Vlot goede kwaliteit prijs oké

Doe elk jaar de “muizen “ test ,koop ah ,deka ,Hema,Vomar en kruitvat Besloot dit jaar ook via internet te bestellen en....de beste van allemaal Dus aanrader

Kan niet beter

Correcte levering, goed verpakt en lekker

Supersnel bezorgd en beste snoepwinkel ter wereld.

Altijd naar wens.

Snelle levering en goed verpakt.

top

zeer vlug geleverd en goede snoep

Goed en snel

Brede keus, snelle verzending.

Goed en snel

Lekkere chocolade goede kwaliteit en snel geleverd. Prima en bestel hier vaker.

Mijn lastig verkrijgbare lievelingsdrop thuisbezorgd!

Snelle service, fijn dat jullie honingnoppen verkopen! En (hoera!) in heel grote zakken! :)

Snel en goed

Al mijn bestelde snoep was netjes verpakt. Met nog een extra omhulsel er omheen voor evt breuk. Ben zeer tevreden, en zal zeker nog een keer hier bestellen als ik grotere hoeveelheid snoep nodig heb. En een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!!!

Netjes geregeld

Zeker een aanrader top.

Verser dan in het Kruidvat

Netjes verpakt, snel verzonden en alle snoep is verser dan in het Kruidvat

Groot assortiment, goede service en niet duur!

Makkelijke toegankelijke web site, genoeg keus ;-). Snelle service en keurige verpakt verzonden! Smullen maar!

Gewoon uitstekend

Vlot en goed verpakt

levering

was heel snel geleverd

Super keuze, snelle levering

Tevreden

Tevreden over alles,producten en bezorging

Snelle en correcte levering

Mooie prijzen en perfecte afhandeling van de bestelling.

Snel, goed en goedkoop

Ruim assortiment, snelle levering, goed ingepakt en nette prijzen Al met al, alle dingen die ik graag zie.

Snelle en keurig verpakte levering

Lekker snoep en goed verpakt

sehr gut

sehr zufrieden, schnelle lieferung, immer wieder gerne.

Geweldige service

Een traktatie vergeten en een spoedbestelling geplaatst voor vegan snoep. Super vriendelijk en gezorgd dat het nog mee kon met de levering van de dag, op de valreep. De volgende dag in huis, super service.

Zeer lekker

Alles was afzonderlijk verpakt en keurig netjes verzonden. Alles samengevoegd in een snoeppot voor de variatie. Erg lekker.

vlugge en correcte levering

vlugge en correcte levering - voor herhaling vatbaar

Service was goed!

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551