Halloween voor de deur hebben we een originele traktatie gevonden.

Supersnelle levering

Supersnelle levering van mooie snoepzakjes

Aanrader

Zeer goed verpakt,snel geleverd,en lekker snoep.

Shoppen ging gemakkelijk en snel geleverd!

Het bestellen was gemakkelijk en de bestelling was ook snel geleverd.

super

was goed super levering zal zeker meer bestellen

Snelle verzending

Mijn product (snoepzakjes) werd heel snel verzonden. Goed verpakt en de snoepjes zien er goed uit. Ik zal hier zeker nog eens bestellen

Veel keuze en niet duur!!

super

ik beveel het iedereen aan. het pakket is netjes en snel geleverd. een dikke tien waard.

Snel afgehandeld

Netjes op tijd, duidelijk mails en track&trace . Product ook goed. Helemaal happy

zeer netjes en vlotte service

heel netjes verpakt en vlotte service

Prima snel geleverd.

Bijzonder tevreden.

Snel en goed

De bestelling voor halloween was op zondag besteld en dinsdag in huis. Heel netjes verpakt en voorradig.

Fruitinettes nergens meer te koop, behalve bij jullie. GELUKKIG!!! IK BEN BLIJ

PRIMA!

Valt helemaal niets op aan te merken en alles keurig verpakt!!

Snelle levering, goed verpakt

kwaliteit en prijs goed in vehouding

volgens afspraak, suikervrije bonbons, niet van mét suiker te onderscheiden

Was allemaal prima in orde. Snel geleverd.

Eenvoudig bestellen

Alvast voor 5 december de ouderwetse Droste letters besteld. Makkelijk gevonden op de website en duidelijke bevestiging over verzending ontvangen. Top!

al meerdere malen iets besteld, super tevreden !!

super snelle levering, uitgebreid aanbod, !!

Verzorgd

Netjes verzorgd pakket. Snoepzakjes zagen er goed uit. Ook goede communicatie.

Supergoed

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke berichtgeving

Heel erg goed!

Ik kon kiezen uit heel veel soorten,echt superleuk en supergoed Ik overweeg zeker nog een keer te bestellen

Goed verpakt em mooi op tijd.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551