Goede kwaliteit,snelle en goed verpakte levering.

ALLES NAAR WENS

ALLES NAAR WENS

Zoals altijd dik tevreden Snelle levering

Alles zoals omschreven

Heeeeeeel handig om te weten hoeveel snoepjes er in een gewicht zaten. Zo konden we heel gericht winkelen voor onze traktaatjes

Super snel geleverd

Keurig en netjes

Altijd op tijd en goede kwaliteit Mvg arie,s snoepkraam

fantastisch alleen Post.nl is de verkeerde bezorger!

ondanks dat duidelijk OP HET PAKKETJE een sticker zat met de tekst: " zaterdag tussen 9.00 en 11.30 uur of afgeven op nummer 14 of nummer 10 of nummer 8" heeft de bezorger het pakketje gewoon naar een businesspoint in Waalwijk gebracht!

Ondanks foute eerste levering goed afgehandeld.

De eerste zending ontving ik 3x1 kilo in plaats van 3x3 kilo. Na melding werd dit accuraat opgelost.

Snelle levering en heel goed verpakt

Kinderen blij wij blij

Veel keuze en goeie kwaliteit!

Aanrader

Top winkel snel en goed verpakt geleverd, aanrader

Altijd netjes verpakt

Altijd netjes verzorgd echter mis ik kortingcodes als vaste klant

Snel en comlleet

vlot , goede service

bestellen , betalen , ontvangen , alles ging vlot

Nette en snelke bezorging

Nette en snelle bezorging

Een prima ervaring

Besteld en snel geleverd

Je moet tegenwoordig blij zijn als iets wat je besteld gewoon aankomt!

De volgende dag al bezorgd! Leuke snoepzakjes met allerlei soorten snoep voor een lage prijs, precies wat ik bedoelde. Daar kan je het zelf niet voor maken!

Prima ervaring!

nvt

Inmiddels vaste klant

Zoals ook vorige keren weer een mooie bestelling; snel en fijn binnen gekregen. Super!

Snoopstore is een uitgebreide site en goedkoop in het snoep.

Geweldig goed

Een zeer vlugge verzending. Een goede compacte verpakking. En lekker snoep. Gewoon geweldig goed die Snoepstore 10 op 10

Gewoon goed!!

Bestellen en daags erna de bestelling al in huis hebben, geweldig!!

alles ok

goeie service vlugge levering en in orde

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551